Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Бургаски срещи! Бургаски вечери!

VALDO

Recommended Posts

Имам и ябълки да бера, калвадос да слагам, Динке, имай милост. Пък и в събота сме хасковлии, малката каратиска пак е на турнир. По нататъка - може.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 1.8k
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• VALDO

375

• Нептун

232

• skodko

181

• PRO

123

Най-много писали в темата

Бургазлии, усещате ли каква буря се задава от запад? smile096

smile117

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

smile117

Гледай сега как съм го измислила. Тръгваме ние от село, минаваме през Пловдив, след това събираме старозагорци и за вечеря в Бургас. А на другия ден - покрай моренце, покрай моренце и право във Варна за обедно-следобедна среща. :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледай сега как съм го измислила. Тръгваме ние от село, минаваме през Пловдив, след това събираме старозагорци и за вечеря в Бургас. А на другия ден - покрай моренце, покрай моренце и право във Варна за обедно-следобедна среща. :lol:

E, няма сега да правим национално турне! Квото имаме по път, е добре дошло.

А Варненци, ако искат, да дойдат в Бургас. smile049

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Марто как ме изхващахте днес бре! smile091

Направо ме шашнахте, че и Дянко се оказа наблизо, можеше да направим една бирена среща набързо smile092

За колегите от провинцията, заповядайте когато желаете! Може да направим среща и на неутрална територия някъде в планината или към Варна. smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре сте ни дошли!!!! smile027 .......Жорееее,нима ни плашиш с бурята от запад smile091 ,това е все едно куче със салам да плашиш.............. smile159

Динке, морските немоим ги уплаши!..... Насрочвай дата и да събираме четата! :smt034

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хайде сега цялата отговорност на моите плещи. :D Когато кажете - тогава идваме с Младежа и Маргарита. smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Права си! Тази задача е за домакините. :D

Добре сте ни дошли!!!! smile027 .......Жорееее,нима ни плашиш с бурята от запад smile091 ,това е все едно куче със салам да плашиш.............. smile159

Ами, измислете някаква дата и ще видим.... smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде срещи мрещи където кажете,пълня резервоара и съм 1рви.Как ми се пътува не е истина smile001

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде срещи мрещи където кажете,пълня резервоара и съм 1рви.Как ми се пътува не е истина smile001

Ами тогава да я направим в Ст. Загора? Горе-долу по средата. :-k

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стара Загора е чудна идея. Ама да питаме местните там какво мислят по въпроса, а? :)

Ясенеее, къде сиии?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стара Загора е супер вариант,пада се по средата и ще е удобно за всички..............относно мястото за събиране ще намерим варианти.......зависи колко ще сме ама като гледам как се множим нищо чудно скоро да направим една среща на стадион Берое........събира има няма 20 000 души smile048 smile091 smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Давайте да отваряме нова тема. Старозагорски Минерални Бани е едно перфектно място за повече хора. Има къде да се паркира, къде да се преспи и къде да се хапне... Да не говорим колко е яка природата там! Хайде пак ви свърших половината работа - останалото е от вас!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Давайте да отваряме нова тема. Старозагорски Минерални Бани е едно перфектно място за повече хора. Има къде да се паркира, къде да се преспи и къде да се хапне... Да не говорим колко е яка природата там! Хайде пак ви свърших половината работа - останалото е от вас!

Отваряй нова тема! Много разчитаме на теб!

Виж само как мисля за Софиянци! Ст. Загора ви е къде, къде по- удобно. Само търсех повод да се закача. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мразя го този град ! smile048 .На котел,трявна може да отидем smile021

Ааа, свърши вече! - СТАРА ЗАГОРА! :smt017

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Казвайте коя дата е добре и да започваме да я мислим.........ясно е че ще превземаме Зарата smile035 .......а може да е уикенд с преспиване smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.