Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

Днес както е в момента, а и каквато е прогнозата - нямате оправдания да пропуснете срещата, заради времето навън ;) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Времето е супер. Мисля да разходя дядо Гюнтер, че Мони ми дава зор да го вадиме от гаража.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз за съжаление пропускам .

Весело изкарване и някой да щракне няколко кадъра ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

..Тази неделя май се пада следващата среща ... някой от идващите има ли шанс да е с VAG-COM , че доста време имам желание да активирам 1-2 глезотии :cheers:  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Другата неделя има редовна среща, за тази седмица няма. Аз 90% ще съм свободен тази неделя, ако има желаещи, може да замислим нещо. Не съм се вясвал отдавна на НИМ и мисля, че ми е крайно време. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еее вярно, че тази се пада някак "кюта" , а нека да си е другата както си е реда ;) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако беше на морето с удоволствие бих се завъртял,взимайки с мен "VCDS"-a,за да ги активираме,ама пусто София,нямам път нататък засега:(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако беше на морето с удоволствие бих се завъртял,взимайки с мен "VCDS"-a,за да ги активираме,ама пусто София,нямам път нататък засега :(

През лятото трафика е в обратната посока ....... :sunny:  :sunny:  :sunny:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

През лятото трафика е в обратната посока ....... :sunny:  :sunny:  :sunny:

И е доста натоварен,особено този месец :) Не се научиха тея хора,че юли е най-добрия месец за море,ама кой когато може в крайна сметка :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За тази седмица няма да се класирам, но на редовната мисля да се явя и да хвана някой разбиращ (Германов, теб визирам) до ми свали бега за да си сменя емблемата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явката, не става среща, ама ако дойдеш на Фантастико на Любляна бирата ще е от мен и ще е чешка! Вярно нещо се изгуби напоследък. Да не си влюбен, бе човек?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Жоре, за съжаление вече не сме комшии. Ама ако кажеш, винаги може да измислим нещо тоя уикенд :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Утре е първата неделя на август. Аз здраво съм се наканил да дойда, защото не съм се отчитал отдавна.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми .. аз пак само снимки ще гледам. Колата ми пак в бокса и съм пешеходец :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Остави един телефон, мога да те занеса на Шкода срещата и да те върна, ама като го прочетеш деиствай, че живееш през 7 планини и морета ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси maxprm ама живея много далече, другия път се надявам да дойда. Ще чакам снимки :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еййй,жалко!Чаках да гледам пак снимките ,че предния път ги беше направил много хубави!Дано да сте се събрави повече хора и да е минало ,добре!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е то на мен все късмета ми такъв, Саше мерси за предложението да ме вземеш ама ако не знаеш живея на другия край на София. А ти си много близо до Ним.

Поне ми докараха колата, да я покарам пак известно време и да следя антифриза, ако пак го хапе ще има отново отваряне на глава :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.