Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано
То, ако ще си говорим така "на други марки"... Аз бих направил следното: след като давам 50 бона за шкода - пак казвам за ШКОДА! -по-скоро Infinity Q50 - Стартовата цена на модела е 64 000 лева с ДДС. За 14 бонбона отгоре - по-добре инфинити...

http://www.topcars.bg/uploads/news/2013 ... 009967.jpg

И предполагам, че тоя ауспух е истински, а материалите са 10 000% по-добри :)

http://www.topcars.bg/uploads/tinymce/l ... -Q50-6.jpg

А вътре по-маняшка накъде: http://www.topcars.bg/uploads/tinymce/l ... -Q50-8.jpg

Само скоростния лост е малко като рено, но това е поправимо :)

Животно: http://automedia.investor.bg/files/arti ... 369858.jpg

Поздрави

ПП: И да не забравяме RWD-то!

Сериозно ли ти харесва това нещо???
  • Отговори 682
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• shaft

53

• VALDO

52

• stivi797

43

• Milen Dimitrov

39

Най-много писали в темата

Публикувано

Снимки на Elegance 1,8TSI DSG 4x4, без бутафорни аспуси:

https://plus.google.com/u/0/photos/1082 ... 7073698546

Не знам дали такова се предлага тука. Тия са някакви Норвежци, и колите там струват двойно. Като платиш 46330 евро за колата , дори ти дават отверка в комплекта на резервната гума. smile001

Цената на vRS 2.0tsi DSG estate е 59.745 евро.

С такива цени явно Шкодите са доста популярни там, щото VW, Audi , Mercedes и BMW мога да си представя какви са им цените тогава.

Публикувано

Айде, Самито ще е спокоен, ауспусите са 2!

Публикувано

Горе-долу. По принцип не харесвам инфинити и там подобните японки, защото са много натруфени, но и Волво не харесвам вътре как е направено всяко едно - дръвце.

Аз отдавна съм казал, това ми харесва много:

audi-a7-photo1.jpg

От това никое друго не ми харесва толкова. Много много ми харесва! На мен това ми дай! Жалкото е само че е автоматик.. де да беше ръчка... Това купе, тази стойка, това излъчване е просто :roll: чакай че ще си посегна...

Поздрави

Публикувано

Уж много ти харесваше,сега принципно не ти харесвало smile175.Никой от ЕТ не е опрял пистолет на клиент да си купува Шкода.Не че защитавам някой,ама куп излишни работи се изписаха.Като не ти харесва не си взимаш и готово.

Публикувано

Горе-долу. По принцип не харесвам инфинити и там подобните японки, защото са много натруфени, но и Волво не харесвам вътре как е направено всяко едно - дръвце.

Аз отдавна съм казал, това ми харесва много:

audi-a7-photo1.jpg

От това никое друго не ми харесва толкова. Много много ми харесва! На мен това ми дай! Жалкото е само че е автоматик.. де да беше ръчка... Това купе, тази стойка, това излъчване е просто :roll: чакай че ще си посегна...

Поздрави

Аз пък съм фен именно на автоматиците. Поразгезил съм се - това е истината.

Но иначе ми се вижда голям тоя кораб.....

И поне като ще е голям - да е по-функционален.

Тъй че много би ми тичкал един Суперб.... Автоматик, 4х4 и ТDI. smile117

Идеалното съчетание!

Та да мога да си опъна краката - и да не докосвам нищо!

Много обичам като карам, и да си почесвам петите! :mrgreen:

Ама в Октавията това малко трудно се получава. smile049

Публикувано

Все още не ги разбирам тия от Шкода и ценовата им политика....

Пример бях дал с цените 2008-2013 г на Октавия Елеганс - мойта 2008-ма беше 40хил а сега е 44хил..

Ето РС е 49хил лв (бензин автоматик 220кс) а в същото време Супърб V6 4*4 DSG 260кс е 53хил..... Пълна малоумщина....

Публикувано

Явно тия от Шкода трябва да започнат да четат нашия форум незабавно, да се ограмотят малко кое как се прави. Шефове, дизайнери,специалисти по продажби - ще има за всекиго по нещо.

Тук не става въпрос за пристрастия, черно и бяло и т.н, реалността е, че кола като О3 РС за толкова пари просто няма.

Публикувано
....Никой от ЕТ не е опрял пистолет на клиент да си купува Шкода.Не че защитавам някой,ама куп излишни работи се изписаха.Като не ти харесва не си взимаш и готово.
Явно тия от Шкода трябва да започнат да четат нашия форум незабавно, да се ограмотят малко кое как се прави. Шефове, дизайнери,специалисти по продажби - ще има за всекиго по нещо.

Колеги, много ви моля без излишни обобщения и генерални заключения. Всеки има право на мнение и може да го каже, нали? Независимо дали ще купува някаква кола или не. А тя не е някаква, а е Шкода. Нали и форума е за Шкода. Нас ни вълнува какво става с марката. И след като е на показ, всеки може да си каже какво му харесва и какво не. Вие имате ли мнение по въпроса? Не! Значи ви е все тая. Жалко.

А да се говорят общи приказки е най-лесно. Не подценявайте хората с мнение :)

Публикувано

Присъединявам се към теб, Жоре! С две ръце!

Лично на мен са ми казвали много пъти - "и какво толкова ти харесва в тая шкода?", когато съм я хвалел (честно казано, в моята шкода харесвам всичко - дизайна, двигателя и т.н), и няколко пъти подигравателно съм чувал "ха-ха-ха, ти си карай шкодите там". И какво - накрая да покажеш изкуствен ауспух... 'мииии :) Аз много харесвам O2 FL RS, много ме кефи! Нищо особено не е, обаче на мен ми харесва и на живо и на снимки. Докато О3 RS - харесаш я на снимка и на живо - ъъъ... нищо общо.

Поздрави

Публикувано

Когато поръчах мойта,доста дълго преди това чаках да покажат официално FL.След като го видях и веднага я поръчах.Ако се бе случило като при теб Шафте,не ми се мисли!

Публикувано
Когато поръчах мойта,доста дълго преди това чаках да покажат официално FL.След като го видях и веднага я поръчах.Ако се бе случило като при теб Шафте,не ми се мисли!

То при мене за малко да се случи това! Като я поръчах моята - т.е. купувах я от наличните - питаха ме зелена или сребърно сива - казах сива да е - сив металик ли се води, не го знам (май като твоята)... Бяха минали 2-3 дена от капарото, договори и т.н... Както си карам старата астричка и гледам една 1:1 сива О2 фл в огледалото (УЖАС!), същата каквато бях поръчал - отбивам и звъня на дилъра веднага - може ли да я смениме със зелената?! и се потя един такъв! - все тая как ще изглежда зелената, само да не е сребърно-сивата, че нито една форма не си личи, не ми хареса наживо, нещо като не ми хареса и не ми харесва просто - пак се бях подлъгал по каталози!

И добре, че я смених - щастлив съм до ден днешен, че избрах сополено зелената!!! Добре, че не си беше отишла при някой друг вече :) Просто си е била моята.

Поздрави

ПП: Б@@@си как се променя човек - сега се гледам отстрани - тогава дори не съм я карал, не съм я виждал наживо, не съм виждал това, което купувам - просто я купих, защото я сънувах - б@си! А сега, ходя, гледам, тествам, не ми харесва и не ми харесва и това е... нито една не мога да си харесам, както си харесвам моята... (не че ще купувам, просто се размотавам, защото ме разтоварва, печеля впечатления и идейки).

Публикувано

На О2 комби и на О3 много добре стои бял цвят! Странно, но малко хора го избират. Аз, ако си купувам нов автомобил, ще бъде бял. Мечтата на българина е да има кола метализе :)

Публикувано

То при мене за малко да се случи това! Като я поръчах моята - т.е. купувах я от наличните - питаха ме зелена или сребърно сива - казах сива да е - сив металик ли се води, не го знам (май като твоята)... Бяха минали 2-3 дена от капарото, договори и т.н... Както си карам старата астричка и гледам една 1:1 сива О2 фл в огледалото (УЖАС!), същата каквато бях поръчал - отбивам и звъня на дилъра веднага - може ли да я смениме със зелената?! и се потя един такъв! - все тая как ще изглежда зелената, само да не е сребърно-сивата, че нито една форма не си личи, не ми хареса наживо, нещо като не ми хареса и не ми харесва просто - пак се бях подлъгал по каталози!

И добре, че я смених - щастлив съм до ден днешен, че избрах сополено зелената!!! Добре, че не си беше отишла при някой друг вече :) Просто си е била моята.

Поздрави

ПП: Б@@@си как се променя човек - сега се гледам отстрани - тогава дори не съм я карал, не съм я виждал наживо, не съм виждал това, което купувам - просто я купих, защото я сънувах - б@си! А сега, ходя, гледам, тествам, не ми харесва и не ми харесва и това е... нито една не мога да си харесам, както си харесвам моята... (не че ще купувам, просто се размотавам, защото ме разтоварва, печеля впечатления и идейки).

Абе, вътре е било това във теб - че това е твоята кола!

То и при мен беше така - като ме заведе един приятел в Еуратек, и като я видях сребристата Октавия 2, и си казах - това ще е колата!

Исках да е сребриста - цвят техно!

Ама бил стандартен, ама половината нови коли били с такъв цвят - е, и какво от това?

И после като я покарах, и си казах - много прилично върви! И лесно се подчинява на командите ми - което също много ме кефи!

А и мястото е достатъчно - много важен момент!

Пък и не струва безумно скъпо - което също е добре.

И се прежалих.

И не съжалявам!

А за разликата в цената между Октавия и Суперб - абе, да се радваме, че е малка! Та можем и за големия кораб да мислим - а не само за бързата совалка! :mrgreen:

И че все пак чехите си дават сметката, че тук не сме с върховно високи доходи - и цените им за България са поносими!

Че иначе..... човек ще трябва да се принуди да кара Авео. Или Дачия. Не дай си Боже!

Защото не се смествам в тях! smile049

И ми трябва нещо по-големичко! s_flag

Но на разумна цена - а не на безумна!

Публикувано
Колеги, много ви моля без излишни обобщения и генерални заключения. Всеки има право на мнение и може да го каже, нали? Независимо дали ще купува някаква кола или не. А тя не е някаква, а е Шкода. Нали и форума е за Шкода. Нас ни вълнува какво става с марката. И след като е на показ, всеки може да си каже какво му харесва и какво не. Вие имате ли мнение по въпроса? Не! Значи ви е все тая. Жалко.

Да имам мнение по въпроса и съм го изказвал в няколко теми,а именно О3 много ми харесва.

Нищо против shaft нямам,ама 20 пъти писа че не му харесвала.И то заради накрайника на ауспуха.Всеки си има право на мнение,ама без да се налага.

Публикувано

Да имам мнение по въпроса и съм го изказвал в няколко теми,а именно О3 много ми харесва.

Нищо против shaft нямам,ама 20 пъти писа че не му харесвала.И то заради накрайника на ауспуха.Всеки си има право на мнение,ама без да се налага.

Сега, да не вземете да се скарате заради един накрайник на ауспуха?

Защото мен, щом е Шкода - все ще ме изкефи! s_flag

Пък накрайника - ще го сменя!

Примерно, един никелиран Аспоо много ще й тичка! :smt017

А и едно спойлерче!

Публикувано
....Сега, да не вземете да се скарате заради един накрайник на ауспуха?....

Няма бе Стиви. Тук цари атмосфера на приятелство и взаимопомощ. :)

Мисълта ми е да не се дава обобщаваща оценка на мненията, защото това касае всички, постарали се да напишат нещо. Или да се критикуват пишещите, след като самия критикуващ няма мнение по въпроса.

Ако някой има някаква реплика, да използва конкретен цитат или ник..... ;)

Поздрави smile027

Публикувано

Онзи ден видях,че на Ситроен DS 5 също единия накрайник на ауспуха е фалшив,а в другия има 2 тръби.

Явно не е само при нашите тази простотия smile175

Публикувано
И че все пак чехите си дават сметката, че тук не сме с върховно високи доходи - и цените им за България са поносими!
:smt017
Публикувано

Онзи ден гледам една такава:

http://images.caricos.com/a/audi/2014_a ... 24x768.jpg

Не пишеше w12, но същото боди - десният изкуствен - левият имаше два кренвирша на големина - явно е дизеляк...

Поздрави

Публикувано
:smt017

Цените са им такива щото са правени за БГ,а не щото си викат тез са бедни дай да им ги пуснем по на тънкана! smile021

P.S.>>Бегачка,къв е тоз гараж бре?Най-накрая взе да приказваш като мен! smile004

Публикувано

Явно и Аудито e правено за България :lol:.Колко ли коли се продават тук та да ги правят специално за България...Капка в морето сме smile049

Публикувано

Що,не вярваш ли?!!!

Прочети темата: "Пакет за лоши пътища" в раздел Octavia да се образоваш малко! Наблягаш на означението B42!!!

Все трябва да те светвам в нещата да му се не види! smile001

Публикувано
Явно и Аудито e правено за България :lol:.Колко ли коли се продават тук та да ги правят специално за България...Капка в морето сме smile049

Логично ако си поръчаш Майбах, да не пускат отделна линия само за теб. То на "бедните" пазари сигурно пласират повече отколкото в Германия :)

Но за масовките се прави и това си е известно отдавна.

Публикувано

Ми, да - най-доброто качество... съобразено с Българския гражданин :) Демек - това е като оня склад на МЕТРО в Македония май беше... Има пазар за риба и рибата седи 1 седмица ей така извадена на сергията... който купил-купил, другата отива в склад на МЕТРО, където пише МЕТРО - България и там преседява още седмица, докато се събере количество за износ. И си я ядеме след това по разни продукции и т.н. :)

Та, с всичко е така. Затова се чудя и защо хората питат "защо пазарувате от ибей?" - защото в Англия малко или много, пластмасата, която е за Англия не е като за в България. Ама карай. Имам познати, които живеят в Германия и са пращали кафе, 1:1 с нашето на опаковка - ама онова от Германия не мирише на умряла мишка, като се отвори :) Не е само защото е от Германия... както и да е :) имам и други примери, ама няма смисъл.

Поздрави

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.