Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

Aз няма да мога да дойда, очертава се да ходя на село да се опитам да направя кекс. Само хляб и кекс не мога да правя засега, така че ми стискайте палци да стане. ;)

Редактирано от maxrpm
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Aз няма да мога да дойда, очертава се да ходя на село да се опитам да направя кекс. Само хляб и кекс не мога да правя засега, така че ми стискайте палци да стане. ;)

:tongue_1:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не се смей, миналата седмица, в Младост, 3 мацки ме гледаха супер странно че знам как се прави паниран кашкавал, даже едната ме обвини, че лъжа, а то това е най - елементарното нещо...

Редактирано от maxrpm
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако успея да похарча децата може и да дойда за мъничко.

П.П. Саше, кекс........ да не е правописна грешка, а?  :fiu:  Е, късмет де

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако успея да похарча децата може и да дойда за мъничко.

П.П. Саше, кекс........ да не е правописна грешка, а? :fiu: Е, късмет де

Теб трябва да те видя, така че ако ги похарчиш чукни един телефон да дойда и аз.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не се смей, миналата седмица, в Младост, 3 мацки ме гледаха супер странно че знам как се прави паниран кашкавал, даже едната ме обвини, че лъжа, а то това е най - елементарното нещо...

:banger_2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пропускам. Имам още дърва за цепене и го играя селянче като Сашо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пропускам. Имам още дърва за цепене и го играя селянче като Сашо.

Ееее Баш Майстора няма да дойде? А тъкмо ти запланувах едно кръгче с Монте Карлото.  :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще опитам да мина. Само да разнеса децата и да отметна няколко задачки..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...Пропускам. Днес съм сам с всичкото деца . Приятно, гледам има слънчице пожелавам Ви и безветрие ;) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Теб трябва да те видя, така че ако ги похарчиш чукни един телефон да дойда и аз.

Пас съм - бащата-майка ще го играя днес  :cleaning:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък ще се срамувам и тази седмица, само дето ти запалих фитила, Явка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кекса ми се получи гаден, горчив и спадна, като го извадих. Оказа се че не се слага въобще сода, ако се слага бакпулвер, и пак в средата остана суров. :(

post-396-0-51555700-1480874384_thumb.jpg

Редактирано от maxrpm
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кекса ми се получи гаден, горчив и спадна, като го извадих. Оказа се че не се слага въобще сода, ако се слага бакпулвер, и пак в средата остана суров. :(

Саше всичко зависи от рецептата и от изпълнението. За някоя от сбирките ще ти донеса, а и ще почерпя и колегите с кекса, който правя по любимата рецепта на Баба (Бог да я прости). В моят мъжки вариант на кекса(а и в нейния беше) слагам сода за хляб. Някъде другаде си сбъркал в рецептата/изпълнението, ще се научиш.

:tongue_1:

Редактирано от Vinci74
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И да внимавам и да не внимавам, той все си ме тормози. Трябваше да ти се обадя, да метнеш в стрелата едно брадве и да дойдеш. Двама души за два дена 7 кубика ги режат и цепят без проблем :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И да внимавам и да не внимавам, той все си ме тормози. Трябваше да ти се обадя, да метнеш в стрелата едно брадве и да дойдеш. Двама души за два дена 7 кубика ги режат и цепят без проблем :P

:tongue_1:  :banger_2:  :cleaning:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А всъщност срещата в неделя се получи много добре и имаше мно добри премиери ! :) Струваше си

Моля колегата Vinci да не пести снимковия материал !!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А всъщност срещата в неделя се получи много добре и имаше мно добри премиери ! :) Струваше си

Моля колегата Vinci да не пести снимковия материал !!

Ти си дошъл на срещата? По този случай ще обърна една керемидка :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.