Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas
  • Добре дошли!

Регистрацията във форума на Шкода клуб България е бърза и лесна. Тя ви даде редица предимства, включително да пишете в нашия форум, да споделите за проблем, като и да следите активността в темите. Станете част от нашето приятелско Шкода общество.

• Форумна статистика

30.6k
    Общо теми
    435.6k
    Общо мнения
  • Потребителска статистика

22609
    Общо потребители
    1119
    Най-много онлайн
    roshko_
    Най-новият потребител
    roshko_
  • Днес за рожден ден и здраве да почерпят:

• STAS
    • papito82
    • jkar
    • fabio
  • Да се запознаем

Skoda Superb by Stucata Skoda Octavia vRS Evil Red Skoda Fabia Roodnb Skoda 120L Boreslava Skoda 120L Lenka Skoda 120L Skoda 110S Skoda 110R Beloslava Smirnoff Redone Smirnoff Biliana
  • Популярни теми

• Последни публикации

• johnnie213
      winrg, гледал ли си оферти за Skoda Citigo, Seat Mii, VW Up - MPI 1.0 75 к.с. 4 врати? Аз от почти 7 години имам Seat Mii и съм много доволен - харчи малко, лесно си намирам място за паркиране, поддръжката е съвсем нормална, доста широко пространство вътре и приличен багажник за класа.
    • BlackSpot
      Здравейте, има шанс и моторчетата (има ляво и дясно и са разлни като част и каталожен номер) на клапите да са се прецакали и просто да седят в дадено положение. Мисля че могат да проверят от Вас, без много разглобяване - потърсете клипове в тубата. Ако тотално не работят, мисля, че чак тогава трябва да набие грешка и при диагностика (не пречи да пуснете една и да видите, може пък да има нещо.) Поздрави!
    • Mirrko
      И мен жената ме прати при майстор в Варна нейн познат който се занимава от 100 години с климатици,искаше да сменя компресор,малка перка и тн - 1000+ лева с работата 😞 дойдох си в София минах през Пепино и за доста по-малко пари сега в Шкодичко е хладилник ,нужно беше да се смени само малката перка
    • maxrpm
      И аз знам по - добра батерия от Varta , но няма да говоря повече за това
    • maxrpm
      Ще видим , чух доста мнения измежду които - "Аз по - тежко от чаша за ракия, не вдигам." Мен ми е ясно че трябва да се тренира , за да се влезе в някаква форма. Един приятел 8-9 ти клас на лостовете навремето правеше 3-4 слънца без проблеми, сега ако му звънна , да ходим на лоста , сигурно и 2-3 набирания, няма да направи...
    • The Best Forman
      Преди години колега с Фабия се оплакваше от липсата на охлаждане от климатика и по спомен се оказа , че датчика за температура в купето се беше задръстил с мъх и всякакви миязми и отчиташе грешно температурата в купето , от където нивата на температурата на въздуха от климатика не беше достатъчно ниска. Погледнете на живи данни какви са показанията на датчика спрямо калибриран термотър. Успех!
    • roshko_
      Здравейте на всички, дойде време и аз да се оплача , карам О3 2.0tdi 4x4 2014... Общо взето имам проблем с климатроника, нагласям да духа на най-ниската температура и на макс силата на вентилатора, но едвам едвам охлажда ( според мен от студ би трябвало да ми паднат ноктите, а не е така) . Правих калибрация на клапата, ефект няма, фреона е на макс и пак ефект няма, сменен е филтър купе... И пак същото. Днес жената я е закарала на някакъв майстор, който се занимава само с климатични инсталации по автомобили, замерил налягането и то било добре. Според него, трябва да започнем да сменяме нещата едното по едно , докато стигнем до проблема, съвета му е да започнем първо от " терморегулиращ вентил" (каквото и да е това), и ако няма ефект, продължаваме със следващото което е наред. 1. Дайте някакви съвети къде може да е проблема ако някой се е сблъсквал с нещо такова 2. А къде се намира този винтил ако някой си има на представа ( трябва ли да се сваля цялото табло) Благодаря предварително на всички
    • winrg
      За сега все още сме на етап харесване по цвят и на живо по улиците. Като тръгнем на оглед ще видим какво е реалното състояние на колите и дали си струват.
    • papopapi1
      Да, със нит гайки е захващане то. 
  • Последна репутация

1. 1
      РетроБоби
      РетроБоби
      17
    2. 2
      sando2
      sando2
      16
    3. 3
      joro-120L
      joro-120L
      9
    4. 4
      maxrpm
      maxrpm
      6
    5. 5
      Алекси Георгиев
      Алекси Георгиев
      4
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.