Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

Аа а женския състав а, смъртно обидена съм - това се измива с кафе с мляко и захар обаче  :fiu:

Да срещата бе готина доста нови колеги видях и си изкарах много добре.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте отново на всички!
Във раздела за снимки пуснах тема с почти всички снимки от днешната сбирка. Останаха още 4-5 които странно защо сървъра не иска да ми ги качи, но ще се опитам и тях да ги кача, ако не стане ще ги пусна във Фейсбук страницата на клуба.

Днешната среща ми хареса най-много от всичките, на които съм присъствал. За съжаление не можах да видя Юли, на когото харесах много джантите на Шкодата.

Редактирано от Vinci74
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аа а женския състав а, смъртно обидена съм - това се измива с кафе с мляко и захар обаче  :fiu:

Да срещата бе готина доста нови колеги видях и си изкарах много добре.

Защо си обидена Диана при толкова много кавалери?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер се получи.. запознах се с готини пичове с Белята се повозихме малко ,кефихме се..евала пичове.

П.С,ако може модераторите да се свържат с мен за да разбера как мога да платя членския внос ,тъй като имам издадена и бих искал да заплатя ..

Защото Bondo каза че се е запознал само с мъже, а аз къде да бях де  :unsure:  Не стига че съм една за цвят там и да ви преча, че и голяма жена и не съм незабележима все пак  :) .

Шегувам се разбира се, някой сега да не ми се върже ей.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да де,но женския еквивалент на думата пич,не е много уместна за една дама..за това карам всички по общ знаменател.. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

........ Останаха още 4-5 които странно защо сървъра не иска да ми ги качи, но ще се опитам и тях да ги кача,................

Ако снимките са по-големи от 10МВ няма да стане ,resize-ни ги малко и ще се качат  :fiu:

Благодаря за снимковия маТрял  :doubleup:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днешната среща ми хареса най-много от всичките, на които съм присъствал. За съжаление не можах да видя Юли, на когото харесах много джантите на Шкодата.

Защото, Васе, си си тръгнал много рано :P

Имах задачи за вършене и успях да се класирам едва малко преди 16:00ч.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Защото, Васе, си си тръгнал много рано :P

Имах задачи за вършене и успях да се класирам едва малко преди 16:00ч.

Търгнах си към 16-16:30 ч. с Диана Крайче Юли. Как да откажеш поканата на жена когато иска да те закара до някъде с колата си, и при това Шкода? Разминали сме се за малко, горе долу по същото време и други колеги си тръгнаха тогава. И тъй като все още използвам кракомобила си, изобщо не се замислих на офертата на Диана за превоз. Ще се видим на следващата сбирка или по-рано (на по кафе или бира ако кажеш), в седмицата когато Монте Карлото трябва да е направено, т.е. на следващата сбирка, която се пада 44-а седмица.

Ако снимките са по-големи от 10МВ няма да стане ,resize-ни ги малко и ще се качат :fiu:

Благодаря за снимковия маТрял :doubleup:

Да има снимки от по 10 МВ и вероятно за това не стана качването на всички снимки (те са във Фейсбук страницата на клуба). За другия път ще знам, макар че принципно съм против ресайзването и фалишификацията на снимки с Фотошопа. Тук съм твърдо оротодксален фотограф.

Защото Bondo каза че се е запознал само с мъже, а аз къде да бях де :unsure: Не стига че съм една за цвят там и да ви преча, че и голяма жена и не съм незабележима все пак :) .

Шегувам се разбира се, някой сега да не ми се върже ей.

:eusa_naughty:

Редактирано от mRt
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз още се чудя на глупавия си акъл, защо не дойдох и аз в Икеа- та за по кафенце. А за монте карлото , нямате проблем, докарайте ми 120ка с глава от 105 и фелициево делко, карбуратор от лада 1200 класик и ще го накажа без никакви грижи!

Редактирано от maxrpm
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз още се чудя на глупавия си акъл, защо не дойдох и аз в Икеа- та за по кафенце. А за монте карлото , нямате проблем, докарайте ми 120ка с глава от 105 и фелициево делко, карбуратор от лада 1200 класик и ще го накажа без никакви грижи!

Другият път непременно да дойдеш! Но не съжалявай много за пропуска защото в Икеата беше търапана от хора, деца, коли по паркинга и едно не много леко ПТП между хубаво Ауди и бакшиш на паркинга.

Редактирано от Vinci74
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тенекеджийте са си търсени хора ...

Да бе, само да не ти се случва на теб. Имах подобно премеждие с бившия Баварец и от опит мога да ти кажа че не е приятно да стигаш до тенеджиите!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Аз съм на линия. Стикерите ти ги сложих в багажника, да не ги забравя пак.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ок, разбрал съм се с Маджо към 11 да мръдна да сложа зимните гуми, имаи в предвид че утре се сменя часовото време, към 14:00 ще гледам да мина, ако те няма ще ти звънна. С Дианчето сме се разбрали утре пак там някъде по обяд да се чуем и тя ще пазарува гуми, ама на ботевградско в "Диана"-та, Та ще видя, но 100% ще ви се обадя, аз и до банкомата още не съм ходил, та ще трябва да видя на някоя бензиностанция. На ОМВ маи имаше...

p.s Ръчната лови на 3 ти зъб, на 4ти кове, не ми се мисли Пешо ако дойде, лично аз ще го занеса "на ръце" до колата и ще го сложа на седалката ... :fiu:

Редактирано от maxrpm
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...Времето изглежда много приятно за среща, но днес съм Рожденик и задълженията са доста :tongue_1: . Обещавам да се реванширам на следващото си идване :cheers:  Приятна среща 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе само изглеждаше :( Духаше си студен вятър, но поне слънце се показваше ... от време на време.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз се извинявам, че за толкова малко останах, но някъде си забравих шапката и умрях от студ :( Другата Неделя ще се реванширам!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

NightWalkeR  Не си извинен щом си рожденик  :tongue_1:  жив и здрав да си ще дойдеш другия път да се видим.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...Времето изглежда много приятно за среща, но днес съм Рожденик и задълженията са доста :tongue_1: . Обещавам да се реванширам на следващото си идване :cheers:  Приятна среща 

Честит Рожден Ден NightWalkeR!

Желая ти много здраве, радост, късмет и щастие в семейството и живота. Каквото си пожелаеш днес да ти се сбъдне. Пожелавам ти чисто нова Шкода по твой избор да имаш, а до тогава много безаварийни и с кеф изминати километри с настоящата. :happy-birthday:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Жив и здрав бъди :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.