Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Ежедневни приказки !

Pepino

Recommended Posts

Знае ме го ние синхрото на 2ката, то си е направо куатро от най-добрите! Ама лошото е, че ако прежаля Йетито ще те надмина ;) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дали да ви показвам кола за сняг изобщо или сами ще се сетите

Няма нужда, ние си я знаем :P

036488996-big.jpg?r=0

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Руска кола и паркетник в едно изречение не става. Те шосейните им аФтомобили (т.е. резачките) са по-проходими от средно статистически SUV  :sorry: Други са въпросите отностно скорост, комфорт, динамика и сие, ...  :wacko_2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Знае ме го ние синхрото на 2ката, то си е направо куатро от най-добрите! Ама лошото е, че ако прежаля Йетито ще те надмина ;)

За ГоУфо ... Или хубаво или нищо !  :tongue_1:  :tongue_1:

post-4899-0-10124500-1478901197_thumb.jpg post-4899-0-89545900-1478901210_thumb.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма какво да му прежалваш, нищо няма да му стане на Йетито, още помня гената - с една усмивка тръгва към голфо и вика "мам**а му ще го изкарам!" ... Откъде бе гена ще го изкараш ? Как го каза, качва се в колата и я забива в най - огромната преспа на НИМ, ние отзад, групичка от 4-5 човека започваме да си лафим кой ще ходи да вади голфа, викам им пичове от тука, само Боре може да го извади. При което виждаш как след 8-9 тата маневра голфа излиза сам и всички мигаме на парцали ...

Пешо , освен стикера , на който пише Skoda няма нищо хубаво на снимката.

Редактирано от maxrpm
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

..........При което виждаш как след 8-9 тата маневра голфа излиза сам и всички мигаме на парцали ...

Много са 8-9  :tongue_1:  ( да не пускам снимки и от там ...  :fiu:  )

П.С. Сашееееее , мое ли да напишеш Йетито с главна буква , а гената с малка ? !! :dash:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Срам ме е, трябваше и йети , да го драсна с малка, като валне сняг ще си посипя главата , може да ме правите бяла мечка :P

Редактирано от maxrpm
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Срам ме е, трябваше и йети , да го драсна с малка, като валне сняг ще си посипя главата , може да ме правите бяла мечка :P

Сашеее , сила си !!  :tongue_1:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мъка...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

2 са вариантите - или съм много изостанал от игрите или ми е много скапан телефона. Все си мисля, че е първото. От 9год в нас се мота една пс3ка, даже е и хакната, играл съм много малко. Мисля, че е време да се разделим с нея.

Бих казал третият вариант - игрите стават все по-реалистични :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бих казал третият вариант - игрите стават все по-реалистични :)

Има го в зара... Остарявам, а още помня атарито ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги някой можели да ми препоръча програма, с която от един ISO файл да извадя FLAC файлове? Пробвах с Deamon tools и още 4-5 прогрми, но с никоя не мога да извадя файловете.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Daemon tools, маунтваш и после с CD-DA Extractor, но не помня можеше ли FLAC да вади... Пробвай го.

Редактирано от shaft
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво точно имаш предвид под "вадя"? Като маунтнеш е ясно, че виждаш съдържанието. Къде са тези файлове вътре в исо-то?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има си защита против копиране/клониране :) Когато се опиташ да направиш тази операция и хващаш дядА поп за.... брадата да речем. :) Виждаш ги, можеш да ги четеш, обаче не можеш да ги местиш/вадиш/копираш и т.н.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво точно имаш предвид под "вадя"? Като маунтнеш е ясно, че виждаш съдържанието. Къде са тези файлове вътре в исо-то?

Албумите са качени в един общ фаил, който когато го стартираш тръгва със съответния плейр, но нямаш възможност да изтриеш една конкретна песен. Когато го маунтнеш с Deamon tools, ги виждаш файловете, но неможеш да ги копираш, защото ги разпознава като shortcut-и на мп3-ки и пак нямаш възможност да ги копираш.

За момента се боря с Aui Converter.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Т.е. става дума за аудио диск и ти искаш да екстрактнеш песните във FLAC? Winamp навремето също имаше рипър.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Става въпрос за ISO файл, в който е качен винилов запис конвентиран във флак.

В крайна сметка се отказах от процедурата, защото извличането на един файл се оказа доста врмеемка процедура без гаранция за крайният продукт.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Запиши си го на аудио сд. Хем ще си го имаш на твърд носител, хем ще можеш да го експортваш от него в какъвто формат си поискаш. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.