Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Избор на градски автомобил

4е4о

Recommended Posts

Поразгледах разни обяви и видях коли 2005-2006 с еко 4 категория. Търси се евтина кола за учене. Да не се трепери толкова дали ще закачи някой бордюр, колона в мола и т.н. От друга страна не трябва да е претенциозна и скъпа за поддръжка. Гледам, че има избор до към 3-4к лв. Колата ще спи на улицата и ще се кара предимно в София. За предпочитане е да е с 4 врати, така че Ъп и Ситиго отпадат.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

с бюджет 3-4 к лв много трудно ще намериш нещо читаво най-много да вземеш нещо което и от Megaparts са отказали да купят лошото ,че го разбереш в последствие належащите ремноти по такава кола лесно могат надхвърлят цената и скоро колега си купи пежо 207  "изгодно" за 3500 лв вече надхвърли 7к лв за да я стегне , според мен критерии минимум са ел стъкла отпред работещ климатик и мотор който да не с три цилиндъра и поне 1400 куб 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За сега все още сме на етап харесване по цвят и на живо по улиците. Като тръгнем на оглед ще видим какво е реалното състояние на колите и дали си струват.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

winrg, гледал ли си оферти за Skoda Citigo, Seat Mii, VW Up - MPI 1.0 75 к.с. 4 врати? Аз от почти 7 години имам Seat Mii и съм много доволен - харчи малко, лесно си намирам място за паркиране, поддръжката е съвсем нормална, доста широко пространство вътре и приличен багажник за класа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тези ми се струват прекалено малки, особено ако трябва да се возят хора на задната седалка. Не пречи да им хвърля един поглед. Благодаря за предложенията.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, winrg написа:

Тези ми се струват прекалено малки, особено ако трябва да се возят хора на задната седалка. Не пречи да им хвърля един поглед. Благодаря за предложенията.

Ще се изненадаш (ако не си имал досег) какво предлагат CitiGo , Up , Mii за класа си , определно е далеч от малки . А за хората отзад ...2 девойки по 50кг колко място да заемат 🤪

Иначе , от по-горе изброените - Яриса е също доста добър вариант .

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, mRt написа:

...2 девойки по 50кг колко място да заемат 🤪

Ти па девойки - това е възможно само ако са под 14 годишни 😁

С моите размери - 190см. и 110 кила се събирам отзад в ЪП, ама ми е малко тесничко за краката. Обаче на височина ми е ОК.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.