Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Абе надали Бърни му печели рекорден брой първи места в квалификациите! В момента Фетел и бикчето са най-добрата комбинация. Напомнят ми на времето на Шумахер в Бенетон-Форд.

Коментаторите - за пореден път без коментар smile045 А състезанието беше скука. Нещо тая писта ми е скучничка :-k

• Отговори 209
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• PRR

26

• icemana

24

• The Best Forman

21

• iavkata

20

Най-много писали в темата

Публикувано
Поредно състезание, което нашите "фамозни" коментатори проспаха.

И аз си отспах хубаво някъде от средата до към финала :lol: Най-интересното в този старт тепърва предстои да се случи - резултатът от експертизата за гръмналата само след 2 завоя гума.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Кими се завръща!!!

smile152 smile126 \:D/

Дано и Роберт се възстанови навреме и ще се получи чудесен тандем.

Публикувано

Интересно, аз пък чух, че щях да ходи в Уилямс... но където и да иде извън топ тимовете според мен ще последва съдбата на Шуми. Въпреки всичко ще бъде приятно да го гледаме, при всеки случай повече отколкото във ВРЦ.

Публикувано

финландец при руснак.... лотус трябва да се подсигурят с някой водка спонсор, иначе няма да им смогнат smile091

Публикувано
финландец при руснак.... лотус трябва да се подсигурят с някой водка спонсор, иначе няма да им смогнат smile091
Ти вярваш ли, че абсолютно първото нещо, което си помислих, като разбрах, че подписва с Лотус Рено е какви зверски напивания ще има, с повод или без. smile001 smile091 Иначе вероятно наистина ще последва съдбата на Пилето, но какво пък толкоз - Пилето и в средата на колоната пак ми е интересно да го гледам в битки с Розберг, Петров, Ди Реста или Кобаяши. Така че дори и да не се бори за първите места, пак ще е интересно да го гледаме Ледения, па макар и в средата на колоната
Публикувано

Значи ще са идеалният екип, в който цари взаимно уважение между пилотие - "Тьi уважаеш меня, Кими? - Да, Витя!" :lol:

Публикувано

smile117 и така на старта догодина застават шест на брой световни шампиона...

• 3 месеци по-късно...
Публикувано

Моля коментарите да продължат в темата за 2012 smile027

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.