Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Ежедневни приказки !

Pepino

Recommended Posts

Преди 8 часа, PRR написа:

Не. Но пък означава, че си бил на грешното място в грешното време ???

Вярно място нямаше ... на където и да се завъртиш , всички ленти пълни , от където и да минеш , претъпкано ... аз такова задръстване без катастрофа не бях виждал .

Велко , средна скорост 84 км/ч , среден разхот 5.9/100 .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, The Best Forman написа:

Вярно място нямаше ... на където и да се завъртиш , всички ленти пълни , от където и да минеш , претъпкано ... аз такова задръстване без катастрофа не бях виждал .

Велко , средна скорост 84 км/ч , среден разхот 5.9/100 .

Оооо... Грешно съм прочел/разтълкувал написаното от теб. Мислех, че от табелата на Ст. Загора до Красна поляна са 1:45 минути.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Винаги е било така. Преди време пътувах Пв-Сф всеки ден. Мразех петъците и понеделниците. В Петък вечер тръгвах от хладилника и един час докато излезна на църна маца. После 45 мин до табелата на Пловдив. Респективно в Понеделник сутрин, като видех опашката стигнала до Врана и ме втрисаше. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Винаги, не. Но с всяка година става все по-зле. Глътка въздух е когато икономиката забави, тогава пада трафика, даже и места по кварталите се освобождават.

Интересно ми е сега с е-винетките дали няма промяна надолу, защото вече няма една винеъка за n на брой коли.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До "ID A" - И как точно ще сложиш една Винетка на повече от един Автомобил в едно и също време?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да Миро, не можеш да имаш повече от една винетка на една кола, но като нямаш винетка се съобразяваш и не пътуваш. Познавам хора, които дори без роднинска връзка помежду си ползваха по една винетка. Други, с по няколко кошника, местиха винетката на кошника в движение в даден момент. Тези хора и сега със зор ще си купят винетка. А кола тук, кола там по-малко, със сигурност облекчава трафика. И понеже напоследък ми се случва да се прибирам в петъците, имам усещането, че трафика е по-малък. Но без реални данни може и да бъркам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Местенето на винетки по стъклата беше пословична цигания, с която дори хората правещи го  се гордееха. Тъжното е, че познавам хора, които го правеха и всичките бяха такива, за които 100 лв. на година са "все тая".

Редактирано от sauber
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 4 часа, sauber написа:

Местенето на винетки по стъклата беше пословична цигания, с която дори хората правещи го  се гордееха. Тъжното е, че познавам хора, които го правеха и всичките бяха такива, за които 100 лв. на година са "все тая".

Важното е, да кажеш, че си преебал системата/държавата. Ама после мрънкат, че нямало кинти за поддръжка на пътищата...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Анджък...тарикатлъка е на почит. А винетката, която плащаме е точно никакви пари на фона на останалата част от Европа (включае и не толкова развитите страни). Всеки път давам за пример Хърватска. Едно минаване през нея, което е горе долу разстоянието София-Варна, но по магистрала е 35 кинта. Ако щеш... Годишната винетка в Словения е два пъти и кусур отгоре на нашата. В Словакия мисля, че също беше двойно. В общи линии, от държавите с винетна система, при нас май е най-евтино. А какво всички средноинтелигентни хора знаем, човек получава това, за което плаща.

И преди някой да ми е казал, че при нас много се крадяло, ку си мисли, че по другите държави не се, аре моля ви се...Изключение сигурно са само Швейцария, Норвегия и Дания.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Краде се на всякъде , НО аз никъде не съм видял такова безподно пилеена на пари , което направиха нашите умници със сформирането на ТОЛ "полиция" , закупуване не на някакви евтини трошляци , ами VW и на финала седят убавците и по цял ден си чешат очния нерв.

Преди това изсипаха една камара пари за преброителни камери , на всеки 30 км. можеш да видиш постове на Пътна полиция и за капак и това безмислено формирование , което гълта поне 50% от цената на винетката и какво ще остане за пътища ... .!.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мандрамуняците от тол милицията им е през дедовия кой има и кой няма винетка. На него заплатката си му цъка, дреме му. И те така ще пропуснем още N милиарда приходи в системата за пътищата. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,
За да не отварям нова тема....

Има ли някой да удари едно рамо с VCDS в района на кв. Редута?
От MFD на таблото изчезна OIL temperature.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, komitoff написа:

Здравейте,
За да не отварям нова тема....

Има ли някой да удари едно рамо с VCDS в района на кв. Редута?
От MFD на таблото изчезна OIL temperature.

Имаш ЛС

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@komitoff

Няма нужда от кабели и компютри:

Влиза се в менюто

038977067.jpg?r=0

Избира се MFD data:

038977068.jpg?r=0

Там се избира кои позиции да се показват, предпоследната е за температурата на маслото:

038977070.jpg?r=0

Съжалявам за забавянето на отговора, но трябваше да се доберат до колата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре де, моята що го няма изобщо в т’ва меню? Некъв модул ли ми липсва или...?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 26 минути, Izolini написа:

От ЕГН-то е. Имам предвид на колата де, не като при Гената.

Хахаха! А има ли как да си го добавя? Аз мислех, че всички фейслифтови си имат такива неща ма явно - греда...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчета, много се вталявате, кво ше й гледате температурата на маслото. Както казва на жена ми брат й (не знам как се нарича тая роднинска връзка), който е добър, но кисел олдскул майстор:

Аз: Ало, не ми харесва как работи колата, не я чувствам добре.

Той: Свети ли няква лампа?

Аз: Не

Той (с варненаки акцент): `мчи иби я в майката ве, карай.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 8 часа, sauber написа:

Момчета, много се вталявате, кво ше й гледате температурата на маслото. Както казва на жена ми брат й (не знам как се нарича тая роднинска връзка), който е добър, но кисел олдскул майстор:

Аз: Ало, не ми харесва как работи колата, не я чувствам добре.

Той: Свети ли няква лампа?

Аз: Не

Той (с варненаки акцент): `мчи иби я в майката ве, карай.

ШУРЕТО! :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Izolini,
zloQQ,

Променихме сервизния интервал на статичен и температурата изчезна.
Съответно изчезна и от менюто. Само с кабел се оправя.

1110193688_ScreenShot2019-04-22at1_36_52PM.png.83acedaa09a41fe1465a55d71016f873.png

1563923620_ScreenShot2019-04-22at1_37_34PM.png.96776c5190cc11f90d7947c5f7f4d158.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.