Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

Приемате ли новобранци? Не съм идвал досега на сбирки, но утре ще се опитам да съм на линия.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приемате ли новобранци? Не съм идвал досега на сбирки, но утре ще се опитам да съм на линия.

Естесвено колега :) винаги всеки е добре дошъл и топло посрещнат :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз мисля дойда да постудувам утре :)

Айде де, от кога чЕкаме да я видим тая твоята красота :D

Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На бач съм утре и пропускам.  :( Да помръзнете и за мен, пък после ще гледам снимки.  :tongue_1:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...............

..............

Ако се намери някой съвестен комшия може и аз да се включа .... че Окито е "battery low" :sorry:  :tongue_2: :tongue_2:

п.с Поне до дербито - Ман С - Ман Ю ... в 15,30ч ;)

п.с2 А колегата Impress_me , го очакваме с нетърпение , да видим "Черното комби" :D/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако са довлечеш на време до нас , ша та извозя , па после може да си помисля дали да те връщам :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако се намери някой съвестен комшия може и аз да се включа .... че Окито е "battery low" :sorry: :tongue_2: :tongue_2:

п.с Поне до дербито - Ман С - Ман Ю ... в 15,30ч ;)

Освен че ще се намери съвестен комшия, ако слушаш може да се намери и един съвестен паметник на немското ръждостроене, който ще бъде така любезен да ти развози д-то до НИМ и обратно, та да си хванеш мача без притеснение :D Редактирано от sharpshooter_
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Срещата беше супер - много коли, много хора - май 13+ коли.

Имаше нови и интересни автомобили.

Беше ден за бързи черни Октавии :)

Абе имаше от всичко - ново, старо, различни поколения.

Снимки ще има. Марто направи фотосесия.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чакай MUN да паднат и Марти ще качи снимките. Мога само да кажа - яко пълен паркинг, много vRS-ки, много нови коли, супер слънчево време! (става за заглавие на темата със снимките :P )

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много приятна и богато посетена среща - много нови попълнения и все с хубави и интересни автомобили. РС-ките се множат, което е хубаво. Даже и гости от другия край на БГ имахме - приятна изненада.

Специални благодарности още веднъж на Борето - Боре, ти си знаеш за какво.

Редактирано от iavkata
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много приятна среща, наистина.

Чудесно време, много колеги и готини коли. Приятни и полезни приказки под топлото слънце. За пореден път се убедих, че Шкодаджиите са изключително готини хора... Появиха се и доста от "бързите" Шкоди, и все в черно..., явно слънцето ги привличаше :D :tongue_1: Не мога да съдействам със снимков материал, но съм сигурен, че има кой.

Благодарности на Павката, че ме повози на Синята красавица - изключително съм впечатлен от возията и динамиката на автомобила. Признавам, че имах резерви по отношение на първото, но се изпариха напълно. Рядко приятен и балансиран автомобил, даващ усещане за много по-скъп. За динамиката - без коментар, предостатъчна. Павка - само радост и безаварийни километри със синьото бижу. Впрочем, защо се забави на старта ?!?

С малко съдействие от моя страна и с повече такова от страна на Съби, предизвикахме и няколко ухилени като "хелоуински тикви" физиономии :D  :lol: , в това число и на Явката /винаги, когато пожелаеш/.

Благодаря за приятния следобед Колеги, супер сте !!! :doubleup:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина се получи много яка среща ! Супер си изкарахме и се порадвахме на много красиви коли.

За съжаление май съм пропуснал интересни случки с Павката и Борето , ама си запазвам возене за следващ път :D

Ето и снимки за нетърпеливите ;)    ЦЪК

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:eusa_clap: Страхотна среща! Искаше ми се и аз да се отбележа, но Белослава си е с характер и трябваше й обърна малко внимание  :unsure:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мдамм супер беше! Аз се изтърсих последен и съм пропуснал основното, но пак имаше екшън :) Хванах трите черни колана по карате паркирани сърдито една додруга:)

Карах атомната подводница на Борето и мачках с нея по Околовръстното - безкомпромисна е машината, солидни кожени седалки с подпора за гърба, могъщо ускорение на всяка предавка и разбира се звукът на 6 цилиндъра! След това разменихме колите, Борето първоначално беше впечатлен колко бързо се изстрелва мойта, но после като бях заровил крака в педала със скорост 100 и нагоре ме попита "ама ти сега с пълна газ ли си??" :) :)

Накрая решихме да се дръпнем, но малко развалих кефа с късното си тръгване. Вкарвах я в обороти и точно Явката като пусна ръцете аз си вдигах крака от педала. После докато натисна отново Борето беше 2 коли пред мен...което май и докрая се запази така. Той ще каже дали наистина не е успял да ми избяга, или е намалил да ме изчака:)

Щракнах няколко снимки и ще пусна във фото секцията. С Борето сме липсващи на Вонеща вода май:/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уви, за Вонеща вода съм категорично липсващ...

А защо ти трябваше, да правиш каквото и да е /вкарване в обороти и т.н./, на кола с DSG, аз просто пуснах спирачката и натиснах газта... Иначе, малко преди Гената и колегите, върнах газта, защото видях че се забави и реших, че няма да се пробваш изобщо..., всъщност, се оказа че и те така са мислели... Както и да е, нито беше планирано, нито има значение... Важното е, че Ни беше готино да се видим, повозим и побъбрим. Вече съм убеден, че ако ми предстоеше избор на автомобил /по моите стандарти/, единият вариант, със сигурност, щеше да е Синята красавица... ;)

П.С. И да оправиш дясната дръжка, че ме боде в сърцето ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес наистина стана адски хубава среща :) мн се израдвах на всички нови колеги, както и на тези с които се запознах днес. Браво за рските и много евала на колегата с зеленото окти 1.8Т. Марто мен сте ме гледали достатъчно по снимки ;) след време като впрегнем малко визията пак :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Боре, исках да пробвам launch control-a, но се изложих :)

Редактирано от PUF-PAF
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За снимката на трите грации се търси само черна О3 РС! Ако не се лъжа тук трябва да съдействат на Сами шурето или колегата alpinjuga (кажете, ако пропускам някоя друга черна О3 РС). Нямам търпение вече да видя снимки от следващия уикенд :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За снимката на трите грации се търси само черна О3 РС! Ако не се лъжа тук трябва да съдействат на Сами шурето или колегата alpinjuga (кажете, ако пропускам някоя друга черна О3 РС). Нямам търпение вече да видя снимки от следващия уикенд :)

Ха, благодаря за подканата, PUF-PAF, аз като цяло нямам нищо против да се видим и запознаем, разбира се :) Работата е там, че уикендите обикновено не съм в София, само за веднъж в последните месеци се сещам да съм оставал и тогава ако не ме лъже паметта засякох gogata да слиза по България, точно от срещата предполагам, но този ден пък имах рожден ден и много други задачи ;) Ако ми се получи празна събота, обещавам да намеря начин да дойда!

Редактирано от Alpinjuga
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.