Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Забелязани - Skoda

Recommended Posts

• 4 седмици по-късно...
  • Отговори 493
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• maxrpm

41

• rsk

39

• joro-120L

34

• gogata

22

Онзи ден бяхме в Еура тек с един приятел и отвън на двора върху една второупотребна Фабия беше кацнал този красавец:

post-5513-138453315257_thumb.jpg

post-5513-138453315336_thumb.jpg

Явно беше избягал от стопанина си и за да не стане жертва на улична котка го хванахме и прибрахме в салона.

Днес на кръговото на 4-ти километър ме изненада тази 1203 явно прясна боядисана и преправена и при това със старите номера дори непоставени по местата им. Собственикът и видя, че го снимам и на светофара ми предложи бартер. :smt033

post-5513-138453315343_thumb.jpg

post-5513-138453315352_thumb.jpg

post-5513-138453315359_thumb.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес на кръговото на 4-ти километър ме изненада тази 1203 явно прясна боядисана и преправена...

Не е преправена, съвсем си е оригинална. Още първите версии на 1203 имат пикап:

skoda_1203_3.jpg

skoda_1203_2.jpg

2551306121_2c7377ff1e_t.jpg

Иначе как ми се иска да си имам едно оригинално бусче...

Една интересна галерия предимно на прототипите на 1203.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Здравейте, колеги!

От известно време забелязвам една Skoda в квартала (но е със софийска регистрация) и понеже днес пак я видях, реших да ви попитам за следното:

Колата е О2 комби преди FL и изглежда като всяка друга от този модел, но това, което ми е направило впечатление е, че отзад, на табелката под надписа "Octavia" (където трябва да е изписан вида на двигателя), пише "Solo". Като й гледам ауспуховия накрайник - дизелова е, но какво означава това "Solo"? Никога и никъде не съм виждал друга такава. Питам от любопитство... Така, че ако някой знае и иска да отговори...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, колеги!

От известно време забелязвам една Skoda в квартала (но е със софийска регистрация) и понеже днес пак я видях, реших да ви попитам за следното:

Колата е О2 комби преди FL и изглежда като всяка друга от този модел, но това, което ми е направило впечатление е, че отзад, на табелката под надписа "Octavia" (където трябва да е изписан вида на двигателя), пише "Solo". Като й гледам ауспуховия накрайник - дизелова е, но какво означава това "Solo"? Никога и никъде не съм виждал друга такава. Питам от любопитство... Така, че ако някой знае и иска да отговори...

В Австрия предлагат с това име Амбиенте-то, ако не бъркам. :-k

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В Австрия предлагат с това име Амбиенте-то, ако не бъркам. :-k

Благодаря за отговора! Май наистина "Solo" е ниво на оборудване за О2 в Австрия, но въпреки "познанията" ми по немски език, почти успях да разбера, че по-скоро е нещо междинно - като Ambiente + някои определени екстри...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Вчера в Скопие видях една красавичка пред Скопското Кале:

IMAG0043.jpg

IMAG0044.jpg

IMAG0045.jpg

IMAG0046.jpg

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 1 месец по-късно...

S 100 на оригинална боя в Стария град на Пловдив /ако е пускано вече моля за извинение/.

post-24-138453333661_thumb.jpg

post-24-138453333669_thumb.jpg

post-24-138453333674_thumb.jpg

post-24-13845333368_thumb.jpg

post-24-138453333685_thumb.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Тая я знам само дето се ползва за ежедневка и се мъкнат тонове багаж всеки ден, а когато питах дали се продава се почна със "преди 2 години ми даваха 2000лв. за нея" и така ни приключи разговора.

post-1571-138453337071_thumb.jpg

post-1571-1384533371_thumb.jpg

post-1571-138453337107_thumb.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

днес останах потресен smile048

IMAG0157.jpg

при това в движение ](*,)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Във Варна до читалище "Христо Ботев" ...

Вежди от калобрани ... :D

025455471.jpg?r=0

Отдушник на задния капак :D

025455474.jpg?r=0

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тези брони са от обикновените, не като на Косьо, но пък човека е направил вече отвори за предни мигачи...

Собственикът се знае кой е, колата май и на части се продава...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

днес останах потресен smile048

IMAG0157.jpg

при това в движение ](*,)

И Така съм карал. Дори и извънграда. Тенекеджията беше в Люлин, частите на село smile049 Има мигач, стоп, това и стига. Някой сглобени и това нямат.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Две фабии таксита- едната - бивше такова в жк "дружба" - ниво елеганс, втората амбиенте на плиска, вероятно много от вас са я виждали :) Първата си е направо лукс :) :)

post-2586-138453343725_thumb.jpg

post-2586-138453343734_thumb.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днеска видях до ХЕИ Skoda rapid Garde с чешка регистрация бежова МНОГО запазена.За жалост не можах да я снимам.

Някой да знае нещо за тази кола???

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днеска видях до ХЕИ Skoda rapid Garde с чешка регистрация бежова МНОГО запазена.За жалост не можах да я снимам.

Някой да знае нещо за тази кола???

Няма модел "Rapid Garde" - първо е Garde, което след фейслифт става Rapid. За някои пазари още Garde се предлага като Rapid, но това е друга тема.

Относно конкретната кола - тя е на българин, който през лятото живее във Варна, а през останалото време в Прага. Веднъж го питах дали продава колата и получих отговор след няколко дена - цената е 10 000... Иначе е запазена - да, не е пребоядисвана, но вече се е разкрачила малко / \...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мх ясно ясно за модела.

Ние като я видяхме от автобуса с един приятел направо скочихме от кеф хората ни гледаха странно smile049 s_flag s_flag

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.