Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

много харесвам феновете на другите отбори, те винаги палят свещ нещо да се случи на Хамилтън а не гледат представянето на невероятните им пилоти. особно оня, дето само карнавал му е в главата smile021

• Отговори 209
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• PRR

26

• icemana

24

• The Best Forman

21

• iavkata

20

Най-много писали в темата

Публикувано
много харесвам феновете на другите отбори, те винаги палят свещ нещо да се случи на Хамилтън а не гледат представянето на невероятните им пилоти. особно оня, дето само карнавал му е в главата smile021

Объркал си се - палят свещ всеки път когато Хамилтън не изхвърли някой от пистата... Ама рядко стигат до палене напоследък smile091

Публикувано

Пепи , за да ти покажа двойния стандарт , който прилагате ти и всички останали смятащи Хамилтън за маймуната слязла от клона ще ти дам следния пример с хипотетичен инцидент и хипотетичен пилот - за пилот в болида на Заубер ще сложим Сашко (maxrpm) , на когото предварително се извинявам , но като гледам по - горе му даваш съвети за шофиране и винаги си предубеден към неговите способности , а в болида на МакЛарън може да сложим което и да е камикадзе от сегашните пилоти и в ситуацията от неделя кой би посочил за виновен за инцидента ?

Моита памет вече е окъсняла (сигурно е от ЕГН -то) и не виждам друго освен коментарите на ония компетентните да са породили това отношение , а Фетел и таз и миналата година ми прилича на блондинката в една ракета с куче , дето и викали "храни кучето и не пипай нищо" ... лично аз не разбрах какво им пречеше на лешперите в РедБул да пуснат Уебър да спечели - имат си и точки за титлата на конструкторите , а при пилотите и да спре да кара Фетел пак ще спечели smile049

Публикувано

Съжелявам, но няма как да се съглася с теб. Обърни внимание, че в последните няколко състезание не се минава без инцидент с участието на Хамилтън. Спор няма, че кара. Спор няма, че има хъс. Но, поне за мен, спор няма и че аршина е двоен. За доказателство инцидента с Кобаяши. Хамилтън се размина без наказание при положение, че дори самия той (не го повярвах!) си призна, че е затворил завоя. И къде му е наказанието? При разменени пилоти (т.е. Хамилтън на мястото на Кобаяши) дали Кобаяши щеше да бъде наказан? BTW странно съвпадение, но съдя на състезанието е бил Менсъл - британец ... Дали би си позволил да накаже Хамилтън? Аз лично на негово място дори не бих си го помислил smile049

Публикувано

а когато Фетел направи така че Бътън да не завърши (пак на Спа, ама 2010та) какво беше наказанието ? минаване през бокса... иеее колко са строги

какво беше наказанието за Маса, когато удари Хамилтън (3 старта преди края на сезона, на Фуджи) ?

какво беше наказанието пак на Фетел в Турция, когато показа талант и лиши Ред Бул от двойна победа ?

какво беше накзанаието когато същото това дете чудо ръкомахаше с ръце, минавайки Drive-Through и крещеше по радиото ама аз с какво съм виновен, тия нещо бъркат.

тогава не чух да са казали на Майлендър "фетел ис фастър ден ю"

имаше ли наказания за всеобщата забава в първата обиколка на Белгийската Гран При 2009та ?

Публикувано

Значи първото нещо , което забелязах , а и онез двамата потвърдиха - активиране на ДРС - аз лично до сега не съм виждал изпреварена кола веднага да активира ДРС -а , второто кой е с предимство при избор на треакторията - по - бързия или по - наглия и трето - с какви аргументи разполага камикадзето с тоз избушен Заубер ?

Маневрата на Хамилтън започна когато беше една дължина пред Заубера и не я промени до инцидента т.е. Кобаяши би следвало да е видял и да е взел мерки ... в такива случаи опитните пилоти излизат леко от пистата без да причинят инцидент ( е историята помни и други , които направо избиват зъбите на съотборника )

В тоз случай според мен на японеца трябваше да бъде отнет лиценза , макар че до сега такъв прецедент няма и трябва да се кръсти , че не го извадиха от състезание и пак благодарение на онзи комисар ;)

П.П. Според мен вие сте си нарочили Хамилтън , па той нека обяснява , че няма сестра :mrgreen:

Публикувано

Правилника е ясен - длъжен си да оставиш място. А Хамилтън тръшна вратата (т.е. опита се). А щом и самия той си го призна, значи нещата са били толкова очеизвадни, че само кьорав не го е видял smile049

Публикувано

DRS-a е едно от най-малоумните неща случвали се на формула 1 някога

Публикувано
Правилника е ясен - длъжен си да оставиш място. А Хамилтън тръшна вратата (т.е. опита се). А щом и самия той си го призна, значи нещата са били толкова очеизвадни, че само кьорав не го е видял smile049

В правилника пише ли нещо , че е задължителни си изпразниш батерията на КЕРС -а и да отвориш ДРС -а след като са те изпреварили ?

Или май и ти четеш тоз правилник както дявола евангелито ... ако има от къде дръпни си един запис и гледай , че тоя малоумник направо си се забоде в него като Хил в Шумахер на Монца ( не помня коя година беше ) докато обикаляха един друг самурай - Окио Катаяма ... а защо си е признал нещо , в което не съм убеден , че има вина - ами сети се колко възможности за оказване на натиск има във ФИА (не случайно неофициалното име е маФИА) , отделно той има какво да губи , а оня малоумник , на който катастрофи от тоз род не са му за сефте - няма smile049

Понеже последния час се мъча да намеря клипче или запис и намирам само надпис "клипа е свален" или "няма достъп" се питам защо ли :-k

Боре , тия глупости да натоварят болид с батерий при положение , че години на ред ги олекотяват и да ги направят като самолети с тия елерони го направиха от зор , щото преди години се събираха по 300 - 400 000 души , а сега като видят 100 и се радват като цигане в сладкарница ... а трибуните на пистата , на която се очакваше най - голяма посещаемост (Китай) ги ползват за комунистическа пропаганда smile091

Публикувано

Ей самурайчето па сдроби мазало ... и пак не е виновен smile091

Публикувано

Готино състезание. Пилето пак беше на ръба (дори след него smile049 ), но изпоти тъмно зеления повече от достатъчно smile045

Браво на Фетел. Браво и на Бътън. Алонсо също сътвори чудо, имайки предвид техниката.

Публикувано

Готино състезание. :smt017

Публикувано

Доста скучно според мен състезание. Единственото, което много ми хареса и където имаше тръпка в продължение на има-няма 20 обиколки, беше битката Хамилтън - Шумахер. Малшанс за Петров и Розберг още в първия завой, щяха да направят състезанието доста по-интересно според мен.

Публикувано
битката Хамилтън - Шумахер

По - скоро открит урок на тема как се пази позиция , ама тия другите има бая ляб да ядадт дорде стигнат Шумахер :mrgreen: ... вярно , че с това всичко интересно приключи .

Публикувано

a бътън за 800 метра им показа и на двамата как се прави

Публикувано
a бътън за 800 метра им показа и на двамата как се прави

Абе гумите и на двамата вече си бяха заминали в борбата. Бътън беше запазил неговите и това му помогна. Шумахер влезе в бокса в същата обиколка.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Атанас Марков: "Нико Розберг се появи изненадващо отдясно като маршрутка на столичен булевард..." smile091

Публикувано

Тия коментатори незнам каква дрога вземат smile091

Публикувано

Същия тоя Нико беше изхвърлен от пистата от едно от Фераритата, ама карай ...

Публикувано

Скучно състезание за туристи пенсионери ... от цялата какфония става ясно само , че няма значение Хамилтън отпред ли е или отзад все е виновен , а на тъпия мексиканец требва да му скъсат мастър лиценза публично ... най - смешен ми беше коментара , че Бътън показал как цяло състезание трябва да се атакува ... ми той се събуди 5 обиколки преди края когато Фетел върна газта smile091

Публикувано

Понякога си мисля,че коментират по инерция без въобще да се съсредоточават върху случващото се на пистата.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Поредният бисер на Атанас Марков: "Естествено Бътън води пред тях, не много пред тях, но все пак пред тях". Тоя човек се чудя какво прави там изобщо, изреченията му са толкова нелепи и несвързани, че чак дразни.

Публикувано
Поредният бисер на Атанас Марков: "Естествено Бътън води пред тях, не много пред тях, но все пак пред тях". Тоя човек се чудя какво прави там изобщо, изреченията му са толкова нелепи и несвързани, че чак дразни.

"Нико Розберг си припомни планът барбароса. БЛИЦКРИГ!!!!!!" днес явно са на нови стимуланти

Публикувано

Честито на Фетел!!!

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.