Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Лъскам си купата за 1вото място....3 години подред! :lol:

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 656
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• BlackPearl

158

• masterOne

149

• bega4kata

51

• The Best Forman

41

Най-много писали в темата

Публикувано

Лъскам си купата за 1вото място....3 години подред! :lol:

вземи ги на феста си ги нареди на таблото  :wacko_2:

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

гега, не си ти, когато си бавен.....

Публикувано

Абе, за къде бързате, не мога да разбера ?! :DDD

Публикувано

Във вестника писаха , че са пуснали единствения светофар в Добрич да работи , та да има къде да тренира момчето стартове .

Публикувано

Гена, много оригинално..... Това от феста до сега ли го мисли!

:PDT_Armataz_07:

Публикувано

И аз те обичам :air_kiss:

Инак от феста насам мисля само как се прави джам , че Марто го направи полуавтомат (на ръка го вдигаш , сам пада) ;)

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

добре е

Публикувано

От тези клипчета се сещам за една случка. Едната ни служебна кола е Шевролет Каптива. Понеже ни се раздърпа и разлепи кожата на скоростния лост, ходих в "Оникс Авто" , местния дилър на Опел, за да питам има ли го този лост като отделна част за да го закупим. Човек отсреща ми каза " Ами да , нормално е.. Доста хора се оплакват от този проблем, но все пак не сте си купили Мерцедес.. "  Не знаех как да реагирам ! Зачудих се за момент в кой представител съм влязъл и коя марка ми рекламират :D

Публикувано

За момент човек може да се заблуди, че Форд е супер яката кола ?!?!? :D:D:D

• 3 седмици по-късно...
Публикувано (Редактирано)

За първи път официално под 9 сек.

http://www.dnevnik.bg/video/2014/04/27/2288763_video_bulgarskiiat_drag_reising_veche_ima_purviia_si/

Едит: 9 сек, мерси за поправката! :)

Редактирано от Цецо75

За момент човек може да се заблуди, че Форд е супер яката кола ?!?!? :D:D:D

:D :D :D

Редактирано от sharpshooter_
  • 2 седмици по-късно...
Публикувано

Изкъртващо! От няколко месеца знаех за някаква нова ск. кутия дето чакат, ама това е страх....

Публикувано

Мадже нали нямаш намерение да я напълниш твоята кола с тръби вътре ,както в клиповете ,които си поснал  ?   :eusa_think:

Иначе тази кола си е доста бърза бих казал . Браво за хъсъ и постиженията ,които са постигнали момчетата  .

Ти знаеш ли, защо ги слагат тези тръби /ролкейдж/ и виждал ли си моята кола как изглежда вътре?

А тази кола не е доста бърза, а е най-бързата в България! 

Редактирано от masterOne
Публикувано

Именно  че затова го написах  имаш доста хубав кожен салон за което си личи  че доста  си се потрудил за да го имаш и поддържаш .

А относно за тия тръби  мисля че са някакви оптяжни "разпънки" и същевременно за безопасност при преобръщане  поне така съм чувал .

Публикувано

rollcage се слага на рали автомобили с цел безопасност или на такива, като Широкото от клипа, което е силно олекотено и изрязано от всякъде!  "разпънките" са друго нещо.

Не знам защо реши изобщо, че мога да сложа такава тъпотия в колата си. Това че съм си засилил малко колата не означава, че е рали или драг автомобил. Не ходя на гонки, ралита и други подобни да си троша автомобила.

А интересното нещо в клипа беше ск. кутия а не тръбите!

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Йетито подскочи като ощипана мома.:D
Публикувано

Що бе,яко е.Интересно беше

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.