Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

Доста добра среща беше. Яд ме е, че толкоз бързо трябваше да си ходя, ама ... smile049.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бате смятай за колко време си дошъл аз не те и видях.

Nuclear дойде но стикерите свършиха, а теб те нямаше и го изпратихме така, срамота!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бате смятай за колко време си дошъл аз не те и видях.

Nuclear дойде но стикерите свършиха, а теб те нямаше и го изпратихме така, срамота!

smile049 Има няма половин час. А Митака(Кранкенщайн) ми звънна да ме пита за стикери, ама не ми останаха след предишната среща ;).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доста добра среща беше. Яд ме е, че толкоз бързо трябваше да си ходя, ама ... smile049.

И за къде бързаше !? smile049

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми,с Гогата си казахме ,здрасти и чао........! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гогата има 1 лаф - Айде чао, че ме чака човек на легло.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гогата има 1 лаф - Айде чао, че ме чака човек на легло.

smile091 Ми не, пазаруване ме чакаше... smile049

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес беше доооооста весело, но гледам фоторепортерите или готвят или спят. В моята фотка да има 3-4 снимки. Батерията умря твърде рано... Утре ще ги кача... Привечер...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ай че Фейсбука чака.

Иначе масово събитие. Имаше и драг, и милицията ни се кара, и слънце имаше....абе супер срещичка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еееее на мен ми се скараха дето пускам автомобили от стартовата линия пред входа на резиденцията.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

.... гледам фоторепортерите или готвят или спят....

Ееее, да не мое на едно непредвидено гости да иде човек. smile004 Ето ги моите резили от вчера :mrgreen:

Много хубава среща беше. smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За пръв път дойдох на среща и съм много доволен :) Готини хора, готини шкоди, малко драг рейсинг. Занапред ще гледам да идвам редовно.

Дано следващият път да се сдобия със стикерче :) (и да се организираме за картинг).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За пръв път дойдох на среща и съм много доволен :) Готини хора, готини шкоди, малко драг рейсинг. Занапред ще гледам да идвам редовно.

Дано следващият път да се сдобия със стикерче :) (и да се организираме за картинг).

И мен така ме зарибиха. И от тогава - не могат да се отърват от мен. smile091 За картинга следващия път ви искам да сте малко по-сериозни. И никакви извинения - имате няколко седмици да си освободите неделята, предвидена за срещата. smile021

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За картинга следващия път ви искам да сте малко по-сериозни. И никакви извинения - имате няколко седмици да си освободите неделята, предвидена за срещата. smile021

Тъй вярно! smile021

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

трябва ми пружината която държи 2 рата клапа на 2 камерния карбуратор 105/130 затворена, ако някой я има да я донесе поне да я премеря, моля. Че аз имам ама е чак на село

Edit: b0nev каза че има

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За таз неделя да не подсещам. То е ясно. Говорих и със слънцето. Каза че ще е на линия за 14.00 ч. И с вятъра се разбрахме, че не го искаме на срещата. Останаха Шкодите. Всеки да си уведоми Шкодата, че в неделя 14.00 трябва да отведе собственика си до НИМ.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз първо трябва да мина през автомивката защото сега мойта се е скрила под формата на гигантска кална буца :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще заявя силно желание за присъствие на мойта "кална буца", ама няма да я мия, ще ме прощавате за вида.

Ще имали някой с бензинова Фабия-1 1.4 mpi (по възможност в идеално състояние!), че искам да проверя някои прилики и отлики с моята.

(Това за идеалното състояние да се чете като "шега").

Освен това ми трябва и "мозъчен тръст" да ми каже шуми ли ми помпата или работи нормално.

И там, пред НИМ, може ли с просто невъоръжено око да се види състояние на дискове и накладки? (необходимо ми е да знам колко време имам, преди да стана опасна по пътищата и не съм ли вече опасна..)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дени, колегата Ивчо, ID A, винаги уважава срещите, Фабията му е 1,4 бензин, само конете и купетата ви са различни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дени, колегата Ивчо, ID A, винаги уважава срещите, Фабията му е 1,4 бензин, само конете и купетата ви са различни.

Мда, и аз за него се сетих, защото миналия път обсъждахме колите. Ако пак се сберем, ще е хубаво.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много добра среща, картинг и завършек на срещата в минорен състав на ОМВ :smt017 ! Остава само снимковия материал :smt004.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много добра среща, картинг и завършек на срещата в минорен състав на ОМВ :smt017 ! Остава само снимковия материал :smt004.

Вече е качен.А след OMV имаше и малко мото забавления. :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.