Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

Марто, аз ще заснема събитието!

Няма да се притесняваш. Съжалявам, че няма да мога да те видя!
До след малко на присастващите!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, Рогатия определено беше на ниво - почти всичко, стана прилично, и сега бабата на БМВ-тата /с прякор "Пуки" - от пуканка/, отново е с грейнала физиономия, а Жената е щастлива! Не иска и да чуе, да сменя швейцарския дъртофелник...

Заради него, отново /вече много ми се събра/ пропуснах срещата, но поне резултат има.

Обещавам, следващия път да се реванширам - с присъствие и почерпка, а също и с раздаване на ключове за Съби /Явка, дължа ти го/, на желаещите...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък дължа извинение на всички, на които не успях да обърна особено внимание днес и с които дори не успях да си кажа 2 приказки, ама като ме наскачаха 3-ма човека един след друг за кабел и компютър... На следващата среща само сладки приказки и (да се надяваме времето да го позволява) бири!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Какво ще правим само ние, без красивите шкоди /, които ще са на Копривщица/......?

Само ние грозните останахме в тази гореща и задушна СФ.....?!

Ще взема утре да си измия колата, да станем красиви, че да се снимаме и ние на НИМ - нали Явка!

Стига да не вали, де .......

:tongue_1:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Aз , ако имах пари щях да закарам 120 ката , но изчислих че ще ми трябват около 200 кинта, за прегледи, граждански и бензини, затова реших да се присламча в софииско, пък няма да сме толкова грозни, ти измии колата, аз обещавам за сефте да се избръсна :tongue_1:

Редактирано от maxrpm
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още някой останал столичанин в повече ще се присъедини ли утре? Боре, Ники (sharpshooter_), вие сте си тука, ще уважите ли? Особено Боре много има да наваксва ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разбира се, ако се приберете толкова рано... тамън ще разкажете прясно и топло още за събитията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Далеч съм от София, но ако успея да се върна навреме, съм на линия ;)

Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако искате дъждовна среща, да яхвам и аз "двуколесното", белким, някой ми залепи стикер на шлема... :)

Сега сериозно - в 12'00 ч , чакам техник, да ми преслуша пералнята, че даде фира :(

Ако се справи навреме, идем, и то със Съби, че съм обещал ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами хайде верно от 15:00 да го направим, тамън да имат време копривщенци да се дотътрят

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, за 14:00ч. ли остава срещата днес или се измества за 15:00ч.?

Трима сме съгласни за 15,00.

Останалите не възразяват.

Ти какво мислиш? Какво е твоето мнение?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.