Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

Ще се опитам да дойда в Неделя, но имам уговорка, да ходим за джанти за пасат. Ако се класираме, ще е към 3 и ще е с Пасат комби и шофьорка, да не казвам големи думи, ама маи ще се наложи, да ми пишете "неизвинено" :)

Редактирано от maxrpm
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, колеги, утре мисля и аз да се запиша и се надявам за малко помощ на някои от вас. Монтирах си една китайска навигация и имам доста затруднения с менюто, к`во да направя, не съм много навътре в тия дивотии и трудно се оправям, така че ако някой ми помогне ще съм много благодарен, даже бих почерпил. Аз съм с червения скаут, няма как да ме сбърка човек и ще чакам някой да изяви желание.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, колеги, утре мисля и аз да се запиша и се надявам за малко помощ на някои от вас. Монтирах си една китайска навигация и имам доста затруднения с менюто, к`во да направя, не съм много навътре в тия дивотии и трудно се оправям, така че ако някой ми помогне ще съм много благодарен, даже бих почерпил. Аз съм с червения скаут, няма как да ме сбърка човек и ще чакам някой да изяви желание.

Утре смятам и аз да намина със "сивушка". За навигацията ще помагаме/се учим :eusa_think:

Редактирано от iceberg
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Утре се пада третата неделя от месеца. Някой ще се вдигне ли до НИМ? Ако и времето е хубаво като днес...

Пък и най-после колата ми е измина като хората и става за снимки :P

Редактирано от Izolini
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

+ 1

Оппаа,утре изглежда ,че  някой ще "изкочи" със интересен "Скаут".Ще гледам снимките после ,че ми е много далеч :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не помня от кога не съм идвал... Хубаво поне, че по-други поводи се виждам с някой приятели от клуба, да не се забравим! Весело изкарване, времето е чудесно!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Една бутилка младо мерло ми пресече пътя и отпадам.

За нас остави ли малко? Поне за мен де, до средата на другата седмица мога да пия колкото си искам. После ми дават ключа от Монте Карлото и спирам пийването на вино, ракия, бира..... Обаче аз лично съм фен на Каберне совиньона, и по-точно на един еликсир на винпром Свищов - "Горчивка".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За нас остави ли малко? Поне за мен де, до средата на другата седмица мога да пия колкото си искам. После ми дават ключа от Монте Карлото и спирам пийването на вино, ракия, бира..... Обаче аз лично съм фен на Каберне совиньона, и по-точно на един еликсир на винпром Свищов - "Горчивка".

Точно за теб пазя значи тази бутилка реколта 1995 е и е купена от Винарната в Свищов  :tongue_1:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно за теб пазя значи тази бутилка реколта 1995 е и е купена от Винарната в Свищов  :tongue_1:

Диана това ми е любимото вино! С него имам много специални и много хубави спомени, но за тях като се видим на срещите пред НИМ ще ти разказвам. Това вино си го купувам и пийвам при специални моменти за мен в личен план - какъвто е 1 януари всяка година. Имам си цял ритуал на този ден, но няма да спамим форума сега. :)

(Мама му стара допи и се точно този елексир на душичката ми)

Редактирано от Vinci74
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.