Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas
  • Добре дошли!

Регистрацията във форума на Шкода клуб България е бърза и лесна. Тя ви даде редица предимства, включително да пишете в нашия форум, да споделите за проблем, като и да следите активността в темите. Станете част от нашето приятелско Шкода общество.

• Форумна статистика

30.7k
    Общо теми
    437.1k
    Общо мнения
  • Потребителска статистика

22759
    Общо потребители
    1119
    Най-много онлайн
    Komanov
    Най-новият потребител
    Komanov
  • Днес за рожден ден и здраве да почерпят:

• angelvr_89
    • Ivanovangel
    • Ironman
    • Петко Здравков Костов
    • Hrustina
    • maisuda
    • ivailoro
    • miloto
    • arahna87
  • Да се запознаем

Skoda Superb by Stucata Skoda Octavia vRS Evil Red Skoda Fabia Roodnb Skoda 120L Boreslava Skoda 120L Lenka Skoda 120L Skoda 110S Skoda 110R Beloslava Smirnoff Redone Smirnoff Biliana
  • Популярни теми

• Последни публикации

• zloQQ
      Прав си Ице! Колкото по-бързо карам, толкова по-високо прелитам над паважа. Сутрин минавам Борис от Гешов до Бъкстон, понякога и следобед на обратно - гледам да съм с превишена скорост винаги, макар да не е ОК спрямо закона  Евгени не го знам що тормози колата по паветата. Бях останал с друго впечатление за неговата особа и отношението му към "синьото небе". Дано да е уважителна причината и да има големи сиси барем. Всичко друго е неприемливо 😅
    • joro-120L
      Може. На Мечката са други, подобни, 14". Сега си ги припомних.  
    • Alexandar
      Така е, прав си. Иначе 13-ки трябва да са, гумата е 155/70/13.
    • joro-120L
      2141 "Алеко" е с двигател на ВАЗ 2106. 1600 кубика. Имаше ги, но по-рядко. 21412 е с двигател на Москвич 412, 1.5. Не е дефорсиран, като 2140Д, нито е чист дванайстак. Нещо по средата. Колата я взехме август. Баща ми си идва от Мототехника с нея, аз го посрещам пред блока. Гледам го потен и отворил всички стъкла на колата....?! ....Ми не мога да спра парното! Ръчкам лоста, нищо не става. Кога погледнах, те не закачили жилото за кранчето и реално не може да се управлява. На втория ден започна да му задържа задното колело. Кара я в сервиз, гаранционно. Разни гумени уплътнения се напукаха на втората година. Като включиш задна излизаше маншона на лоста с цялата основа. Хвана го с видии. Трудно вкл. втора на студено и т.н. Не можа да го изтърпи. Продаде го и си купи Шкода.
    • РусенскоВарено
      Първите партиди сглобени 2141 в Ловеч бяха потресаващо некачествени - излизат от Мототехника и спират след няколко метра, няма тръгване след това, при първия дъжд колата става гьол вътре, всякакви подобни благини.   Да е било края на 1988г. или началото на 1989г., имам спомен, че във вестника писаха какви трагични недомислици са излизали от завода и колко разочаровани и ядосани са били купувачите. Пък и няма с какво да я смениш.😀   Бил съм на 12г. тогава, спомням си като се появиха 2141.
    • maxrpm
      С 80 съм карал само веднъж , една ***** като ме издразни. 120 ката направо си летеше на паветата ляво - дясно и това не е вариант. Предпочитам да обиколя София , отколкото да мина оттам. Трай си за другото , когато реши , ще си каже сам.
    • Izolini
      Аз бих ти отговорил какво дири натом, ама ЕвЖений ще бе банне ако не туря червена точка с 35+  а и да туря пак ще ме шамари  Ми, колкото по-бързо караш толкова по-малко тропа. Особено с Вишната при над 80 колелата не се връщат до паважа, че да изтропат, почти като на въздушна възглавница съм 🤣
    • joro-120L
      Страхотен автомобил за времето си. Не оставя хората безразлични към него и сега. Имах щастието, като дете да ги виждам на живо по морето 70те г. и на Пловдивския панаир. Бях влюбен в този автомобил. Но, не се внасяше в Бг. Всички модели тогава се представяха на Панаира. С баща ми ходехме първо в Чешката палата. Казваше им, че има Шкода 100 и те му даваха рекламни брошури. Още си пазя една цветна, гланцирана, с моделите от 100 до 110R. Чехите не си връщаха експонатите обратно. "Наши" хора ги купуваха. В статията има някои неточности от техн. естество, но няма да се задълбочавам.  
    • joro-120L
      Точно този е жълтия на 2138. Даже и тема си отворил. Мерси, Ице.👍 Аз търсих жълтото на 408И. Имали сме в семейството Москвич. 21412 S. Бежов. От 90та г. ... и 93та беше продаден! S се различаваше от предишните, в това че има и дясно огледало и 4 бр. калобрани, и 3 бона отгоре. Затваряха Мототехника и баща ми нямаше какво да вземе. Шкодите свършиха и останаха само Москвичи, сглобявани в Ловеч.  
  • Последна репутация

1. 1
      joro-120L
      joro-120L
      15
    2. 2
      sando2
      sando2
      15
    3. 3
      РусенскоВарено
      РусенскоВарено
      8
    4. 4
      PRR
      PRR
      3
    5. 5
      baijoro
      baijoro
      2
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.