Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Бургаски срещи! Бургаски вечери!

VALDO

Recommended Posts

=D> =D> ........ Ама що Мартин си търка очите- не знам . Да не са просълзени нещо ,а? :mrgreen:

Не си търка очите, а потта от челото. ЛЮТО е батко!

На една от снимките има смяна на собствениците на автомобилите. Всеки е застанал до своя, само двама образи, са си сменили местата. Познайте кои са те?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 1.8k
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• VALDO

375

• Нептун

232

• skodko

181

• PRO

123

Най-много писали в темата

..... Колежке mery_jery, дали няма да ни уважите на 19 тоз месец в София, ........ ;)

Е, ай стига ве, вии пък да не видите нещо, веднага "да ни уважите". Видяли моля ти се по засукана Шкодаджиика и айде. Чакай, да я видим ние като хората, че от една година за първи път я виждаме, пък после "да ни уважите" и т.н.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде да се уточним следващата среща, аз предлагам да е на 25.09.-събота, щото ще съм със 120-ката тогава,ако е неделя ще съм куфар пак, мястото и часа нямат значение. Чакам предложения. smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изтъркули се поредната срещичка.. Този път бяхме по-малобройни но не ни липсваше колорит.

020762676.jpg

020762673.jpg

020762681.jpg

020762665.jpg

020762636.jpg

020762586.jpg

020762669.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така аз мога да ви кажа даже и кой кога дойде :D smile001

1-ви:Бялата Фабия 16:42h

2-ри:,3-ти:,4-ти: и 5-ти: дойдоха по едно и също времев 16:51h

Жигулито , 110лс , Червената Фабия и 120л smile152

Айде до другата среща smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така аз мога да ви кажа даже и кой кога дойде :D smile001

1-ви:Бялата Фабия 16:42h

2-ри:,3-ти:,4-ти: и 5-ти: дойдоха по едно и също времев 16:51h

Жигулито , 110лс , Червената Фабия и 120л smile152

Айде до другата среща smile159

Що не се обади? Щяхме да те черпим една бира, следващия път не се крий, излез пред всички, още никой не сме изяли.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И малобройни сте се представили достойно. Съжелявам, че отсъствах , но бях зает с битовизми. За следващия път съм там. Дано и срамежливите се появят за да ги посрещнем достойно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кефите ме Бургас. И Зденка тръгна да сърба шкембе чорба- немам думи ! Пропуск никакъв . Ей за това ви уважавам ! Даже и шпионин си имате ! smile091

:smt017

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стига си се кланял,ами земи се сети да дойдеш на гости! smile168

Valdo,пускай снимките от Октобер феста!!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мишок, що не си вдигаш ГСМа?

Видях,че си ме търсил по-рано,ама нямаше как да вдигна. Пак жената и дечурлята са те затиснали,а?

Айде мятайте снимките с Емо....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз ме съмняваше,че вършиш няква важна работа с Пламито,та затова не съм настоявал много! smile048

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги шкодаджии, аз съм много пресен сеобственик на Шкода (едва от вторник 05.10.2010), а вече съм влюбен в нея и искам да я покажа на целия свят колко е хубава, със съжаление установих че съм пропуснал едно скорошно събиране, но ще очаквам новини тук и се надявам за скорошно организиране на ново, че и аз да се включа. Поздрави на всички. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре дошъл в клуба колега ! Бургаската група е много дружна и единственото ти притеснение от срещите с тях ще ти е ако не обичаш люто . :mrgreen: Следи темата и няма начин скоро да не се сберете. Може да пуснеш и някоя снимка на колицата , да и се насладим и ние. smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз от 12 октомври ще съм Шофьор на Шкода smile004.Бих се радвал да се запозная със всички вас smile001

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз от 12 октомври ще съм Шофьор на Шкода smile004.Бих се радвал да се запозная със всички вас smile001

а такааа, от сега те предупреждавам че ще пием на твоя сметка, че да не повториш за годинка пак упражнението smile004

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.