Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

Ако имаш предвид личните съобщения, чета ги. И съм ти отговарял. Ако визираш пощата и изпратените на нея снимки - и там съм ти отговорил. А ако имаш предвид въпроси от рода на мнение за гуми, джанти и т.н., които си ми пуснал на лични, това са въпроси, които е по-добре да задаваш директно във форума. Така ще получиш повече мнения, от които да отсееш вярното за теб. От последното не би трябвало да се стига до заключение дали си чета пощата. Още повече предвид всичко, което съм ти писал до сега.

Пошегувах се за четене на пощата, обаче ти се върза като на упрек, а не е така. Но ме извини ако е прозвучало по друг начин.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма грижи. Не съм те разбрал, извинявам се за което. Между другото, тази седмица бях на НИМ. Щях да се радвам да се запознаем ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма грижи. Не съм те разбрал, извинявам се за което. Между другото, тази седмица бях на НИМ. Щях да се радвам да се запознаем ;)

И аз бях на сбирката, но дойдох към 14:45 ч. Бях до червения Скаут с една къса шарена риза и анцунг и една продълговата чанта на рамото -  в нея беше Японския гранатомет на CANON. И помислих че ако си на сбирката ще  ме познаеш, защото по едно време извадих Канона за го покажа на колега на който му бяха харесали снимките от миналия път и той ме разпозна? Имаше една много хубава синя Октавия със страхотни джанти, да не би да беше с нея? Ако ти си бил мернах те като даваше на един колега стикери на клуба.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Васе, благодаря ти за коментара относно колата. Да, моята е и мен си видял. Явно следващия път ще има по какво да се познаем ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги. Аз съм нов в групата и се радвам, че съм част от Шкода Клуба. Много бих се радвал да обменя опит и някои съвети относно тези прекрасни автомобили, за пръв път съм собственик на Шкода и съм много доволен и очарован. Кога ще бъде следващото събиране? Поздрави и успешен ден. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей и добре дошъл! За София срещите са всяка първа и трета неделя от месеца, от 14:00ч на паркинга пред НИМ. Заповядай и ще видиш с колко много и все хубави хора ще се запознаеш :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти на всички!

На срещата на 2-ри октомври аз без да искам присъствах, макар и леко встрани. Аз бях едно отцепниче със Fabia VRS - черна. Признавам си, не знаех за срещата и бях там случайно. Досрамя ме, някак си някакъв рандом да ходи при всички пичове и да ви занимава с неща, та паркирах встрани и отидох да се разходя. 

Някой от Вас момчета ме забелязахте (не мен де, ми VRS-чо), за което ви благодаря.

Този път знам, че по план трябва да се съберат всички на 16-ти. Вероятно ще дойда, този път няма да се срамувам и ще дойда да се запознаем, хаха. Карам Шкода отскоро и ще се радвам да ми споделите мнения и неща, които не знам.  :P

Редактирано от newVRS
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти на всички!

На срещата на 2-ри октомври аз без да искам присъствах, макар и леко встрани. Аз бях едно отцепниче със Fabia VRS - черна. Признавам си, не знаех за срещата и бях там случайно. Досрамя ме, някак си някакъв рандом да ходи при всички пичове и да ви занимава с неща, та паркирах встрани и отидох да се разходя. 

Някой от Вас момчета ме забелязахте (не мен де, ми VRS-чо), за което ви благодаря.

Този път знам, че по план трябва да се съберат всички на 16-ти. Вероятно ще дойда, този път няма да се срамувам и ще дойда да се запознаем, хаха. Карам Шкода отскоро и ще се радвам да ми споделите мнения и неща, които не знам.  :P

Колега , това е недопустимо ! Шегувам се , разбира се  :tongue_1:

Добре дошъл при нас и за следващата среща да не се притесняваш - хора не ядем (най-много някой бонбон за нова придобивка  :P ). Ще се радваме да се запознаем с теб , както и да видим vRS-ката.  :flag_skoda:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти на всички!

Чудя ти се как си издържал на изкушението да не отидеш при всички,а си останал настрани  :tongue_1:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега , това е недопустимо ! Шегувам се , разбира се  :tongue_1:

Добре дошъл при нас и за следващата среща да не се притесняваш - хора не ядем (най-много някой бонбон за нова придобивка  :P ). Ще се радваме да се запознаем с теб , както и да видим vRS-ката. 

Благодаря и повече от бонбон може да има...: )

Чудя ти се как си издържал на изкушението да не отидеш при всички,а си останал настрани  :tongue_1:

Не ми беше лесно, но някак не исках да се намесвам в на момчетата разговора просто така, стори ми се некултурно. На няколко пъти исках да ида, но... Нищо.

Следващият път със сигурност ще гледам да съм един от първите, за да може да се видя с повече от вас! Не видях много колеги със Fabia VRS, така че вероятно няма да ви е много трудно да ме познаете и мен. :P 

Редактирано от newVRS
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря и повече от бонбон може да има...: )

Не ми беше лесно, но някак не исках да се намесвам в на момчетата разговора просто така, стори ми се некултурно. На няколко пъти исках да ида, но... Нищо.

Следващият път със сигурност ще гледам да съм един от първите, за да може да се видя с повече от вас! Не видях много колеги със Fabia VRS, така че вероятно няма да ви е много трудно да ме познаете и мен. :P

Такива ,като твоят автомобил са рядкост ,така ,че ще ти се зарадват много  :doubleup:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...Този път като гледам са големи шансовете да не пропусна  срещата в неделя и имам една молба. Ако някой колега от идващите има  възможност да донесе VCDS / VAG-COM бих бил много благодарен , че от доста време съм си харесал 1-2 "глезотии" ако може да ги добавим ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този път и аз ще се пробвам да се класирам - може да закъснея 1 идея ма ще дойда. Искам си обаче стикера от Калояново 142 от тази година не знам в кого е, но си го искам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Иво Динков ще се появи на НИМ!? Ти да видиш  :tongue_1:

Е, тогава и аз може да си докарам нежното продължение на гръбнака - явно ще е денят на рядко вясващите се  :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

......... Искам си обаче стикера от Калояново 142 от тази година не знам в кого е, но си го искам.

В мен е , пазя ти го ... въпроса е да го намеря  :blush:  и да успея да се класирам и аз за срещата  :fiu:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Иво Динков ще се появи на НИМ!? Ти да видиш :tongue_1:

Е, тогава и аз може да си докарам нежното продължение на гръбнака - явно ще е денят на рядко вясващите се :D

Както е тръгнало, да взема и аз да дойда освен :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще дойда, небръснат, с Чавдар да сме в тон, за пример на клуба. :)

Редактирано от maxrpm
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този път и аз ще се пробвам да се класирам - може да закъснея 1 идея ма ще дойда. Искам си обаче стикера от Калояново 142 от тази година не знам в кого е, но си го искам.

Да видим за идването? ;)

От мен една лична фотосесия.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аа Марти не така, да си ми го намериш и да се класираш :) .

Венци няма да съм за снимка,че колата няма да има кога да я измия.

Днес съм пеша, щото някой обеща да ми смени жилото на вратата отпреди месец  :angry:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аа Марти не така, да си ми го намериш и да се класираш :) .

Венци няма да съм за снимка,че колата няма да има кога да я измия.

Днес съм пеша, щото някой обеща да ми смени жилото на вратата отпреди месец  :angry:

Малко ме прекръсти, защото не съм Венци, а Васил (Васко е по-добре). Просто съм фен на един велик изобретател от средновековна Италия. Няма значение, че не си я измила, важното е ти да излезеш добре на кадрото! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моля да ме извиниш Васко ама съм малко руса и ... абе женска ориентация с две думи  :fiu:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.