Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Соколски 2008 - Национален Събор

Хашек

Recommended Posts

Искрени извинения към колегата Анастас, чиято кола (1000 mb) пострада от собственото ми невнимание.Ударих шкодата му отзад при включване в главен път. Не съм срещал по широко скроен и добродушен човек от него. Вината е изцяло моя и ще покрия всички разходи по ремонта на колата. Силно се надявам когато всичко това свърши МБ-то да бъде в същият блясък в който беше на събора преди инцидента.

Отново се извинявам.

А относно събора- беше супер. Не мисля че има по добър клуб от вашия.

Браво на Миро за перфектната организация.

Браво и на DJ Искрен за забавното водене на събора.

Поздрави Краси

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 111
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• BlackPearl

16

• Krankenstein

10

• gogata

9

• Хашек

6

Най-много писали в темата

А Краси,аз се прекръстих на DJ BLACKY,а за Крум съм DJ Шпеки! :mrgreen:

Айде догодина с най-голямо удоволствие те очаквам,а и не само аз а и останалите колеги,отново да присъстваш на събора!

Много готини пичове сте с Анастас и както написах и в предишен пост-МБто отново ще заблести в пълния си блясък!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моля колегите, които записваха резултатите от пистата да ги публикуват. Че искам да видя до къде съм спрямо другите участници.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Понеже сега се добирам до компа, искам да кажа и аз едно голямо Благодаря на Хашек за оргавизацията и на всички с който успях да се запозная. Превъртам от яд, че след като тръгнах първата вечер, не успях да се върна повече...но какво да се прави наложи се да попътувам малко до гръцко - закъсали бяхя двама авери и нямаше как...Радвам се че сте изкарали супер, и живи и здрави ще се видим пак.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тук не мога и аз да не се включа с едно голямо благодаря за топлото посрещане в дъжда на 03,05. Макар и за малко успяхте да ме запалите и направите шкодаджия. За Гръцко или Румънско съм с двете ръце ЗА. Дано само датите да са ми удобни. Не можах да се запозная с повечето колеги , но догодина ще поправя грешката. Обещавам!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Понеже сега се добирам до компа, искам да кажа и аз едно голямо Благодаря на Хашек за оргавизацията и на всички с който успях да се запозная. Превъртам от яд, че след като тръгнах първата вечер, не успях да се върна повече...но какво да се прави наложи се да попътувам малко до гръцко - закъсали бяхя двама авери и нямаше как...Радвам се че сте изкарали супер, и живи и здрави ще се видим пак.

наградата за Топ Аудио е в Митака Skoda_Estelle-той ще ти я връчи,когато имаш възможност чуйте се и се разберете..... :)

Жоро-резултатие са в Миро,сега наизуст ще те излъжа точно за твоя-той в момента се прибира и при първа възможност ще ги публикува!

Достойно се представи твоят автомобил на писта Междене-можеш да бъдеш доволен!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

BlackPearl - мерси за инфото! ;)

Благодаря на всички които са гласували за мен. smile119

И искам още веднъж да се извиня, че не успях да се върна поне за награждаването ](*,) .

Поздрави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поздравления за хубавия събор.Нашия беше много зле.

Както и да е, ето и интересната част:

"Както беше решено по-рано драг състезанията се заменят със състезания по майсторско шофиране. Всичко е много хубаво, но нито бяхме сигурни дали набелязаните полигони са свободни, нито дали няма да ни изгонят. В крайна сметка поляната отново се оказа най-добрият ни приятел и ни спести около 10 км шофиране в нетрезво състояние до полигона. Събрахме останалите от вечерта пластмасови бутилки и ги пръснахме със сигнално оранжевия спрей за маркиране на дървета, който Иван ни даде. След няколко теста, премазани шишета, опънати нерви и редене на импровизираните конуси, трасето беше завършено. Първа се пусна Шкодичката 120Л и постави доста добро време. Най-трудната част от трасето беше 360 градусовият завой - прекалено големият радиус на взимане на завоя Ви коства ценни секунди. Вторият труден момент от трасето беше ъгъла на влизане във финалния вираж - правилното в

лизане в него осигурява много бързо преминаване. В крайна сметка Ники отсрами Ладите и оглави класирането с уникалните 00:30:172. Браво !!!"

Ето ги и резултатите:

Най-добри времена:

ОВ 2137 АН ВАЗ 2106 - Ники 00:30:172

ОВ 0642 С Шкода 120L Неизвестен 00:31:125

С 0334 КР Шкода Fabia - Frysco 00:32:141

И нататък още десет ладички.... факт че Шкода печели награди на два паралелни събора :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това ми беше първият събор и живот и здараве ако всичко е наред несмятам да пропускам следващите. С много хора се запознах, интаресни неща видях, разбрах как ми е колата спрямо останалите и какво трябва да се направи по нея.

Съжелявам че още на 3ти следобяд се наложи да си тръгна и пропуснах някои от мероприятията за някои от които се бях и записал но просто не си разчетох времето, и искам да се извиня на Хашек че неуспях да участвам в надпиването с бира за коет доста ентусиазирано ме подкани да се запиша.

Последни думи, много добре си прекарах и се разтоварих от ежедневието.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Жоро-резултатие са в Миро,сега наизуст ще те излъжа точно за твоя-той в момента се прибира и при първа възможност ще ги публикува!

Достойно се представи твоят автомобил на писта Междене-можеш да бъдеш доволен!

Радвам се. Все пак искам да видя и резултатите, когато е възможно. Много съжалявам, че по време на състезанията получих повреда и се наложи да си тръгна по-рано.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз да споделя малко впечатления от срещата.

Бях приятно изненадан от атмосферата и организацията на събора. Мястото също беше избрано перфекно.

На събора успях да се запозная с много приятни хора от цяла България, радвам се, че открих и сериозна групичка съграждани.

Впечатлен съм от колегите реставратори - количките им бяха страхотни и на външен вид и на пистата.

Пътуването с колоната от Шкоди през Габрово беше весела емоция. Когато превехме обратния завой през бензиностанцията, едно заблудено фиатче се беше вмъкнало сред Шкодите, май с идеята да зарежда там, но нашата групичка нещо го обърка и то направо бе понесено от Шкодите и продължи заедно с тях чак до следващата бензиностанция, където се сети да се отдели от колоната.

Пълно беше с такива забавни случки по пътя!

Специални благодарности за организатора Хашек и

диджея BlackPearl, които се погрижиха успешно всички да се чувстваме супер добре.

Важно е, че и жената и доволна :mrgreen: и догодина, живот и здраве, пак сме там :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

..
Колата ти добре си я почнал, нарадва ме много, за другия събор да оправиш сензорите за колана смукача и ръчната, те направо къртят. Изкефих се че си махнал пейката и добра тапицериика се е получила. Хубав мотор имаш брат ама като тръгвахме за междене запуши като икарус с Еко двигател, сигурен съм в тебе че ще се справиш с тея проблеми, надявам се догодина да срещнем двата звяра, аз със сигурност ще си поправя грешката и ще докарам и моята мръсница. Ако успея и да я пръсна дотогава в правилния цвят направо съм "5 за 4" ;)
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето и моите впечатления от събора - отлична организация от страна на Бат Миро (Хашек) на който наистина трябва да покрием финансовите загуби! Надали друг автоклуб в България може да се похвали със среща от подобен ранг! Радва ме и факта че със всяка изминала година това събитие става все по-мащабно! Благодарности на всички които участваха в организацията!

Искам да изкажа своите благодарности и на колегите Ясен, Самуил(Бегачката), Искрен(Black Pearl), които облекчиха кошмарното ми пътуване в двете посоки и ме изтърпяха със скорст 80 км/ч и 100 градуса температура на охладителната течност. Благодаря и на моята 105-ца че въпреки всички перипетии ме докара до Варна и като гледам класирането е на 5-то място, което също не е малко! Благодарности на Ивака и на всички участвали в заснемането и обработката на материалите.

И не на последно място да благодаря на колегата Дончо (Penaowner), който също като мен и много други, остана някак в сянката на събитията (относно оргонизацията) и на нас само ни остана опъването на кабели в калта, ежедневно прибиране и изкарване с последващо свързване и опазване на немалкоструващата техника в дъжда.

Благодаря и на всички Вас колеги и приятели от цяла България, които присъствахте на това събитие, с което допринесохте то да остави във всички нас незабравими спомени и да ни зареди с положителни емоции!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямам думи да изкажа колко съм възхитен от събора! Наистина очаквах да стане по-добър събор от миналата година, но наистина очакванията ми бяха надминати многократно!

Евала на Миро за организацията и силата за всичко около събора!

Благодарности за хората около узвочителната техника- получи се адски яко.

Също големи благодарности на хората, които бяха с мен при проблема с Гардето ми. Благодарение на тях то можа да стартира на Междене... smile102

Поздрави на всички които бяха на събора- без вас нямаше да се получи. Шкодаджий- супер сте :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз незнам откъде да започна с благодарностите. Бат Миро незнам откъде изнамираш такива сили и търпение за да организираш всичко за да може да ни е приятно на всички. Радвам се че успях да бъда полезен с техниката и да помогна с озвучаването. На 2мата Митаци евала че останаха с мен и ме ескортираха и на отиване и на връщане. Да не говорим че последният ден се оплеска здраво с грес докато проверявахме какво тропа на кака Пена. Благодаря на всички вас, без които кака Пена нямаше да изглежда по същият начин. А на бат Миро и Ивака специални задето ме дигнаха от масата и ме закретаха до манастира. За другите хави ще му благодаря на бат Миро лично следващият път. СЪбора беше по добър от миналогодишният даи боже догодина още по як

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ооооооооооооо Доня!!!!!

Удари под кръста със Зоран Балдовалиев виждат мойте очи!

Не те е срам.........

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз ще бъда кратък с моите впечатления - времето винаги е против нас...

Съборът беше супер и ни най-малко не съжалявам за пропиляното време, нерви, средства по подготовката и организацията. В този ред на мисли ви уверявам, че независимо от всичко, събор 2009 ще има (дай боже здраве на всички)!

За тази среща се постарах да взема под внимание всички мнения и препоръки на колеги, които писаха в темата. Наградите бяха на брой почти толкова, колкото са участниците. За съжаление, поради ниския бюджет на мероприятието, някои колеги си тръгнаха само с грамоти.

По настаняването също всичко мина спокойно. За 02 и 03 май всички 70 места в манастира бяха заети до дупка. Тук искам да се извиня на колегите, които настаних в съжителство с други, както и някои семейни - в стая без отделен санитарен възел. Но, всички резервации, които бяха предварително направени в темата, бяха изпълнени.

Специални благодарности на:

Митака - Кранкенщайн - за прекрасния дизайн на стикера, за връзката с фирмата-производител на купите.

Коко+Аньо - Redline_ + Biohazard - за подготовката на програмите, заявките, бюлетините и т.н.

Ивака - за размножаването на ДВД-тата

Рекламна агенция "Имидж" - за навременната изработка на стикерите и грамотите

фирма "Булпинс" - за експресната изработка на тези красиви купи

Гошето - за скарата!

Яската - за транспорта на семейството ми, докато аз се занимавах с организацията

Бат Недко - за шофирането на буса с платформата, както и за хубавата компания на масата

pow - за усилвателя и колоните

Искрен - BlackPearl - за осигуряването на настроение на поляната (уменията с микрофона + макарата за 220В), за записването на резултатите от състезанията, както и за това, че поради този ангажимент, си отстъпи категоричното първо място на други ентусиасти

адаша - Maniac - за осигуряването на лаптоп и мп3

на Дончо (Penaowner) - за мишпулта и усилвателя

г-н Иванов - за писта Междене + осигурени скара+бира

Ники (съдържателя на хотелската част на Соколския) - за чистите завивки и чистата поляна

Пепи (Gerdemeister) - за шофирането и стопанисването на Ленка

Крум - за осигуряването на хронометър и свирка, за това, че остана да пази лагера докато бяхме на Междене

Анастас, Митаците и колегите от Пд - за шатрите

Братя Томови axl + txl - за осигуряване на конуси и за подреждане на маршрута за майсторското, како и за отличното съдийство и изчисляване на резултатите

Силвия (съпругата) - за разбирането и търпението, което имаше, за да може всичко това да се случи...

и на всички други, за които в момента не се сещам, за което моля да ме извинят!

To be continued...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Думите са слаби, за да опишат онова, което заварих при пристигането си на събора. Поздравления за Миро и всички, които по един или друг начин са помогнали за осъществяването му в такъв мащаб. Голямо БЛАГОДАРЯ на всички ви! За разлика от минали години, тази останах само за 1 ден. Ден, който беше достатъчен за да оценя положеният от всички, взели участие в организацията, но недостатъчен за да се накефя от събора, недостатъчен за да се повеселя с мнозина от вас. Надявам се следващата година нещата да седят по различен начин. Благодаря и на хора, като Боби Доктора, PRR, Odin, gogata и т.н. за приятната компания по време на пътуването, на Миро, Искрен, Дончо и Коко за топлото посрещане и не на последно място - на всички, които докараха на събора толкова красиви Шкоди.

В предвид темповете, с които събора върви на пред съм убеден, че догодина мащабността ще бъде нечовешка 8)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

макар да останах само за един ден, искам да се присъединя и аз към голямото БРАВО и БЛАГОДАРЯ на Миро! smile119

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте всички,

нека и аз споделя моите впечатления и изкажа своите благодарности!

Разбира се отново се прекланям пред ентусиазма и желанието, с което нашият съфорумец и приятел Миро организира и тази година това невероятно събитие, невиждано до сега в българските Шкода-среди! При положение, че имах късмета да бъда допуснат от него в организаторският екип и да стана пряк свидетел на всяка една зараждаща се негова идея, превръщаща се постепенно в мечта с намаляващите дни преди събора и перфекциозността с която той подходи към всеки един детайл от организационната дейност, ме карат за пореден път да се чувствам горд, че го познавам, че е член на нашия страхотен клуб, че аз съм член на този клуб! Клуб, с неособено големи размери, който на тазгодишният си събор в национален мащаб мисля доказа, че не отстъпва на много по-силни български автоклубове. Доказа, че може да бъде единен, че разполага с достойни членове и автомобили-представители!

Благодаря ти Миро още веднъж, че ни подари няколко незабравими дни, именно които много от нас чакаха със затъен дъх цяла година. Сигурен съм, че следващият събор ще бъде още по-чакан и желан от тазгодишният, аз вече нямам търпение да се изтъркалят дните!

Няма да изброявам поименно всички съорганизатори (от страх да не пропусна някой), но искренно им благодаря, независимо кой с какво се е включил и помогнал. Благодаря на всички, които бяха там, на поляната, независимо с каква кола, на всички, които отделиха пари и време за да се включат в мероприятието - ВИЕ заслужавате не по-малка похвала, понеже без участници всички тези усилия щяха да бъдат напразни! Запознах се с много нови хора и искам да Ви благодаря, че сте толкова готини и всеотдайни хора, страхотна компания и добри приятели!

Мисля, че отминалия събор надминава тези от предходните години, въпреки, че аз лично присъствам за 2ра година! Миналата година също бях на поляната и разликата с тазгодишната организация и провеждането на самото мероприятие е голяма. Според мен наистина голяма стъпка напред, придружена с повече положителни емоции! Радва ме това, че имаше още повече коли и хора от миналата година, което не е за подценяване! Огоромен плюс беше професионалното озвучаване. До голяма степен допринесе за доброто прекарване и настроението в иначе дъждовните вечери.

Като цяло мисля, че събора беше доста по-добре организиран и структуриран времево от миналогодишния, беше още по-весело и искам тук пред всички ви да си пожелая за догодина още по-голяма посещаемост, още по-як купон с повече награди и разбира се по-слънчево време.

Поздрави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз ще отговоря за мен и за брат ми,т.е. от името на Gardemeister i Yozek:

Събора беше супер,естествено защото имаме такъв човек в редиците си като Миро,който не само обича любимата ни марка ,а е човек който може да жертва личния интерес в името на общото благо....а бе с една дума евала за себераздаването....Евала на още много хора,сигурно много хора им е коствало и време и средства да са там ,на събора,на брат ми например му коства да напусне дома ,ъпреки че детето му нямаше 20 дена...Накефих се ,че след Чехия както аз в личен план,така и други хора които бяха там ,а и които не бяха са се заразили от манията шкода и са се постарали да вложат пари и време в своя любим автомобил.....и така,просто е ясно ,че ни чакат все по-якки събори....сега вече ни знаят в града на хумора,казахами като спрях с Ленка,на събора ли отиваш....та,с годините ще се знае в цяла България ,че ще има национален събор на ШКОДА...

Накефих се на хубавата атмосфера,на усещането че всеки зад заграждащата лента се чувстваше у дома си.....И знаете ли какво усетих,че хората каращи тази марка са много достъпни и човечни хора.....,че някакси нямаше напрежение между участниците...така го усетих аз...всичко беше супер

И пак един недостатък....пак не бяхме на една маса и не си знаем всички имената....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поздрави на всички!

И аз споделям горното мнение - това е единственото нещо, което не ми хареса, че пак не успяхме да се съберем заедно и да си научим всички имената. Redline_ едва не ме изгони в началото на събора, виждайки ме с вражеска марка аФтоНобил :lol::lol::lol:

Благодаря на Миро и за добрата организация като цяло и за осигурената квартира - беше ни удобно с бебето, а и кака му беше болна, но въпреки това не пропуснахме събитието... За съжаление това ми попречи да се запозная и видя с доста хора и да си тръгнем малко преждевременно :cry:

Не успяхме да дискутираме бъдещото развитие на клуба - например относно регистрация, членство и други подобни неща, но това , може би ще стане на някоя специална среща...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:D

Хайде и аз да се изкажа за събора! Въпреки изключително препълнената програма за празниците, аз и приятелката ми се отбихме тъкмо за края на събора. Това, което заварихме смятам че всички знаят, но искам да изкажа адмирациите си към Миро (Хашек), както и към всички учавстващи пряко и косвено в организацията на събора. Такива мероприятия трябва да се подкрепят и трябва всички да благодарим на Миро и КО (изброени в някоя тема) за усилието, старанието и любовта, с която са направили всичко.

Още веднъж искрени благодарности!

:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Redline_ едва не ме изгони в началото на събора, виждайки ме с вражеска марка аФтоНобил :lol::lol::lol:.

Човек, съжалявам, ако така е прозвучало, постарах се по най-тактичния начин, да ти обясня, че организацията повелява -> Не-Шкодите пред обезопасителната лента, Шкодите - зад нея :oops: . Просто не исках да става смесване на автомобилите и на снимките да се виждат само Шкодите. Дори се извинявам на Митака (Кранкенщайн), че го накарах да си обърне колата с муцуната към центъра, но исках всички коли да изглеждат умишлено подредени, а не случайно наспрели като на паркинга на Метро...

Извинявам се още веднъж, ако съм бил груб!

Поздрави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.