Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Michelin energy saver - първи впечатления ... и други гуми

Recommended Posts

...

Как ги взимаш завоите, когато ти се включва ESP? Даваш газ, натискаш спирачка?

Спирачка в завой избягвам да пипам. Винаги намалявам преди да започне острата част на завоя, след това ако се окаже, че не съм намалил достатъчно, се изнасям с газ и допълнително навиване на волана. Ето поради това си мисля, че вината за цялата работа е в мен. Но пък със зимните гуми (карах ги доста до късно и в топлото - до средата на април, че бях до Казанлък и нямаше как да ги сменя) при влизание в същите завои по същия начин не се усещаше нищо. Просто сцеплението им явно е доста по-голямо, въпреки че са 195 а летните са 205.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 80
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• stivi797

15

• ivand911

11

• evin

9

• dentist

7

Най-много писали в темата

... Но пък със зимните гуми (карах ги доста до късно и в топлото - до средата на април, че бях до Казанлък и нямаше как да ги сменя) при влизане в същите завои по същия начин не се усещаше нищо. Просто сцеплението им явно е доста по-голямо, въпреки че са 195 а летните са 205.

Че не съм те срещал из града ... smile001... smile150

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

след това ако се окаже, че не съм намалил достатъчно, се изнасям с газ и допълнително навиване на волана.

:-k ESP би трябвало да се включи преди подаване на газ, след това (при даване на газ) може и да е само ASR, ама тя ламБата си е една :-k

Както и да е - ER300 не си заслужават парите smile049

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

.....Както и да е - ER300 не си заслужават парите smile049
Хич даже, но с това дойде колата от завода! На фабията заводските гуми също бяха скапани (Барум) но там преглътнах 100 лева разлика при продажбата им като "стари" на 1000 км. и покупката на нови. На размер 16 ще трябва да се разделя с поне 600 за да ги сменя, така че просто трябва да свикна.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде сега - анатемосахте ги Бриджстоунките... Аз съм с такива е нямам проблеми :-k (освен, че са шумни)

А, че зимните имат по-добро сцепление - нормално е на междинни температури, но няма да изкат много в този режим smile049

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...
Айде сега - анатемосахте ги Бриджстоунките... Аз съм с такива е нямам проблеми :-k (освен, че са шумни)

А, че зимните имат по-добро сцепление - нормално е на междинни температури, но няма да изкат много в този режим smile049

А особено при дъжд зимните гумета какво сцепление имат - отлично е!

Обаче старите ми свършиха за половин лято - и после директно ги изхвърлих и отидох на нови.

Но гумите си бяха износени - тъй че не ми беше жал.

Пък Бриджовете - никак не са лоши, но май различните партиди се държат по различен начин - такива съмнения имам..... :mrgreen:

И затова не са ми баш от фаворитите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.