Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Топ потребители

  1. Mishelle

    Mishelle

    Администратор


    • Points

      2

    • Мнения

      7161


  2. The Best Forman

    The Best Forman

    Модератор


    • Points

      2

    • Мнения

      10084


  3. PRR

    PRR

    Глобален Модератор


    • Points

      1

    • Мнения

      11186


  4. winrg

    winrg

    Потребител


    • Points

      1

    • Мнения

      789


Най харесвано

Showing content with the highest reputation on 10/09/23 във всички области

  1. Благодаря за отговорите! Мистерията на този етап остава. Смениха се и застрахователите де. Каското беше в Лев Инс, което е... както каза един човек "Я, някой е оцапал лайното с говно"
    1 point
  2. Въпрос: -Защо магистралата София-Бургас е кръстена Тракия? Отговор: -Кръстена е на племето , направило първата копка! (от нета)
    1 point
  3. Прегрели означава повърхностния слой да е на балончета и/или отлепен. Пренапомпани гуми не прегряват или поне не по цялата ширина на гумата. Просто няма контакт за да загреят, както и "мачкане" на страниците за да има триене за вдигане на температурата.
    1 point
  4. Сега е мой ред да напиша - пий си успокоителните и си пази нервите
    1 point
  5. Всесезонните гуми наистина се развиват и може би съвсем скоро всички ще минем на такива. Интересно е да се разбере как се държат втората и третата зима при зимни условия. За сега предпочитам да имам хубави зимни гуми и да знам, че няма да закъсам ако се случи да има сняг/лед по пътищата.
    1 point
  6. 0 points
×
×
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.