Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Ти ли беше :)

igeorgiev82

Recommended Posts

По бели Супърби не се заглеждаш?

Сутринта към 9,30 на Околовръстното на кръговото на Младост 4 те засякох,ама късно реагирах.

Въобще не съм те забелязал. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кой колега ще се познае? Имаше стикер от събора, но не го снимах :)

Да не се окаже, че сме комшии?

post-6002-0-42334200-1494160392_thumb.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Около 18:40ч на бул. Овча Купел беше освиркан Жоро (legaltk). Поздрави от семейния неШкода буркановоз :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Белята днес след обед ме освирка в задръстването на Гурко пред Министерство на транспорта и си помахахме   :hello:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Белята днес след обед ме освирка в задръстването на Гурко пред Министерство на транспорта и си помахахме :hello:

Доста се откроява в трафика "вишната", отдалеч те видях. 100м по надолу пък аз бях поздравен от Павката. 2ма клубни фена за 5мин рядко засичам. Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Около 18:40ч на бул. Овча Купел беше освиркан Жоро (legaltk). Поздрави от семейния неШкода буркановоз :)

Поздрави и от мен. Познах те.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сутринта неСериозен шкодаджия със синьо Мондео коНби не обърна внимание на свиркащ бял Голф 2 на ул.Добротич :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сутринта неСериозен шкодаджия със синьо Мондео коНби не обърна внимание на свиркащ бял Голф 2 на ул.Добротич :)

Кажи му! А така!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе стори ми се, че некой свирка, ама понеже съм съвестен шАфьор неправещ нередности, си викам, че те тава не е било за мен  :sorry:

В страни от това, моля да бъда извинен за неотразения поздрав  :hi:

Кажи му! А така!

Вуйче, аз не бих бил толкова смел, при положение , че и двамата знаем с какви папарашки снимки разполагам  :D  :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...

Вуйче, аз не бих бил толкова смел, при положение , че и двамата знаем с какви папарашки снимки разполагам  :D  :D

Мълиии, не е добре това! :D Да няма после: "слон върху костенурка"... трая си тогава... :D

Горе-долу е такава гледката:

GGFhfqmC3B-8.png

Редактирано от shaft
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...........

....... , че и двамата знаем с какви папарашки снимки разполагам  :D  :D

Айде аз да не се обаждам с кво разполагам , че ще ми се изчервявате една седмица ..... :jester:  :crazy:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Жуже , ще ти поставя една тайна мисия - Гоуфу ще ти е комшия следващите няколко седмици , та ако видиш да издевателстват над него може да направиш като слона от картинката :) па аз ще се погрижа за папараците ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Немаш грижи! Ке ги тепам наред!!!

Между другото, аз го виждам от балкона съвсем спокойно целия двор. :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес към 5 с PUF-PAF разминахме синята птица със синята светлина при кулата, а половин час по-късно поздравих колега със сива фабия 2 комби при семинарията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Жоро maisuda беше забелязан днес сутринта в Младост 3! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера към полунощ пуснах едни аварийки на колега на околовръстния път.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С Явката внес бяхме на автомовка в Дианабад :)

:banana_beer: Виж си личното съобщение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Жоро maisuda беше забелязан днес сутринта в Младост 3! :)

Да, пращах малкия на зелено и бях оставил колата до метрото.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Червен Суперб 2 с черни джанти СА0684 и клубни лайстни на номера,засякох вчера сутринта рано в Редута.

Редактирано от JORDITO
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Регистрационния номер е моя, цвета е същия, а и бях в Редута. Само дето Вишната не е папкала достатъчно за Супърб.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Регистрационния номер е моя, цвета е същия, а и бях в Редута. Само дето Вишната не е папкала достатъчно за Супърб.

Много бързо фръкна покрай мен на Стоил Войвода, та затова ми се е сторило, че е Суперб :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.