Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Ти ли беше :)

igeorgiev82

Recommended Posts

Вчера към 5 часа беше засечен новопостъпилия колега NIKI4BG. Разминахме се точно на Shell-a на ситняково. С фабия СО номер.  Не сигнализирах, 'щото бях с Auirus Hybrid. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера, към 8:40 сутринта, представителя на Sofia Beer drinking team в лицето на Борето беше освиркан многократно на кръговото на 4-ти километър. Бях му отдясно на включването, после, пак отдясно го настигнах в самото кръгово. И двата пъти седнах на клаксона, но той беше толкова спокоен и невъзмутим, че не ме отрази. Най-вероятно се беше замислил над някой бос от игра на PS, който не е могъл да мине цяла нощ :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

на това кръстовище се концентрирам колкото да не ме удари някои :) иначе сутрините не са ми силната страна а и тогава си бях пуснал доста силно Bad Company и тотално съм те пропуснал, не е било нарочно :) послепис, босът се казва Rally Monte Carlo на Dirt Rally :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С кой колега с черна О1 се поздравихме преди малко в студентски град ? :)

Аз бях колега с леко закъснение :)))

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Случайно е било, не съм чел да има някаква организация за излетче, пък и скоро се чувах с Гената и Юли, никой нищо не ми е казал.

Едит: Аааа, яко! Чакаме да видим резултата.

Редактирано от maxrpm
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Току виж някой ме изпреварил до края на годината  :tongue_1:  Не бива каса бира да се оставя така на случайността :D :D

Ники, ето ти жокер - https://postimg.org/image/n7o1cdzhj/

Втори жокер - във вечерната новинарска емисия на On Air ТВ на 30.06.2016 г. в репортажа за проверката на КАТ в Младост по "холандския метод" можеш да видиш Шкодилака на Заубер ....

Който използва тази информация ще черпи една бира!

:tongue_1:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

legaltk, да кажа само, че точно тази дата я нямат в архива. Инак още като написа, че са ме снели, веднага проверих :) Тъй като планувах тая игра от доста време, още като издаде, че съм бил в новините, врътнах 2-3 телефона да свалят видеото с мен | :banger_2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ники, ето ти жокер - https://postimg.org/image/n7o1cdzhj/

Втори жокер - във вечерната новинарска емисия на On Air ТВ на 30.06.2016 г. в репортажа за проверката на КАТ в Младост по "холандския метод" можеш да видиш Шкодилака на Заубер ....

Който използва тази информация ще черпи една бира!

:tongue_1:

legaltk, да кажа само, че точно тази дата я нямат в архива. Инак още като написа, че са ме снели, веднага проверих :) Тъй като планувах тая игра от доста време, още като издаде, че съм бил в новините, врътнах 2-3 телефона да свалят видеото с мен | :banger_2:

Хахах, получава се наистина забавна игра :D :D

В духа на честната игра, спортсменството и добрата кауза, ето един жокер и от мен

http://skodaclub.bg/forum/index.php?/topic/47344-%D0%BC%D0%BE%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%BE%D0%BA%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%8F-1/

Поздрави,

Никола

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ок, айде да съм човек и аз, давам и аз жокер! Двуцевката на втората снимка (модел люлинска 318ка на метан) не присъства (за щастие) върху колата ми вече :)

Редактирано от sauber
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На околомръсното, около 11, освирих колега с О2. Ако не греша, това беше @Alexandar.

Редактирано от joropet
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега с Октавия 3 с СВ....... регистрация - син металик беше забелязан Събота в Русе . Малко кофти го изпреварих, но исках да го поздравя :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес към 8 и 30 сутринта на Сливница  с един колега със зелена октавия 2 дизелак леко се позабавлявахме, много вървеше таз нафта бре, не отстъпи на 1.8 РС, макар и на газ :D Ако некой се познае, да свирка 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега с Октавия 3 с СВ....... регистрация - син металик беше забелязан Събота в Русе . Малко кофти го изпреварих, но исках да го поздравя :)

Хехе, нормално си беше :) усетих се аз, ама не видях стикер :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На околомръсното, около 11, освирих колега с О2. Ако не греша, това беше @Alexandar.

Aз бях, но те видях много късно. Поздрав :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Миналата неделя, пред Експо центъра, в който имаше изложение за бебешки и детски стоки, спря красива черна О2 vRS. Шофера й, в лицето на Тони (v13), веднага беше разпознат. Нямаше как да реагирам бързо, че помагах на жената ми с количката и бебока.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Миналата неделя, пред Експо центъра, в който имаше изложение за бебешки и детски стоки, спря красива черна О2 vRS. Шофера й, в лицето на Тони (v13), веднага беше разпознат. Нямаше как да реагирам бързо, че помагах на жената ми с количката и бебока.

Хахаха спрях за 10 секунди ..оставих жената да си разглежда с кумата, а кумът се качи и ходихме на кино по мъжки  ;)

Редактирано от v13
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера около 16,00 ч. в Сф, ул.Народен герой до офиса на Лев Инс - синя Фабия 1 - комби с номер 4010.

:hello:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-сетне някой да я излови и нея :) 

Иначе четвъртъка (ако не се лъжа) омахах сива фабия на Цариградско в задръстването.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес към 13:00 ч в гр. Пещера излових една червена октавия 1 със старозагорска регистрация и стикер от събор с номер 042.

Чаках на стоп, а колегата спокойно си караше по булеварда.

Нямаше поздрав от моя страна, че бързо стана :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.