Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

А редуктор някой обслужва ли? Или казват, че е вечен, обаче след 100к отива в кофата?

• Отговори 502
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• PRR

124

• igeorgiev82

84

• joro-120L

39

• The Best Forman

36

Публикувано
Преди 4 часа, ghost_rider написа:

А редуктор някой обслужва ли? Или казват, че е вечен, обаче след 100к отива в кофата?

Това малко ми звучи като "А някой обслужва ли механична скоростна кутия?". Надали разликата е толкова фрапантна.

Публикувано

Предвид че не са толкова масови и няма екземпляри на по 15-20 години, да се направят някакви по-общи заключения, мисля че повечето собственици на електрички мислят, че единствените разходи ще са им за филтър купе, накладки и гуми, а всъщност има и други консумативи. Аз не съм имал кола, на която да не съм сменил масло на скоростите и всичките са били с ръчни скорости.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.