Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Рацинг спамилня!

Recommended Posts

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 656
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• BlackPearl

158

• masterOne

149

• bega4kata

51

• The Best Forman

41

Най-много писали в темата

• 2 седмици по-късно...

Абе, за къде бързате, не мога да разбера ?! :DDD

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Във вестника писаха , че са пуснали единствения светофар в Добрич да работи , та да има къде да тренира момчето стартове .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гена, много оригинално..... Това от феста до сега ли го мисли!

:PDT_Armataz_07:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз те обичам :air_kiss:

Инак от феста насам мисля само как се прави джам , че Марто го направи полуавтомат (на ръка го вдигаш , сам пада) ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

От тези клипчета се сещам за една случка. Едната ни служебна кола е Шевролет Каптива. Понеже ни се раздърпа и разлепи кожата на скоростния лост, ходих в "Оникс Авто" , местния дилър на Опел, за да питам има ли го този лост като отделна част за да го закупим. Човек отсреща ми каза " Ами да , нормално е.. Доста хора се оплакват от този проблем, но все пак не сте си купили Мерцедес.. "  Не знаех как да реагирам ! Зачудих се за момент в кой представител съм влязъл и коя марка ми рекламират :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За момент човек може да се заблуди, че Форд е супер яката кола ?!?!? :D:D:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 3 седмици по-късно...

За първи път официално под 9 сек.

http://www.dnevnik.bg/video/2014/04/27/2288763_video_bulgarskiiat_drag_reising_veche_ima_purviia_si/

Едит: 9 сек, мерси за поправката! :)

Редактирано от Цецо75
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За момент човек може да се заблуди, че Форд е супер яката кола ?!?!? :D:D:D

:D :D :D

Редактирано от sharpshooter_
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Изкъртващо! От няколко месеца знаех за някаква нова ск. кутия дето чакат, ама това е страх....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мадже нали нямаш намерение да я напълниш твоята кола с тръби вътре ,както в клиповете ,които си поснал  ?   :eusa_think:

Иначе тази кола си е доста бърза бих казал . Браво за хъсъ и постиженията ,които са постигнали момчетата  .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти знаеш ли, защо ги слагат тези тръби /ролкейдж/ и виждал ли си моята кола как изглежда вътре?

А тази кола не е доста бърза, а е най-бързата в България! 

Редактирано от masterOne
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Именно  че затова го написах  имаш доста хубав кожен салон за което си личи  че доста  си се потрудил за да го имаш и поддържаш .

А относно за тия тръби  мисля че са някакви оптяжни "разпънки" и същевременно за безопасност при преобръщане  поне така съм чувал .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

rollcage се слага на рали автомобили с цел безопасност или на такива, като Широкото от клипа, което е силно олекотено и изрязано от всякъде!  "разпънките" са друго нещо.

Не знам защо реши изобщо, че мога да сложа такава тъпотия в колата си. Това че съм си засилил малко колата не означава, че е рали или драг автомобил. Не ходя на гонки, ралита и други подобни да си троша автомобила.

А интересното нещо в клипа беше ск. кутия а не тръбите!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Блок vs Хамилтън.

Малко глуповато шоу, ама...

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=vtc9iD7c3-Q

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.