-
Добре дошли!
Регистрацията във форума на Шкода клуб България е бърза и лесна. Тя ви даде редица предимства, включително да пишете в нашия форум, да споделите за проблем, като и да следите активността в темите. Станете част от нашето приятелско Шкода общество.
- Вход
- или
Форумна статистика
30.8k
Общо теми439.3k
Общо мнения -
Потребителска статистика
23079
Общо потребители1119
Най-много онлайн
Най-новият потребител
antonpandov
Регистрация -
Днес за рожден ден и здраве да почерпят:
- angel_hill
- gbsnugpiv
- simichoil
- Gargamel
- sinoptik
-
Да се запознаем
-
Популярни теми
-
-
Последни публикации
-
От joro-120L · Публикувано
Зареждане 12.5V 🤔 снимки @Mishelle -
От Simeonoww19 · Публикувано
Привет , ще говоря от опит за самозаключването …. при мен се оказа от протрити кабели на шофьорската врата , често срещан проблем , не е труден да проверка и за отстраняване , общо взето 1 час с пушенето на цигари,но е хубаво да се видят и кодировките на модула все пак,просто един поглед дали всичко е наред,най-добре през vag-com. За вентилатора(духането) имах проблем с 2-ра степен , но смених реостата и всичко си дойде на мястото , абсолютно от всякъде ми духа еднакво силно на всички степени ,случвало ми се е да духа по-слабо и се оказа че е от вратичката на филтъра на купето,просто не я бях сложил правилно , но други проблеми съм нямал със силата на въздуха.Да не би случайно клапите да са заседнали в някакво положение и затова да духа по-малко в средата? Пак може да се проверят през vag-com. Надявам се и други колеги да се включат с мнение или опит. Поздрави. -
От Simeonoww19 · Публикувано
Супер си беше , за съжаление нямах достатъчно време да се възползвам от удобството на ресторанта , но следващия път се надявам и това да стане 😊😊😊😊 Снимките са перфектни ! Като цяло и деня беше перфектен ! -
От Mishelle · Публикувано
Пропуснал съм 2 снимки, че са от телефона. Още не сме се събрали всички, но поне част от гостите са в кадъра. Имаше още хора на поляната, които чакахме да се присъединят, Иво @ID A и Иво @smirn0ff също още не бяха кацнали. Ама за който закъснява няма снимка -
Благодаря ти. Най-накрая да видя, че от VAG официално са написали нещо, което отдавна се знае, но не всеки вярваше - 5/40 (502.00) е по-доброто масло, с един единствен "минус" - не е лонг лайф. Не ми се занимава да ровя, но най-вероятно, както за бензинова Октавия 3 й дават 5/30 при лонг лайф и 5/40 при фиксиран интервал, навярно и тук 0/20 може да бъде заменено, ако сервизния интервал стане фиксиран. -
Много готина среща се получи. Предвид прогнозата за времето за уикенда доста хора явно се бяха наплашили от дъжда. А сбирката мина на шарена сянка с топло пролетно време. Заваля леко чак късния следобед, но домакините ни от Малкия Явро се бяха погрижили да не ни вали, за което всички сме им много благодарни - хем бяхме на вън, хем на сухо. Радвам се, че се видях с всички вас, които дойдохте. И ви благодаря, че желанието да дойдете беше по-голямо от "страха" да не се намокрим Е, колите бяха мръсни, мен ме валя на отиване, валя ме и на връщане. Но както Жорката от Пловдив написа по-горе - хората са важни! Направих доста снимки, пуснал съм част от тях във фото радела, в темата за отразяване на срещата. -
-
Независимо от метереологичната прогноза за съботния ден, времето определено беше с нас. Радвахме се на слънчево и приятно пролетно време. Позакапа леко чак след като бяхме седнали на масите. Като гост на това традиционно мероприятие искам да благодаря на нашите домакини от ресторант Малкия Явор, които се бяха погрижили хем да сме седнали навън, хем да не ни вали. Страхотна организация от тяхна страна! Разбира се, благодаря и на тези от вас, които дойдоха, да се видим, да си побъбрим и да хапнем от вкусотиите на Малкия Явор. За хората, които заради преваляванията не дойдаха - ами изпуснахте, беше много приятна и топла среща. Но пък всички си знаем - догодина пак сме там. Много снимки направих и нямам възможност да пусна всички тук, във форума. Но пък се надявам чрез тези, които публикувам, да съм успял да хавана готиното настроение от срещата. -
От antonpandov · Публикувано
Здравейте, Искам да Ви попитам след смяна на вентилатора на климатика на Шкода Румстър 1.4 бензин почти не духат или въобще не знам може и аз да си въобразявам средните въздуховоди. След като два дни стоя с откачена клема на акумулатора, колата взе да се самозаключва. Може ли да се спре това или е дефект който се е появил впоследствие. Благодаря предварително!
-
-
Последна репутация
-
1
Mishelle
20 -
2
sando2
15 -
3
joro-120L