Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Ти ли беше :)

igeorgiev82

Recommended Posts

Най-сетне някой да я излови и нея :)

Иначе четвъртъка (ако не се лъжа) омахах сива фабия на Цариградско в задръстването.

А аз вчера, ако не се лъжа те засякох да се провираш в задръстването по Малинов към 18ч.  :beach_2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес към 13:00 ч в гр. Пещера излових една червена октавия 1 със старозагорска регистрация и стикер от събор с номер 042.

Чаках на стоп, а колегата спокойно си караше по булеварда.

Нямаше поздрав от моя страна, че бързо стана :)

Мица :) Заралийка е.

@Патрик, точно по това време съм минал от там, та явно си ме изловил :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Знаех си, че е тя. Късно го видях и не обърнах внимание на предницата. По

принцип съм я запомнил по LED дневните.

Мица :) Заралийка е.

@Патрик, точно по това време съм минал от там, та явно си ме изловил :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кой караше зад мен със златиста О1 на кръстовището на 8-ми и 9- ти блок в Студентски град вчера?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С кой се поздравихме днес малко преди 16ч на АМ Тракия, посока София :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май Ivo_Dinkov ме освирка в Младост, до метрото онзи ден. Бъркам ли? :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С мен :)

Да не би да си сменил Скаута, понеже се поздравихме с колега с черна О2 vRS преди фейса  :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Четох мнението ти от телефона и не погледанх гаража ти :)Не съм бил аз значи,защото не беше описал каква е била колата.Иначе вчера следобяд бях по Тракия посока София,а днес на връщане към Бургас.Махнах си с колега от форума със друг сребрист Скаут и се поздравихме.Мислех ,че си бил ти!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май Ivo_Dinkov ме освирка в Младост, до метрото онзи ден. Бъркам ли? :)

Дааааа- бързах за Младост 1А, но намалих, за да те поздравя :banger_2: :doubleup:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Редовно виждам един Пасат с клубни стикери пред блок 254 на Луи Айер. Кой е колегата?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На кръстовището след мол Сердика точно на светофара преди 31-во СУЧЕМ, колега с октавия 1 комби, някъде около 16 часа днес. Мисля, че имаше две 8-ци в регистрационния си номер. Имаше стикери и от събора.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На кръстовището след мол Сердика точно на светофара преди 31-во СУЧЕМ, колега с октавия 1 комби, някъде около 16 часа днес. Мисля, че имаше две 8-ци в регистрационния си номер. Имаше стикери и от събора.

Май съм бил аз.

Поздрави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ице(izolini), видях те, ама леко късно, пък и лафех по телефона лекичко... Иначе колата изглеждаше черна с тъмни фарове и реших, че е някоя рс-ка...

Редактирано от shaft
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чак сега се сещам, че се канех да пиша в темата как съм видял СантаФе с големия мАж Венци зад волана, който при това говореше по телефона. Ама както влязох в офиса и ме завъртя шайбата и така си и остана.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мухахахаа... Да. Разбирах се с клиента, че няма да се виждаме в ринг молЕцът, ами ми смени местоположението точно 40 минути преди срещата, защото от много работа не беше тръгнал изобщо...и слушах къде да отида, затова не те освирих, нямах свободна ръка, пък лявата ми и за чесане не става, да не я строша, като свирна с нея - хахаха... Ама до последно слънцето блестеше и не виждах цвета на колата /за мене беше черна/, видях номерчето и викам “'а такаааа...“. Видях те, че ме загледа доста... Ама... абе толкова ли се виждам вътре какво правя - утре ще затъмня всички джамове веднага! Дееееба акваруима!

По-горе на светофара сложих хендсфрито и никой не се обади цял ден повече...а преди да го сложа всички звъняха, като тръгнах да карам - де'а, колко го мразя това...

Редактирано от shaft
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дааам...“Тошко така е“...

Редактирано от shaft
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз от много време не съм виждал клубни машини, затова много се израдвах днес, когато видях една сребриста октавия 1 4х4 на улица Осогово, точно преди бул. Т. Александров. За жалост нямаше никой в нея, че да поздравя от бавно минаващата Sofia Beer Drinking Team

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Зелена Октавия 1, комби, 3120, беше приклещена на паркинга на Икеа тази вечер :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Редовно виждам един Пасат с клубни стикери пред блок 254 на Луи Айер. Кой е колегата?

Колата я карах аз преди време,сега колега от фирмата ни.Той там живее.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз от много време не съм виждал клубни машини, затова много се израдвах днес, когато видях една сребриста октавия 1 4х4 на улица Осогово, точно преди бул. Т. Александров. За жалост нямаше никой в нея, че да поздравя от бавно минаващата Sofia Beer Drinking Team

Боре и аз съм така, но пък сега сутринта видях Бирената кола, кротко паркирана в Гео Милев и се накефик яко! :D Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мда, натирих я да спи на улицата  през 2 блока разстояние от другата :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колата я карах аз преди време,сега колега от фирмата ни.Той там живее.

Ясно! Понеже и аз живея там и ми стана интересно. Реших, че си имам съсед съфорумец и член на клуба.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кой е колегата с Октавия II СА 3053 пред Ортомед в Горна Баня?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.