-
Добре дошли!
Регистрацията във форума на Шкода клуб България е бърза и лесна. Тя ви даде редица предимства, включително да пишете в нашия форум, да споделите за проблем, като и да следите активността в темите. Станете част от нашето приятелско Шкода общество.
- Вход
- или
Форумна статистика
30.8k
Общо теми437.9k
Общо мнения -
Потребителска статистика
22902
Общо потребители1119
Най-много онлайн
Най-новият потребител
Манол Семов
Регистрация -
Днес за рожден ден и здраве да почерпят:
- saniti
- raaziel
-
Да се запознаем
-
Популярни теми
-
-
-
-
-
-
-
112Шкода клуб България · Започната
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Последни публикации
-
От ghost_rider · Публикувано
Аз миналото лято почти гръмнах една 16", на 4 месеца и 4к км в дупка (да се чудиш къде съм я намерил с тези прекрасни пътища...) и ми я платиха. Уж щяха да изплатят поне 90%, но във фактурата имах и изправяне на джанта, ДМБ, сваляне и качване и мисля че леко ме порязаха. След половин година получих покана за свидетел по дело от заведено от застрахователя към общината и с хонорара, който ми се полага (ако искам да го взема, защото не съм длъжен), си покрих разликата. Имам обаче и друг случай, не лично аз а на новата служебна. Беше на 4-5 месеца, някой доброжелател много бързо беше мушнал с нож едната и гума докато колегата е бил в магазина. Колата си е била паркирана съвсем правилно, не на тротоар или пешеходна пътека. От там той директно отива до застрахователя, който в случая е на 1 пресечна разстояние, без да пипа колата. Завежда щета и след няколко дни получаваме отказ, по не помня какви причини, но бях шокиран, нова кола, нови гуми, може би просто сме изтеглили късата клечка с този застраховател. -
От ghost_rider · Публикувано
Датчик за скорост. И при мен играеше от време на време на Октавия 1. Понякога ми пищеше зумера, при вдигната ръчна, все едно се движа. По интересно беше когато в дижение на темпомат реши да пада стрелката - получаваш ритник отзад, защото компютъра се опитва да достигне зададената скорост. Накрая просто умря и стрелката си остана долу, като не отчиташе и километри. Има вероятност и да са протрити кабели, та не е лошо да се прегледат и прозвънят преди да се смени датчика. Симптомите ги имах повече от 2 години, но се проявяваха много рядко. -
От PRR · Публикувано
С една дума - тегаво. По-дългото обяснение е ровене при кабелите зад таблото, бушони, датчици и т.н. и т.н. Но, за съжаление, това изобщо не е единствената възможна причина. Може да е проблем и в самото табло, може да е датчик в скоростната кутия, може да е ... Абе много неща може да са. -
От PRR · Публикувано
Засега 9ка, та предлагам @maxrpmнаправо да запазва едно 10ка за 17ти. Оправям и заглавието. -
-
-
От sauber · Публикувано
Почнали са да признават джанти и гуми ли? За гуми ми се е случвало, без даже да ги питам. ДОТ-а беше на 3-4 месеца, един във Варна ми влезе отстрани и гумата даде фира, та човека сам ми каза "о, тя е нова, ще я пишем и нея". Но може да беше, щото ще си правят регрес по ГО, не знам. Но като цяло съм с убеждението, че за гуми и джанти не ги търси... -
От jarrett · Публикувано
На какво се дължи движение на скоростомер от 0 до 20 при неподвижен автомобил на празен ход с работещ двигател, Шкода фабия бензин 2003г -
От maxrpm · Публикувано
Продавам въпросното радио , без микрофона. Сашо , София , 0887507369 , 100лв https://caraudio.bg/product/496/pioneer-deh-x5800bt.html
-
-
Последна репутация
-
1
PRR
8 -
2
sando2
6 -
3
stelko_19