Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Бургаски срещи! Бургаски вечери!

VALDO

Recommended Posts

Едно малко уточнение - Не съм 4.60,а 4.80l/100km smile035

Потвърждавам! 4,80/100 ама голяма скука. Добре, че беше косата да прави ластици на разни "по-спортни" марки smile091

Вдигнал съм мерника на Емо,мисля да го пробвам smile092

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 1.8k
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• VALDO

375

• Нептун

232

• skodko

181

• PRO

123

Най-много писали в темата

Къде е срещата утре? Хайде да ги уточняваме един ден по-рано, че в последния момент...

Може да няма пък и ти.Днеска случайно да минаваше покрай стадион 4-ц около 15;20 часа ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може да няма пък и ти.Днеска случайно да минаваше покрай стадион 4-ц около 15;20 часа ?

Не, днес не съм ходил натам, друго Йети е било - има едно 1.8 лети ниско :) Ако има среща пишете

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

fabia_bs, къде е шофьора в тази дрифтираща шкода от аватара ти бре? smile091

Автопилот

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Закарал я е някъде /наблизо, защото може да не му стигне бензина за връщане/ и я е снимал, но понеже е нямало друг с него /пътниците увеличават разхода на гориво/, снимал е сам. От това е липсата на шофьор!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

fabia_bs, къде е шофьора в тази дрифтираща шкода от аватара ти бре? smile091

Автопилот

Поне да беше завъртял задницата на другата страна - щеше да е по-достоверно! smile001

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поне да беше завъртял задницата на другата страна - щеше да е по-достоверно! smile001

Той е демонстрирал типичния проблем на предното - недозавиване. По-интересен щеше да е следващия кадър в пряспата smile035

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Утре, някъде по обяд ,се планува да съм в Бургас !

Да не забравя да нося тазове! Ако има свободни колеги ,може кафенце някъде по Лазур....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чак свободни не, ама винаги може да се намери време около обед да се видят единомислещи smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Dobri, Днеска на технополис ? smile021

Там му е паркинга.

Честито Рождество!

Утре среща?

Ти днеска към 14:00 излизаше от един двор smile004

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей, днес наистина ходих до технополис, много бързах, а такъв проливен дъжд валеше че не е истина... спрях съвсем пред входа и бегом вътре. Ти къде беше тогава че не те видях? Ако се засечем някъде свири силно че аз съм си малко разсеян, не е нарочно.

В неделя ако има среща ще се радвам да се видим, но мога да дойда само след обяд или вечерта.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито Рождество Христово! Да сме здрави и да сме все така добронамерени и честни и парите да не бъдат водещи в нашия живот. Има по-важни неща. А колите ни да влизат в сервиз само за смяна на консумативи :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей, днес наистина ходих до технополис, много бързах, а такъв проливен дъжд валеше че не е истина... спрях съвсем пред входа и бегом вътре. Ти къде беше тогава че не те видях? Ако се засечем някъде свири силно че аз съм си малко разсеян, не е нарочно.

Бях отвънка до сервиза им,подавах си главата от време на време,но все седеше и когато си тръгвах я нямаше вече колата ;p smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

+1 там сме smile159

fabia_bs може би има повод да се похвали щом вчера е бил на технополис?

За един приятел гледахме нещо :) Без мене днеска на срещата

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.