Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Соколски 2008 - Национален Събор

Хашек

Recommended Posts

Днес направих резервация за цялата хотелска част на манастира. Тъй като 1 май 2008 вече е зает, избързах да резервирам 2, 3 и 4 май 2008. Това е петък, събота и неделя. Палаткаджиите могат да заповядат и на 1 май, на същата дата и аз ще пристигна за да имам време за подготвителните работи.

Ще ви държа в течение на нещата.

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 111
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• BlackPearl

16

• Krankenstein

10

• gogata

9

• Хашек

6

Най-много писали в темата

Днес направих резервация за цялата хотелска част на манастира. Тъй като 1 май 2008 вече е зает, избързах да резервирам 2, 3 и 4 май 2008. Това е петък, събота и неделя. Палаткаджиите могат да заповядат и на 1 май, на същата дата и аз ще пристигна за да имам време за подготвителните работи.

Ще ви държа в течение на нещата.

Поздрави

аааа не отърваш агънцето :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Миро, за пореден път се убеждавам, че няма друг такъв като теб! Свалям ти шапка! smile107

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 3 седмици по-късно...

Колеги-то е малко рано,но все пак дайте да направим организация за събора-кой ще идва и тн-все пак манастира не разполага с голяма леглова база.Да няма сърдити после? :roll:

+ това да уточним,ще има ли паметен стикер,такса за поляната и тн!

То вече бе уточнено със гласуване-но да няма сърдити на място!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

няма дае лошо да видим първо програмата на събора по дни, за да си направим и нашата - миналата година пропуснах да позяпам гонките, тази мисля да наваксам :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз твърдо мога да кажа, че ще дойдем за събота и неделя. Ако има възможност, бих резервирал отсега една стая с 3 легла и санитарен възел ( нали имаме бебе :) за 1 нощувка за 3 Май.

Супер, че Миро е организирал отрано нещата, дайте и ние да се организираме, да видим кой ще дойде, а и какво ще правим, като дойдем, да не се разделим пак на групички по поляната!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още не съм сигурен дали ще мога да остана за целия събор, но си запазвам 100% една нощувка за 2 май, по възможност в стая със санитарен възел (за следващата вечер - 3 май, ще си кажа като наближи. Още не съм наясно с плановете си. :roll: ). Също така, с колко легла са стаите?

П.П. С таксата и (най-вече) стикера какво стана? :roll:

П.П.2. То има доста време, ама да си кажа - ще имам поне едно свободно място в колата. Ако някой от Софийската Шкода Колегия си няма транспорт да свирка ;) .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По въпроса със стайте искам да кажа,че стая със санитарен възел е КЪТ! Бяха само 7 ако не се лъжа-затова за тях ще имат предимство хората със семейства и дечурлига :)! :mrgreen:

(както на мин. събор)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Резервирам 1 стая с 2 легла със санитарен възел! Банята ще се ползва и от хора на палатка на поляната!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При добро стечение на обстоятелствата би трябвало да съм по това време в Бг, т.е. ще гледам да мина. Засега не мога да резервирам нищо защото дори аз не си знам програмата. Но пък на палатка винаги ще мога да се включа (надявам се) та не е проблем.

Та в тази връзка искам да попитам (и аз като Гогата): какво стана със стикера? Ако мина ще си го искам!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз засега се ограничавам с 2 места за нощувка на 02.05

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бат Миро за другите незнам ще гледам да цъфна на 1ви вечерта да си се напоркаме като хората ако не друго. Знаеш че ние от Филибе си падаме палаткаджии

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 3 седмици по-късно...

абе момчета нестава така - за мен тва за един ден за мен тва 2 дена вкарайте малко мисъл манастира е затворен от до помислете малко кое как става.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и да мисля, и да не мисля нямаме възможност да останем за 3 нощувки - ако не може само за една ще преспим някъде другаде и ще дойдем на поляната само за през деня. Очаквам Хашек като организатор да каже какво може и какво не и всички ще се съобразим с това

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бат Миро за другите незнам ще гледам да цъфна на 1ви вечерта да си се напоркаме като хората ако не друго. Знаеш че ние от Филибе си падаме палаткаджии

то се е видяло че спане няма да има поне софрата да върви. и аз ще съм към вас или ще дойда само за дръпките.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и да мисля, и да не мисля нямаме възможност да останем за 3 нощувки - ако не може само за една ще преспим някъде другаде и ще дойдем на поляната само за през деня. Очаквам Хашек като организатор да каже какво може и какво не и всички ще се съобразим с това

не се отказвай ами помислете за организатора и вкарайте някаква организация с мисъл. най лесно е човек да се откаже от нещо вместо да го направи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

живи и здрави да сме ще се съберем, другото са подробности :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Митак-и си прав и не си прав! :mrgreen:

Ако искаме да си останем на същото ниво като организация мин година-ОК!

Аз лично имам амбиция всеки следващ събор да е по-изкъртващ от предишния!

Именно затова трябва да ИМА ОРГАНИЗАЦИЯ!

Нека не се получава като миналата година,а именно Хашек ходи резервира настанява и най-накрая той е на МИНУС!

Аз лично смятам да копирам малко от Докси-а именно обсъдихме с Хашек-да се вземе лента-ще оградим мястото,ще има определено място за вход,ще направя брошури с програмата,както и анкетните листи с който ще мойе да се гласува.Също карта къде и как да се паркират колите.

Мисля да разпределим участниците по МОДЕЛИ-да е по-прегледно,а не всеки който дойде да спира където му кефне!

Ако някой има МЕГАФОН-да го взима,да не се стиска ;)

Хайде хора-трябва да има организация-уж трябва да вървим напред и да се разрастваме??? :roll:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми Искрене мн. добре е всичко това - едва ли някой ще има против по-разнообразна програма. За моделите също е добра идея, миналата година се опитахме да направим нещо подобно с фелициите поне за малко, докато ги снимаме заедно.

Колкото до настаняването - ако Хашек обяви някаква сума за нощувка може да му се праща в аванс, за да няма предварително набутване от негова страна. :idea:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мегафон аз май ще мога да намеря. При желание ми драснете(Миро или който се е нагърбил с тази част от организацията) едно ЛС да го видя дали е читав и да го донеса или пратя да е при вас и всичките дни от събора защото аз може и да не съм и за 3те дена.

Имам следния въпрос като стана дума за лента ограждане и тн.

Поради причината, че ще има и други коли(не шкоди) предлагам те да не се паркират до мястото определено за шкодите с цел снимки и клипчета да има само Шкоди. Това нещо го нямаше миналата година и на 5 шкоди имаше и по една друга ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Постът ти е точно на време-ще се направи и отделен сектор за гости,или те ще паркират колите си пред (по-точно под прозорците :) ) на Манастира!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пак няма да мога да остана с преспиване! Хубавата новина е че поне засега ще мога да се включа :mrgreen: ... поне през деня! Надявам се да ме допуснете в кръгчето с Шкоди :oops:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.