-
Добре дошли!
Регистрацията във форума на Шкода клуб България е бърза и лесна. Тя ви даде редица предимства, включително да пишете в нашия форум, да споделите за проблем, като и да следите активността в темите. Станете част от нашето приятелско Шкода общество.
- Вход
- или
Да се запознаем
-
Популярни теми
-
-
Последни публикации
-
От JORDITO · Публикувано
В пакета с плафони от Еуратек има книжка с подробно описание. Иначе в 09 - адаптации - 25KZL -
От b3lq7a · Публикувано
ползвам А810 със задна камера от около година. Нямам забележки, не че съм се занимавал да свалям записи или да гледам настройки повече от 2-3 пъти. Прави таймлапс при паркирана кола и има някакъв алгоритъм да пуска постоянен запис при застояване на човек пред камерите и при разклащане на колата. като качество на записа е добре и нощния режим е ОК. Ползвам 512гб карта с памет и горе долу седмица има записи назад. Като негатив - трябва да се рестартира ръчно на месец-два иначе изписва мемори Фул и прави записи на най-ниска резолюция. Ако не карам колата 3-4 дена усещам слаб акумулатор. -
От Izolini · Публикувано
Айде честито! Със здраве и с кеф да си я караш! Чакаме снимки, а пък аз като ходя до Плевен (дано да е скоро) може да мина да я видя на живо. -
-
От maxrpm · Публикувано
Започвам да си мисля , че когато колата е ок с акумулатора , няма проблем с грешки сутрин. Според мен си обучава клапата по нощите, когато е в покой и като е под 12,5v , си прави сепуко ... Сега се прибрах в 20:30 , запалих я сега ,в 2часа , никакви проблеми , спи града , ще пробвам утре на обяд ... Дано я хвана , да не извади ЕSP + EPC -
-
От Pi6ligara · Публикувано
И така, вече съм горд собственик на супърба l&k от последната капена обява 🥳🥳🥳. Днес го взех от Пловдив, разход Пловдив - Плевен през беклемето 8.2 ми даде 🙂, но това не е най-важното. Всичко е обслужено на 120 000км. Като аз казах на човека, че нищо не разбирам и той ми обясни подробно, халдекса масло се сменя на 2 години и да знаеш каза цедката се мие, маслото е реванол 5-40 спецификация 502, 504 или поне това съм запомнил. Всичко е с оригинални части сменяно, от свещите до филтъра за купето, човека е педант просто. На пръв поглед забелязах 2 неща, фенерчето в багажника не свети и като палиш клапите за климатика скърцат докато се наместват. Друго което човека ми каза, че на оригиналния ключ като е взел колата от Германия е била паднала батерията, сменил я е, за 1 седмица е умряла, пак я е сменил и пак същото, ходил е на ключар който е казал че не може да му помогне и е решил проблема радикално. Извадил е батерията и си ползва втория ключ. Ще търся джанти 17ки за зимните гуми, че е с 19ки с нови континентал нови, но за зимата не ми се вижда подходящо. За сега това е 🙂. -
От axel · Публикувано
1/43 е, да. Имам още няколко Шкоди, но нямам снимки в момента. Ще гледам да ги снимам тези дни. -
От vladimirov82 · Публикувано
здр колеги тъкмо ми докараха шкодата 2000 бензин 220 коня 2015 год имам много въпроси но първо впечатление е че вози твърдо на големи обороти е много шумна откъм гърнета след 100 км бая гърми на дълго ще ми гръмне главата нормално ли е утре ще я огледам на светло мерси и поздрави
-
-
Последна репутация
-
1
sauber
9 -
2
joro-120L
5 -
3
Pi6ligara