Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Трето полувреме !

mRt

Recommended Posts

Аз пък не съм безпристрастен и искам да попитам колегата с многото стихове и клипчета

защо няма пост след вчерашния пореден "невероятен" мач на ЦСКА с Лудогорец, в който според Тройчо Торпедов Симитлийски пак рефера и световната конспирация са му виновни? Или за панчаревските "евробойци" в червено се говори както подобава за истинските мъртъвци - или добро, или нищо :-P

Е ,какво му беше на мача-надиграхме ги отвсякъде,особено второто полувреме.

Тука става въпрос за ЦСКА и отборчето от Подуяне-резултатите сами говорят!И вземете се покрийте ,както го направи "ЕЙ БОГУ",щото ставате смешни като него.

Айде със здраве!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 425
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• mRt

45

• BlackPearl

42

• vasilisa

26

• Izolini

23

Най-много писали в темата

Какво клипче да пусна?

Това, че имам пристрастия към ЦСКА, не значи , че съм болен мозък и подкрепям сляпо....ако ти си на това мнение!

Както написах по-горе, добре , че е Мърчо- стръхльото, че да живнете, че иначе щяха да подпалят Герена!

Евала на Топузака, че залага на младите лъвчета и резултатите са на лице , а не като Туре , Муре, Куре с по 15евра ведомости!

Колкото и да ги бутат за 100годишнината с лоби и тн... Европа е мираж за момента!

Сега пак ще има- влязохме в правия път. Това е Левски и тн............ :)

П.С: А за клипчетата: Те много добре олицетворяват ДЕЙСТВИТЕЛНОСТА, лъжа ли са?

П.С2: Вече сме първи, от утре във вестниците сме първи, няма , няма кой да ни спре......Да празнуваме ............и Петев празнува!

Такааа :)

Относно статистиката - ако ще я гледаме - дайте да я видим за малко повече от последните три месеца :)

Там ви водим в преките двубои и голова разлика по всички показатели и турнири(с изключение на подарените титли).

Да не говорим за лоби - ако не беше "левскаря" Боби, вашите хора отдавна да са в зоналните групи, както е по буквата на закона. А пък ако ни бутаха - едва ли щяхме да сме 4-ти...

Колкото да Туре, Муре, куре и френсккия циганин Брю, както и футболните мъртъвци Божинов, Генков и Макриев - не споря въобще - когато и да ги набият и изритат от Левски - все ще е късно!

ПС: Евала за това, че наистина осъзнаваш реалността и отговаряш разумно и аргументирано, просто преди това беше прекалено фенски ориентиран и затова реших да се намеся :)

Колкото до хората, които не знаят че ЛЕВСКИ Е ОТБОР ОТ ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ, СЪЗДАДЕН ОТ ОБИКНОВЕННИ СОФИЯНЦИ, КРЪСТЕН НА НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ, КОЙТО СЕ ПИШЕ С "Л" и е пратен от гнусните комунисти на края на София, за сметка на тяхното четирибуквено изкуствено създадено отроче - дори не смятам да им произнасям имената, камо ли да им отоговарям и коментирам.

Редактирано от Lachezar
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано (Редактирано)

Нещо грозно и "стандартно" взе да става .... :ireful:

Редактирано от mRt
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако искате да си поговорим малко за истински футбол? ;)

Редактирано от kamengk
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм искал да става така, просто и аз си защитавам отбора. Иначе наистина нашето с малки изключения от време на време наистина не е истински футбол. Все пак си мисля, че ако се запази сегашната формула на първенството и шефовете на големите отбори продължат да инвестират в базата и юношите и започнат да ги налагат (както правят в Ловеч в момента) след няколко години нещата може и да се подобрят. Аз подкрепям, освен Левски, също така Челси и Реал и като гледам има с кого и какво да поговорим, защото и двете първенства се завързаха в троен възел :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Аз пък подкрепям Цска и Ливърпул и се кефя като има интрига и като има за кво да се бъзикаме,само много моля да си лафиме в нормите и да не се палиме не на място.Благодаря.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само вижте клипчетата. При гол на Сити - 2-1 само как изригва стадиона и почва да пее ЛИВЪРПУУУЛ! Няма такова друго място като Анфилд!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Утре е голям ден!

14:00 затаите дъх..........и вярвайте!

http://www.vbox7.com/play:ad604bfb3c

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде честито на белия балет!!!

П.С.В предишния си живот Гуардиола е бил часовникар(тики-така),а Мауриньо шеф на бетонов възел :lol:.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 3 седмици по-късно...

Пфффффф, поредно дерби онзи ден, поредна победа над миналогодишния шампион и миналогодишен финалист за аматьорската купа на България (сребърни медали след загуба от Локо Мездра на финала в София с дузпи)..........

Направо нямам думи: Играеха Добруджа и Витоша Бистрица, на стадиона около 200 души, в Паскалево около 350-400 души за СЕЛСКИ МАЧ. Звънят ни футболистите на Добруджа и ни викат: Кво правите бе, оставихте ни без публика!!!

След мача се събрахме отбора и ръкопляскахме на публиката . Бяха останали около 250 човека след последния съдийски сигнал и хората ни пляскаха.....няма такава емоция!

Гледаш пенсионери на по 70-80 години влизат на терена и се радват и ни прегръщат и почти без глас викат- ПАСКАЛЕВОООО.....

ОСТРОООО!!!

http://bfu-tournaments.com/index.php?zid=69&aid=74&tid=81&sid=1265&cid=36140&t_p=10

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей, вратар, вземай си редовно хапчетата!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честит Вековен Юбилей !

Дано и за в бъдеще има поводи за празненства :eusa_clap:

А пък довечера е финала на финалите , ШЛ , или едно голямо Мадридско дерби :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано (Редактирано)

"Купата с ушите" отиде в Мадрид :tongue_2:

Честита 10-та  на всички фенове на Реал !

Мачът бе интересен и имаше добри моменти , а в продълженията  Реал "натиснаха" яко с едни "100 милиона" :champion:

Редактирано от mRt
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 3 седмици по-късно...

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.