Jump to content

skoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas
  • Добре дошли!

Регистрацията във форума на Шкода клуб България е бърза и лесна. Тя ви даде редица предимства, включително да пишете в нашия форум, да споделите за проблем, като и да следите активността в темите. Станете част от нашето приятелско Шкода общество.

• Форумна статистика

30.9k
    Общо теми
    442.3k
    Общо мнения
  • Потребителска статистика

23260
    Общо потребители
    1119
    Най-много онлайн
    Андон Кацаров
    Най-новият потребител
    Андон Кацаров
  • Днес за рожден ден и здраве да почерпят:

• Да се запознаем

Skoda Superb by Stucata Skoda Octavia vRS Evil Red Skoda Fabia Roodnb Skoda 120L Boreslava Skoda 120L Lenka Skoda 120L Skoda 110S Skoda 110R Beloslava Smirnoff Redone Smirnoff Biliana
  • Популярни теми

• Последни публикации

• Mirrko
      Поръчката е пристигнала в работата ми ,но аз съм в Варна та ще я взема в Неделя и ще пиша какво е дошло 😁 и са големи пустиняци тия от Интерлогистика,нито са ме питали да дават ли пратката на някой друг нито нищо
    • b3lq7a
      днес минах 200км. Приятна за каране кола. Върви си добре на спорт и е стабилна, но подскача 😂. Нямаме пътища. На нормал става да се кара, на комфорт е меко возенето. Разходът на гориво е скандално нисък. Салонът е топ - много удобно се седи. Тия модерни асистенти за ограничения на скорост като се ползват с автопилота само се возиш, даже ако забравиш да завиеш тя си навива сама волана и пищи, и вибрира. Готино е й като си спазва сама дистанция от предния автомобил. Спирачките прилично силни. Доволен съм на първо време от колата. Единствено спрямо старата има малка жабка на подлакътника и два телефона само един върху друг стоят в отделението пред скоростния вече бутон, не лост. 
    • C2H5OH
      Тунерите в старата техника са в пъти по-добри от тези от 90те години. Тогава китаецът започна масово да навлиза. Вуйчо ми имаше един мулти грамофон (с касетен дек, тунер и усилвател в едно) на една много стара и вече несъществуваща норвежка марка Tandberg с 2 х 50 Вт трилентови колони. До колкото помня го довлече отнякъде през ранните 80 години...я от Норвегия, я от някъде там. Звукът беше меко казано уникален, а в началото на 90те, радиото хващаше стерео Хоризонт на 103.0 MHz на място, където Вефа леко шумеше. Освен това бат Генчо @The Best Forman, в България все още няма цифрово радио (DAB+) до колкото съм запознат. Там и честотите са съвсем различни - 174 до 240 MHz и АСС+ кодек. Помня едно време във Вартбурга имах едно допотопно радио на Грундиг (без касетка) и в Люлин хващаше сърбите. Та искам да кажа, старата техника винаги е била класика и далеч по-добра от масовите музики от 90те. Ако радиото не хваща FM станциЙте в София, значи радиото е калпаво.
    • b3lq7a
      Благодаря! Оставил съм я в ЕТ. Те да я продават. Нямам време да се занимавам с продажба и 90% от времето съм в Гърция. 
    • Levcho
      Щом споменахте за уокмен. 1985 година една приятелка имаше HITACHI CP-90SP, касетната част беше с букси и като се изкара се превръщаше в уокмен. Беше уникално за онези години. Какви умници са били навремето Японците, а сега ги няма почти никакви.    
    • joro-120L
      Да, сравнително нова и модерна техника. Колкото е по-нова, толкова е и недоизпипана. И какво като са с тези екстри. Това не означава, че са с читав тунер, фабрично. Моите два касетофона от 80та година хващат с прибрана антена и закопчана на мястото си. п.п. @The Best Forman  Гена, забравих да те питам. Тези уредби имат ли телескопична антена. Ако нямат, сложи ли нещо в антенния вход. Предполагам, че това с петте колони е ресийвър за домашно кино, а те нямат антена.   Какво очакваш от уокмен. Нека да си говорим сериозни неща. Само платката на моите тунери е колкото два уокмена.   Чувал съм. Когато се е налагало, ТВ хваща всички ефирни с 20 см. медна тел, бодната в антенния вход. И не живея на осмия етаж на блок. Това е приземен етаж на къщата.
    • The Best Forman
      Всъщност не са .. всички са с откачващи се колони и пет канални еквалайзери с лоуднес .. даже едната система е с пет колони и долби съраунд .. както всяка аналогова система муха да мине и започва да се смущава .. аз слушах преди една-две години радио от ефира на един уокмен и беше голяма мъка да му намеря място със сигнал .. не знам дали знаеш , но и телевизионния сигнал е с обърната поляризация след въвеждане на цифровата ефирна телевизия.
    • Levcho
      Ако касетофона не имал контакт с вода или не е имал намеса от други майстори, най веройатно ключа за превключване режим радио-касетофон или изсъхнали кондензатори към платката с тюнера. Ако има шум и не хваща нищо, провери първо връзката към антената. А пък смяна на кондензатори е мнооого друга работа. За ключа контактен шпрей почти винаги решава задачата.
    • joro-120L
      Произвежда се 1983-84 г. От истинските. Асене, обикновено старите машини дават проблеми с механиката. Ремъци, ролки... и много рядко с радиото. Касетната част работи ли. Просто питам, едва ли ще я ползваш. Сега е по-важно радиото да работи. Има достатъчно станции за слушане. Може да е нещо дребно. Понякога превключвателите правят номера. С времето се замърсяват или им отслабват контактите. Тези за касета-радио и за смяна на вълните на радиото. Разщракай ги. Иначе си е за майстор. Не го отваряй. За София не мога да ти помогна.   Това показва колко са читави. Кой знае какви боклуци е събрал. Гарантирам ти, че това Хитачи ще хваща всичко, наред.
  • Последна репутация

1. 1
      joro-120L
      joro-120L
      27
    2. 2
      РусенскоВарено
      РусенскоВарено
      20
    3. 3
      b3lq7a
      b3lq7a
      12
    4. 4
      sando2
      sando2
      10
    5. 5
      baijoro
      baijoro
      10
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.