Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Ти ли беше :)

igeorgiev82

Recommended Posts

Хахаха, пак сте изловили жена ми. Днес тя беше яхнала синята птица и работи там в района :)

Докладвала ми е, че е виждала клубни коли там - Хайдушка Гора. За жалост описанието е от сорта - "май е Октавия, ама по-стара...цветът е сивкав...и май е комби...не знам"

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз често ходя да стрелям в Theodore Gym, ама мен няма как да ме излови. Аз съм СТЕЛТ, без стикери :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кой беше колегата днес с бяла О2 FL комби, с когото се поздравихме някъде в Овча купел днес към 19:30?

Аз бях със сива О2 :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хахаха, пак сте изловили жена ми. Днес тя беше яхнала синята птица и работи там в района :)

Докладвала ми е, че е виждала клубни коли там - Хайдушка Гора. За жалост описанието е от сорта - "май е Октавия, ама по-стара...цветът е сивкав...и май е комби...не знам"

С теб се видяхме в районния съд и с колите и след това пеш :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера към 3 следобяд,Сами беше забелязан в Бургас:)Изглежда тъкмо беше влязъл от Варна,мина през "Лазур" и продължи на юг:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кой беше колегата днес с бяла О2 FL комби, с когото се поздравихме някъде в Овча купел днес към 19:30?

Аз бях със сива О2 :)

Аз бях ... поздрави.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С теб се видяхме в районния съд и с колите и след това пеш :)

Дамм по съдебн дела :) Ти доста се повъртя май за паркиране, аз изнаглях и се забодох централно..

Сега минах покрай бежава О1 комби 9502 с клубна лайсна отпред, паркирана кротко до бизнес парка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Към 08:15 освирках Мица на Хладилника, но после се усетих, че тя трябва вече да е с нов собственик  :blush:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няколко минути преди Ицо аз го освирках, докато се спускаше по Черни Връх :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сподели ми човека. Още не е свикнал да го разпознават толкова често и не успява да реагира. Ще свикне :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес към 18 и нещо часа се влачих по Ц. Градско след колега с Фабия 1 - ВТ 94...и нещо си. Беше с клубни лайсни на номера. :hello:

Свирнах, но нещо не ме отрази. Явно беше отегчен от задръстването, както и аз.. :heat:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера видях колата паркирана в Дружба 2, в близост до Ауто Кели. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера в Лозенец си "намерих" скрита в един двор сребриста О1 комби СА2474ХВ - стикерът отдалеч се вижда  :flag_skoda:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Черно комби 0970. Караше по Евлоги и зави към Паренсов. После засякох и Сюпърб 3 2220 в Борово.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сива Фабия 1 РВ9726, 10тина км преди Загреб.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера видях колата паркирана в Дружба 2, в близост до Ауто Кели. :)

Там стои паркирана горката, покрай работата. Изминалия месец нямаше много слънцегреене, но със започването на жегите, ще се чудя къде да я крия на сянка...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Софийска, сребриста Фабия 2 комби със стикер на предния номер на Подбалканската днес около 13 ч. на обяд? В последния момент видях отличителните знаци и свирнах чак след като се бяхме разминали.

А към 19 ч. Супърб 2 с пловдивска регистрация на Околовръстното около Горубляне с клубна лайстна - Voyslav Filipov? Пак отреагирах със закъснение :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм те видял, а цял ден от сутринта сме по пътищата с жена ми и се оглеждам като луд да мерна някоя клубна шкода.

Бяхме до рилския манастир и по това време се прибирахме към Пловдив.

Поздрави :)

Софийска, сребриста Фабия 2 комби със стикер на предния номер на Подбалканската днес около 13 ч. на обяд? В последния момент видях отличителните знаци и свирнах чак след като се бяхме разминали.

А към 19 ч. Супърб 2 с пловдивска регистрация на Околовръстното около Горубляне с клубна лайстна - Voyslav Filipov? Пак отреагирах със закъснение :D

Редактирано от Voyslav Filipov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Марто (martien) беше освиркан преди 30тина мин в Овча Купел :)

Добра среща! Приближавайки си помислих, че си ти. :)

П.П. В петък след обяд мисля, че се разминах с legaltk по Борис точно на ремонтите при Красно село.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Свирна ли с клаксон?

Да, но точно като се разминавахме, защото късно те видях с цялото това заобикаляне. Ти беше в посока Павлово. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.