-
Добре дошли!
Регистрацията във форума на Шкода клуб България е бърза и лесна. Тя ви даде редица предимства, включително да пишете в нашия форум, да споделите за проблем, като и да следите активността в темите. Станете част от нашето приятелско Шкода общество.
- Вход
- или
Форумна статистика
30.9k
Общо теми442.4k
Общо мнения -
Потребителска статистика
23267
Общо потребители1119
Най-много онлайн
Най-новият потребител
stankoid
Регистрация -
Днес за рожден ден и здраве да почерпят:
- hr.mihail
- milenn
- scorost
-
Да се запознаем
-
Популярни теми
-
-
Последни публикации
-
От PRR · Публикувано
Абе, доста ме сърбяха, ама ... кара, не сътвори никаква простотия, не прецака(ха) съотборника му ... нямаше повод ... В ТОВА състезание! Иначе си е леке -
От PRR · Публикувано
Да, гладен съм бил, едно М е изпапано А, че Октавията е първа генерация, го знаете ти и една скромна група съветски учени -
От Izolini · Публикувано
Пепи, що е то TPS? Хич не вярвам да имаш предвид Throttle Position Sensor (Датчик за положението на дроселната клапа). Ако имаш предвид TPMS, то при колегата проблема е zero в Октавия от първа генерация. -
От Izolini · Публикувано
Пепи, как не ти се изприщиха пръстите да хвалиш така Макс, aka "Лекето"? Относно коментаторите - гледал ли си F1 по sky sports? И те са същите - бъркат кой е пилота в тази кола, ръсят глупости все едно гледат друго състезание, а има един който през две изречения вкарва фразата "in this particular moment" и направо ме вади от чорапите. -
От PRR · Публикувано
Няма проблем. Просто не се състезавай тия километри, т.е. не вдигай над 100-110. Ако разминаването е достатъчно голяма първо ще ти светне индикация за проблем с TPS-а. След това, при по-сериозно ускорение ще се задейства ESP-то, дори на сухо и без реално да има приплъзване и/или нужда от задействането му. Горното е личен опит от прибиране от Севлиево до София с патерицата, че тотализирах една от гумите. -
От Izolini · Публикувано
Стига диаметъра на гумите да е еднакъв няма никакъв проблем. На Туарега ми единственото общо между резервната патерица (когато има) и останалите колела е диаметъра. -
От PRR · Публикувано
Да, факт, заслужена победа. Просто беше в своя собствена лига. Браво и на Кими. Хлапето пердаши здраво, а и има кола. Да, не е първи, но неговата бора изобщо не е с Макс, а вече май и с Ръсел приключи Магаритата, класика, така омотаха стратегията, както само те могат. В крайна сметка пилотите пооправиха мазаляка, но къде ли щяха да бъдат, ако стратегически не ги проваляха? Не мога да не отчета и супер риска, но и карането на Алонсо! Шапки долу и за този ветеран. Хаджар. Хм. Наказанието е ясно, че го прати назад, но в състезанието просто му липсваше темпо. Да, в квалификацията се справи блестящо, но защо толкова по-зле в състезанието? Какво се обърка при него? И, не мога да се въздържа, тия кретени, коментаторите, трябва да ги разкарат. Там единствено Тенчев е в час, останалите са тотал щета. Днес нещото се напъваше да обяснява, че Хамилтън вече е под секунда и ... може да отваря задното крило. 🤦♂️ Разбирам да са те хванали от улицата и да не знаеш, ама да си "позабравил" правилата, а да си изкарваш прехраната с това ... Доста непрофесионално. Пак. Имаше и още куп глупости, ама си намалих звука та да не им се дразня. -
От Izolini · Публикувано
Шеф @РусенскоВарено, едно време баба ми правеше "Крем Дипломат". Имам спомен за 1 л. прясно мляко, 5-6 яйца, 5-6 с.л. брашно, 2 супени лъжици желатин, ванилия и Сасао за разшарването. Намирам подобни рецепти в нета, (вкл. в БГ Мама), но в някои от тях не разбиват белтъците на снЕг и не ги добавят към сместа? Та какво ще кажете Вий от Ваш'та камбанария? Щото ако не ги добавя там ще направя страхотни ореховки от тях, а като ги правя тях се чудя какво да правя жълтъците. -
-
-
Последна репутация
-
1
sando2
11 -
2
__smirnoff__
6 -
3
joro-120L