Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

Супер. Таман днес го дават малко по-прохладно. Ще заформим добра среща. Ако някой иска, ще нося от всички видове стикери + клубни шапки. Имам и карти в мен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е точно мислех да напиша, че днес ще пропусна заради GP на Италия, ама като гледам кой се записва, май ще я прежаля и ще дойда.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чакам брат ми да разкаже как е минала срещата и дали ми е платил членския внос. Той днес дебютира, аз пак не успях.:(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Човек да не ви остави за малко .... имало е дебют и други интересни "4х4 работи" ... а няма една снимка !  :crazy: Не ви е срам!  :wacko_2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...и други интересни "4х4 работи" ... 

...и то какви :dog:  :dog:   :banger_2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...и то какви :dog:  :dog:   :banger_2:

Да не съм чул лоша дума за "моята слабост"  :fiu: ....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мен ме болеше зъб в Събота, в резултат на което в Неделя най - нагло се успах до 4. Другата неделя ще дойда, обещавам!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Саше, много неизвинени ти се събраха. :tongue_1:  Освен това имаш да си взимаш нещо, което си забрави още на събора, та е в твой интерес да се появиш. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добро утро и Честит празник на Всички съфорумци, които са Именяци и Столичани!!! :birthday_cake:

Ще има ли среща пред НИМ, тази Неделя?

Хубав ден!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Надявам се да сколасам да дойда, обаче не обещавам програмата ми е яко натоварена а пропускам 3- та среща откакто съм член на клуба. А си искам лепенките за колата  :nea:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами идвай. Те те чакат. Даже, ако искаш, ще ги залепиме на място ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.