-
Добре дошли!
Регистрацията във форума на Шкода клуб България е бърза и лесна. Тя ви даде редица предимства, включително да пишете в нашия форум, да споделите за проблем, като и да следите активността в темите. Станете част от нашето приятелско Шкода общество.
- Вход
- или
Да се запознаем
-
Популярни теми
-
-
-
-
31
Шкода клуб България · Започната
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Последни публикации
-
От sando2 · Публикувано
Както казах, първо засичане, само градско, в големи задръствания, + това е автоматик, мисля, че е приличен разход и си я настъпвам. -
От digitalundgrd · Публикувано
С моята бивша Фабия Комби 1.0, 110 коня, 6М - ръчна кутия среден разход по касови бележки беше 6.79л/100км с преобладаващо градско (Софийски трафик). -
От The Best Forman · Публикувано
270 км. с почти 20 литра ми се струва множко .. с моита правим 300 км. дълго плюс 400 км. с близо 40 литра с всички екстри - ако ми е студено - парно , ако ми е топло - климатик. -
От C2H5OH · Публикувано
Двама се карат, трети пИчели. Още веднъж, браво на Хълк за перфектното изпреварване на Хамилтън и достигане до Р6😉 В последствие 5та позиция със Заубер си е направо за адмирациЙ!!! Не можах да разбера защо Уилиамс се представиха толкова зле на това състезание, щото "Толкова си могат" не го приемам за довод 🤔 -
От PRR · Публикувано
Избутва е мнооого силно казано, специално за Льоклер. Той е отпред и не прави нито едно помръдване с волана - следва траекторията. Лекето обаче, въпреки, че е назад и има над метър и половина не се мести. Защо? Ами защото е леке и е свикнал маФИЯ да го подкрепя във всяка спорна ситуация. Този път не. До тук с Льоклер. Идва и ситуацията с Ръсел. Там има малко повече място за спекулация, защото има момент в който Ръсел коригира, т.е., според правилника, не контролира колата. Но реално е във вътрешността и е принуден да се качи на бордюра, което нарушава стаблиността, защото лекето го затваря. Ситуацията е супер спорна, но смятам, че поисканото връщане на позицията е справедливо. НО! Лекето не е наказано за тази ситуация. Наказан е за следващата в която УМИШЛЕНО удря Ръсел! Да припомня ли, че на Шумахер му отнеха всички точки заради такова действие? А лекето реве за 10сек. наказание Но, за съжаление, кара. Просто е леке. -
От C2H5OH · Публикувано
В допълнение мога да кажа, браво на Хълк. Чисто и красиво прескочи Хамилтън и завърши 6ти. Пардон, 5ти благодарение на наказателното на Макса. Що се отнася до Макса, изгледайте началото на видеото от шоуто след финиша. Оказва се, че ЛьоКлер избутва Макса, а след това и Джордж Ръсел. Видеото е в линка отдолу. Изгледайте го и пак да говорим. https://watchf1full.com/chequered-flag-f1-2025-spanish-grand-prix-may-31-2025_f9447ccd9.html -
От sando2 · Публикувано
1.2 или 1.0 TSI разлика почти няма в разхода, 1.2 -то си върви по-добре. Автомата - първо засичане - 50 лв. бензинче, около 270 км., беше по-студено, сега малко се постопли, малко намали разхота, но пък аз си я натискам малко, в рамките на разумното. Още не мога да свикна с автомата, до де тръгна и вече 70 км, айй намаляй. -
От zloQQ · Публикувано
Търси някъде, където правят люкове/шибидаци (или както там правилно се пише). Или директно в Еуратек направи запитване. Успех! -
От SakBeku · Публикувано
Здравейте, колеги! Моля ви за съдействие къде, в Пловдив може да се подмени щората за панорама на Yeti 2011г. Или ако някой е подменял сам, да ми даде насоки как става това. Ще съм благодарен на всеки, който се отзове.
-
-
Последна репутация
-
1joro-120L
13 -
2PRR
4 -
3Pepino
3 -
4Деян
2 -