Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Ти ли беше :)

igeorgiev82

Recommended Posts

Много бързо фръкна покрай мен ...

Айде пак съм карал бързо значи... Пусто да остане, не мога да се отърва!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Токущо мернах iavkata по Г. М. Клаксона не беше на мое разположение за да поздравя - в автобус бях :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сутринта видях една клубна сива О2 VRS комби. Беше паркирана в Манастирски Ливади :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сутринта видях една клубна сива О2 VRS комби. Беше паркирана в Манастирски Ливади :)

Моята ще да е била.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще ти вдигна чистачката следващият път. В знак на поздрав, не с лошо :)

Изпъняк е VRS-а! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Токущо мернах iavkata по Г. М. Клаксона не беше на мое разположение за да поздравя - в автобус бях :D

Ти пък откога движиш с автобус? Иначе да, точно по това време пълзях в трафика към Индианабад.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди час в Скай сити, вече за трети път засичам в квартала светло синьо комби 4х4 със странични стикери. Мисля,че е на колегата PUF-PAF,но не съм сигурен.Май 332..имаше в номера.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера през деня между к.к. Камчия и с. Долен близнак, Варненско на главния път се разминах с една бяла Октавия vRS. Мисля си дали не беше Самуил (bega4kata), но не можах да видя номера, защото се движеше със самолетна скорост.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди час в Скай сити, вече за трети път засичам в квартала светло синьо комби 4х4 със странични стикери. Мисля,че е на колегата PUF-PAF,но не съм сигурен.Май 332..имаше в номера.

това е моята, за нетринираното око е идентична стази на PUF-PAF :)

поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трябваше да те изчакам тогава, да видя подовото как се е получило :) Бях до теб със сивото комби.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Току-що освирках клубния Kodiaq на околовръстното и бул. България

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мернах колегата със светло синята О3 комби на Дондуков. Редовно го засичам навсякъде в София :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хахаха. Да аз съм бил този път, там ни е централата. Но факта че засичаш "колегата със светло синята О3 навсякъде в София"...много често това е колегата Thunderbolt с идентична кола или жена ми през деня е яхнала синята птица по задачки. Много обича :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колегата с червения скаут изловен днес на Витоша !

п.с. много хора я заглеждаха ... и с право, лъскачка ...

post-17026-0-66913900-1497111177_thumb.jpg

post-17026-0-90952100-1497111191_thumb.jpg

Редактирано от ohboli19
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хаха радвам се че си се прибрал благополучно Саше. Видях че си изморен ама нямаше как малко да не те стресна и да те поздравя! :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колегата с червения скаут изловен днес на Витоша !

п.с. много хора я заглеждаха ... и с право, лъскачка ...

Уж я скрих под дървото, ама на пак ме изловиха. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз бях колега,нямаше как да те пропусна сигнализирал си се отвсякъде.Поздрави.

Много е готина твоята, фолиото и отива. Заповядай на срещата на НИМ , ако си свободен, да пием по кафенце.

Иначе аз днес едно приятелче ме уреди с едни стикери за 120ката, не са много в този стил, но седят убийствено яко, също като жълтите! ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси колега,ако мога ще мина да пием по кафенце. А що се отнася до стикерите просто нямаш равен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 10тина мин чичА ми Гена беше освиркан на Мушанов....ама май 'ич не разбра :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.