Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

Ти си дошъл на срещата? По този случай ще обърна една керемидка :P

А аз друже ще обърна две защото точно когато трябваше да си на линия те нямаше. А от колко време ти говоря за Монте Карлото, може би досаждах с много въпроси относно Шкода като автомобил. Но нищо ще те глобим с по кафе в Ирландски стил и вкус, от мен ще са бонбоните Юлка. :banger_2:

А всъщност срещата в неделя се получи много добре и имаше мно добри премиери ! :) Струваше си

Моля колегата Vinci да не пести снимковия материал !!

Ще трябва малко да се извиня, че се забавих със снимките от последната среща - задачки бол тази седмица. Между другото миналата седмица премиерата на придобивката беше под въпрос, защото направих в ноща срещу сряда жестока алергична реакция и на двете очи едновременно след като се правих на "мома цветарка" и пресаждах едно 10-15 годишно каучуково дърво насред хола на панелната хасиенда, и садене на още 2-3 плодови растения: черен касис и 2 вида дюли. И 4-5 дена пих противоалергични илачи и обикалях из Пирогов.
Ще издам и една малка тайна: обещах на Юли и смятам да си изпълня обещанието да кача в секцията за премиерите и една презентация на Фабията с ниво на оборудване "Монте Карло" - първи впечатления от поведението на автомобила в градски условия, по магистрала и краткото пътешествие по маршрута: София - Рилски манастир - София. Още малко търпение ще помоля колегите да изчакат? :)
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Павка, аз бих озаглавил снимката ти на един сериал... 2 момчета и 1 момиче! Интересно ми е дали човека с "японския гранатомет" е успял да хване нещо на фокус, поне от този си опит, за така желания от теб фотоматериал?

Редактирано от b3lq7a
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе кви са тия коли по тия стрещи бре? Аз все се каня да дойда, ма вие само с тупалки. Аз кво ще правя с тая мойта бабичка там (ако успее да качи байра да стигна).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще гледам след НГ да мина на някоя среща, без майтап. Ще се радвам да се запозная лично и с теб и с другите сектанти :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще гледам след НГ да мина на някоя среща, без майтап. Ще се радвам да се запозная лично и с теб и с другите сектанти :)

Тва и да го видЪ , нема го повярвам  :tongue_1:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз за тая съм фрии... Ако има и други като мен, с много пропуски и свободна неделя... Да заформим?

Редактирано от b3lq7a
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тва и да го видЪ , нема го повярвам  :tongue_1:

Гледам, че имате дефицит на ретро автомобили. Не мога да ви оставя така с тия лъскачки да се борите! :)

И да носиш каса бира...

Касата бира беше, ако някой ме познае някъде по улиците. Още никой не е! Но мога да почерпя за нов като донеса една кутия 3в1 и бързовар с джезве на 12V   :tongue_2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Aз имам бързоварче 12V 200W наследство от жабката на 120ката. Ще му резнем нестандартния конектор и към акумолатора директно. Мога да го взема, но искам чайче, българско!

IMG_20161208_213957_1.jpg

Редактирано от maxrpm
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А да бе, аз защо помня срок, не за локация ;) все тая, ти ела да се запознаем на живо. За бира, ОМВто е наблизо. В сезона на домошарките, предоставка, пенделите днес приеха че за 0.5 ни спират колите за 6м та не е оферта, иначе аз да взема материал, ама...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Aз имам бързоварче 12V 200W наследство от жабката на 120ката. Мога да го взема, но искам чайче, българско!

Имаш един АлпиниЗ от мен! :)

А да бе, аз защо помня срок, не за локация ;) все тая, ти ела да се запознаем на живо. За бира, ОМВто е наблизо. В сезона на домошарките, предоставка, пенделите днес приеха че за 0.5 ни спират колите за 6м та не е оферта, иначе аз да взема материал, ама...

Само да мине Декември, че съм на прага на самоубийство. Понеделник-Петък в нормално работно време на едната работа, вечер на втората и третата и уикенда на четвъртата. Добрата новина е, че няма никаква опасност да стана милионер скоро  :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То милионер с работа не се става... Ама и аз още не съм схванал без такава как да стана!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мале...какво предизвиках с една снимчица :)

Жалко, че не мога да кача видеото как бучи съраундът на Супърба...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За тази неделя ще има ли мераклии? 
Аз смятам да се домъкна - като за последно тази година  :sorry:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе кви са тия коли по тия стрещи бре? Аз все се каня да дойда, ма вие само с тупалки. Аз кво ще правя с тая мойта бабичка там (ако успее да качи байра да стигна).

Все нови коли бяха на последната среща друже: една уникално бяла "Снежна кралица" Супърб 4х4, с ниво на оборудване: Laurin&Klement, и още нещо..... И една червена бензинова светкавица: Фабия с ниво на оборудване "Monte Carlo",  плюс почти всичко давано от конфигуратора, една прищявка от собственика и (аз) като 12V-я изход в багажника, ма горкия като е карал досега само комбита и е свикнал на ток в багажника за хладилната чанта и студената бира. Но и двете имаха един минус: нямаха специалната екстра "Пернишки парктроник"  - теглич, нещо полезно като не знаеш кой е зад теб и как ще спре. Обаче за напъна на собственика на Карлото да слага този заден парктроник, от Млада Болеслав по неофициална информация Чехите бяха казали: "Абсурд, тоя е луд". :tongue_1:

Редактирано от Vinci74
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мале...какво предизвиках с една снимчица :)

Жалко, че не мога да кача видеото как бучи съраундът на Супърба...

Съраунда му беше убийствен, изкефих му се, но принос тук има системата Кантон и благодаря на колегата със Супърба, че ни я демонстрира.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хайде, ощипете се :)

Прилагам един тийзър..

Павка, като видях Супърба, помислих, че това синьото пред него е Фабия. После вденах, че е твоята Октавия.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Все нови коли бяха на последната среща друже: една уникално бяла "Снежна кралица" Супърб 4х4, с ниво на оборудване: Laurin&Klement, и още нещо..... И една червена бензинова светкавица: Фабия с ниво на оборудване "Monte Carlo",  плюс почти всичко давано от конфигуратора, една прищявка от собственика и (аз) като 12V-я изход в багажника, ма горкия като е карал досега само комбита и е свикнал на ток в багажника за хладилната чанта и студената бира. Но и двете имаха един минус: нямаха специалната екстра "Пернишки парктроник"  - теглич, нещо полезно като не знаеш кой е зад теб и как ще спре. Обаче за напъна на собственика на Карлото да слага този заден парктроник, от Млада Болеслав по неофициална информация Чехите бяха казали: "Абсурд, тоя е луд". :tongue_1:

Едва ли караш единствената червена Фабия, но не е най-често срещания цвят. Та да питам - Да има инсталиран еленски червен нос и да е била паркирана вчера в Борово ? :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Павка, като видях Супърба, помислих, че това синьото пред него е Фабия. После вденах, че е твоята Октавия.

Айде сега ще си "обиждаме" на модели и коли? В моят случай много исках Octavia Combi RS230 или поне Yeti-то 4х4, но не стигнаха парите.

Едва ли караш единствената червена Фабия, но не е най-често срещания цвят. Та да питам - Да има инсталиран еленски червен нос и да е била паркирана вчера в Борово ? :)

Аааа знам приятелю, че не съм с единствената Фабия в червено в България, напротив. Ще те разочаровам като ти кажа, че много съм далече от Борово и там не съм ходил скоро. А иначе почти всеки ден пред сградата на Сметната палата до чешмите с минерална вода гледам едно много красиво комби на Фабия в червено боядисано, много е як наистина цвета. Да ти кажа честно Фабията не ми беше "първият" избор на Шкода модел, симпатиите ми и исках повече да си взема уникалното спортно комби RS230 на Октавията или поне Йетито, но не ми стигнаха парите. И двата модела като цена започват от 30, 35000 - 40000 лева нагоре, и като сметна различните варианти за плащане и лизинг, и на месец ми излиза солено и няма да се справя. За това се оказа че Фабията с ниво на оборудване Монте Карло, което изключително много и отваря визията и, и дава доста спортен и младежки вид на прилична цена ако се избере и по-мощния бензинов мотор с 110 коня, е подходящия за възможностите ми избор. И един много важен факт: при нивото на оборудване Монте Карло конфигуратора позволява да се добавят още няколко много важни и добри опции като камерата за задно виждане, навигацията на Амундсен, спортното окачване, ННС система улесняваща много потеглянето по наклон и т.н. Обещал съм и скоро ще кача ревю на моето Монте Карло - с много снимки и подробно инфо на първи впечатления от градски и магистрални условия, първо използване на темпомат (в живота ми) и много полезната навигация при намиране на най-краткия път до Рилския манастир.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде сега ще си "обиждаме" на модели и коли? В моят случай много исках Octavia Combi RS230 или поне Yeti-то 4х4, но не стигнаха парите.

Явно много сложно съм написал мнението и не можеш да го разбереш

Не разбирам защо се обаждаш или обиждаш. Нещо да говоря за твоето..... Монте Карло ли беше, че забравих. И изобщо не ме вълнува какво си искал да вземеш

п.п. оффф...ти пък имаш рожден ден днес. Сега видях.

Да си жив и здрав и много да те радва Монте Карло - то

Извинявай, ако малко съм ти развалил празничното настроение.

Редактирано от joro-120L
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явно много сложно съм написал мнението и не можеш да го разбереш

Не разбирам защо се обаждаш или обиждаш. Нещо да говоря за твоето..... Монте Карло ли беше, че забравих. И изобщо не ме вълнува какво си искал да вземеш

п.п. оффф...ти пък имаш рожден ден днес. Сега видях.

Да си жив и здрав и много да те радва Монте Карло - то

Извинявай, ако малко съм ти развалил празничното настроение.

:D :D Много се смях аз... Поздрави, Жоро!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз, утре имам други задачки, трябва да стана и да отида на майната си до другия край на София, ако не се оспя, ще успея да  свърша всичко и да дойда, навил съм си аларма, ама ще видим. Както казва дядо - "бензин има да те удави, ток има да те убие" ама дано сколасам... просто приятелите знаят че събота/неделя почивам и като ме озорят, няма как да им обърна гръб... Ама пак си ги псувам на ум, да ми олекне ;) Дет се вика, ако знам че наистина трябва да обиколя половин София, заради теб, и найстина е важно, то ще стане , но майка ти ще е една щастлива жена, защо ли...? :D

Редактирано от maxrpm
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.