Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

Боре, радвам се, че си останал с такива впечатления! Аз отдавна не бях идвал и се радвам с какви готини хора се запознах. Със сигурност имам стимул да идвам по-честичко вече ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днешната среща определено беше едно много приятно преживяване..а и с тази разходка до Витоша..много гот!!! :doubleup: :doubleup: :doubleup:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз не съм бил на такава среща, беше приятно да се съберем толкова много хора, че и си имахме и мото шоу. :D  За съжаление трябваше да пропусна разходката до Витоша но затова пък се запознах с много нови хора и видях много готини Шкоди на паркинга.  :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ех - и аз се канех да мина днес, ама не успях - наложи се да се гледаме с малкия, или по-точно да го пазя докато спи...

Сега като чета отзивите много ме е яд, че пропуснах!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хубава, приятна среща и доволно посетена! Бяхме повече от BMW - тата отсреща! А и като гледам колко много стават

"бебевозите", само хубави мисли си мисля.. :plate_welcome:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ех - и аз се канех да мина днес, ама не успях - наложи се да се гледаме с малкия, или по-точно да го пазя докато спи...

Ако само по отзивите те е яд, по-добре не гледай снимките :р

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина , бяхме се затъжили за такова събиране :unsure:  Важното е , че се получи много приятна среща ! Доста коли . нови колеги и приятно изкарване .@Боре , радваме се че си останал с хубави впечатления :eusa_clap:

.........

Лъчо , не се ядосвай , винаги има следващ път за поправка :D  , тепърва шЪ мръзнем пред НИМ :banana_ski:

Снимки от срещата - ТУК

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И мен ме е яд, че не можах да дойда, но се надявам другия път да успея, а другия месец да стана и член на клуба :flag_skoda:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:( ей какава минавка, че ме нямаше :(

Пропусна момента да се включиш в масовото разтуряне на хавтомобиле :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Случайно за днес да има желаещи? ;)

Преди малко минах оттам ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За срещата тази неделя по всяка вероятност ще пропусна, очаквам да съм в Пловдив. Ще пиша в Пловдивската тема, ако има възможност да се видя с колегите :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги , утре го дават хубаво времето , 3-та Неделя е  , та да се посъберем отново :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз най-вероятно ще закъснея поне с час, но ще гледам да се кача :)

Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.