Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано
преди 20 минути, maxrpm написа:

….аз ще си отделя от времето и ще стане!…

Отдели си от времето да научиш, кой бутон за какво е на български. As simple as that. :)

• Отговори 82
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• maxrpm

40

• PRR

7

• ID A

7

• Logrus

5

Публикувано

Сашо, вместо да се дръвчиш, пробвай да се замислиш какво ти се казва. Темплейта ти е до вида, как са оформени разделите, бутоните и т.н. Искаш да кажеш, че някой прави английски темплейт със същата подредба на този форум ли на някакъв друг език ли? Я си помисли пак!

А що се отнася до My content, ти сам пишеш какво да е името на тази връзка. Цъкни върху нея, опции вдясно и промяна на заглавие или както е там. Може да напишеш каквото си искаш и без това го виждаш само ти.

Публикувано

Саше, аз също ползвам повечето форуми на английски, но това не ми е приоритет. Мога да пиша/чета както на английски така и на български. 

От друга страна е супер странно българин да реве, че платформата му е на български. Да, ако беше IT насочен форум бих разбрал желанието за английски, защото не малко от термините или не се превеждат или превода е толкова безумен, че е дори неразбираем. Е да, ама не, както казваше г-н Петко Бочаров. 

Публикувано
преди 38 минути, ID A написа:

Сашо, вместо да се дръвчиш, пробвай да се замислиш какво ти се казва. Темплейта ти е до вида, как са оформени разделите, бутоните и т.н. Искаш да кажеш, че някой прави английски темплейт със същата подредба на този форум ли на някакъв друг език ли? Я си помисли пак!

А що се отнася до My content, ти сам пишеш какво да е името на тази връзка. Цъкни върху нея, опции вдясно и промяна на заглавие или както е там. Може да напишеш каквото си искаш и без това го виждаш само ти.

Ивчо, форума е на платформа на Invision Community , макар че има и стабилни безплатни платформи, но все тая. В  сайта можеш да видиш че най - евтиния му subscription e 45$ на месец , езиците се доплащат, като Английския е дефолт. Не намерих Български, затова подозирам че е превеждан на ръка, има и части който не са преведени, като примерно пише "subscribe to our news shelter " Eзиковите пакети за платформата се заплащат еднократно, както е видно в сайта.

@PRR Представи си Windows/Linux на Български и ми кажи дали можеш да се оправиш с него? Аз един бутон не си спомням как извадих, вече. :)

Публикувано
преди 47 минути, ID A написа:

Искаш да кажеш, че някой прави английски темплейт със същата подредба на този форум ли на някакъв друг език ли? Я си помисли пак!

Не само Английски, има и Арабски и Иврит, ама те май бяха по 40$ .... :)

Публикувано (Редактирано)
Преди 1 час, ID A написа:

Да, ако станем мултинационален форум ОК, но не сме. По тази причина вече няма светъл и тъмен изглед.

Искаш да кажеш, че не сме толерантни към негрите? BLM! Защо расизАм трябва? Защо делиш? Нямаме черна тема, защото е негърска ли? Срамота! А уж сме съвременни хора в цивилизовано общество...

Между другото, аз ползвам за браузър на телефона Brave и той си има отметка за тъмна тема. И всичко става черно. Поне за мен е перфектен!

И да не е съвсем "не по темата"... Ако пък не е толкова сложно - турете го тоя английски и да си го смени Сашо :)

Редактирано от zloQQ

https://invisioncommunity.com/files/category/161-translations/

Eто ти езиците, има и безплатни.

Ето ти тъмните теми, има и безплатни също! Причината не е че не сме интернационален форум :)

https://invisioncommunity.com/files/category/191-dark-themes/

Мерси на Велко, най-накрая някой да ме разбере!

Ето и галерията на invisioncommunity https://invisioncommunity.com/features/content/#forums

Редактирано от maxrpm
Публикувано
Преди 4 часа, PRR написа:

@maxrpmпонеже това мерене на английския определено не му е мястото в темата за предложения за форума го отделих в собствена тема в която можеш да се изявяваш на воля ;) 

Хм.. дали? Това гледал ли си го?

Готино е ! :D John Fu**ed Sherly! :D

Публикувано

Дръпни една платформа, направи два раздела там и се пробвай да видиш какво означава поддръжка на два езика или два скина.

преди 10 минути, ID A написа:

Дръпни една платформа, направи два раздела там и се пробвай да видиш какво означава поддръжка на два езика или два скина.

Просто трябва да ги актуализираш , като обновиш версията на форума, не е ядрена физика, пък и не ми се плащат 45$ Aз ще ползвам PHPBB защото ми е без пари и ще си го хоствам от нас през реалното IP... ;) Просто една dedicated машина, ще прави само това.

Даже аз съм брутален и бих трил потребители , за да не се налага да минавам на по - скъпия план. :) В моя форум такива като мене и тебе с по 3-4 профила , нямаше да има ! :P Kато засека двама потребители с едно IP и щяха да си влизат с номера на дебитната карта. Друг е въпроса , че аз винаги мога да влизам и през TOR. ;)

Редактирано от maxrpm
Публикувано

Сега посочи поне още един мой профил! Всеки мод може да види от какви IP влизам и че от тях се влиза или само в моя профили или от там влизат и други потребители, зад чиито никове всички знаем кои са!

Ивчо , не ме вкарвай в приключение , казвал си че като се напиете с боби доктора сте се псували от други профили, тук не е въпроса кой колко профила има, не е идеята да се заяждаме , а форума да е на нормален език. Споменах го , защото с повече потребители, платформата е по - скъпа...

Редактирано от maxrpm
Публикувано

Такова нещо не съм ти казвал. Бъркаш това което се е случило, но не смятам да ти го повтарям и да го правя публично достояние. А и Боби Доктора не пие. Но пък е ставал жертва на бъзици. Както и други ?

Публикувано
преди 3 минути, ID A написа:

Такова нещо не съм ти казвал. Правели сме зулуми от собствените си профили, но всичко е било изчистено на момента.

Moже, аз инак съм го запомнил, явно съм чул грешно.

Публикувано

Саше, няма как да ограничиш един потребител по едно IP, защото почти всички големи доставчици те NAT-ват и цяло село излизате през едно IP. Да не говорим, че е достатъчно в една фирма да работят двама потребители на форума и веднага ще ги "разпознаеш", като два профила от едно IP ;) Та се вкарваш във филми дето дори не си гледал.

Иначе темата е безумна. Да, хубаво би било да имаме поддръжка на 20+ езика, ама .... нужда нямаме ;) Евентуално някой потребител от "чужбина" ... който реално ще може да цъка бутончета, ама не и да чете/пише. И к'во? Нулева полза. Затова - keep the bare minimum and evolve when the need arises. ... на чист български :D

Публикувано

Форума (софтуера/платформата) по подразбиране е на английски език. 90% са преведени на български език ръчно - част от тях получих наготово от Венци @shaft, други съм си ги оправял и дооправял сам. Останалите 10% - не са често видни, не са и важни, когато остане време. Готови платени и безплатни езикови пакети има. Но често не са съвсем точни или пълни. Затова ръчния труд е за предпочитане.

Форума е български. Затова, без значение дали е лесно или не, скъпо, евтино или безплатно, той ще си остане на нашия роден език.

преди 17 минути, PRR написа:

Нулева полза. Затова - keep the bare minimum and evolve when the need arises. ... на чист български :D

преди 13 минути, Mishelle написа:

Форума е български. Затова, без значение дали е лесно или не, скъпо, евтино или безплатно, той ще си остане на нашия роден език.

Toва приключи темата и аз няма повече какво да коментирам, то е ясно, когато няма желание , няма и възможност. Докато админа и човека дето се занимава със Security то на форума, не искат , то няма да стане ! ;) Иначе да , вярно е , намерих и пакет на БГ, ама май не беше официален... ;)

Аз от своя страна ще продължа да не разбирам каква е драмата да има бутонче за нормален език и така кучето си лае, кервана си върви ;)

Редактирано от maxrpm
Публикувано

Саше, съвсем ясно съм написал причината форума да е и да си остане на български език. Не съм повдигал въпрос за желание или нежелание.

Публикувано

Форума може да си е на БГ и да има опция да се смени, не казвам Английския да е дефолт , а нежеланието си личи силно, когато вникнеш в редовете. Един приятел каза че първия цитат му харесва и си го патентова да си го използва... :D

На 8.06.2021 г. at 14:36, Mishelle написа:

Никога не казвай никога. Но със сигурност не предвиждам да има. :)

На 8.06.2021 г. at 6:55, Mishelle написа:

Избор на английски език не се предвижда на този етап.

Иначе ми я ясно , че ще седна на компа ти и точно за около 20мин съм готов от Admin панела, все пак не съм расъл в пещера, въпроса е че искаш да е само на БГ ;)

Даже ще прасна и една тъмна тема Ивчо да е щастлив от тея безплатните, макар че мен не ми трябва! ;)

Редактирано от maxrpm
Публикувано

Вземи едно php, пусни два езика, два скина и дай линк на нас непросветените. Даже час ти отпускам.

Не знам дали се усещаш, но току що се изпика върху нечии труд. Това не са ти темите в телефона.

• Одобрявам 1

Е, за кво да правя форум за 1 потребител ? ТК домейна, е безплатен за 1 година , кво искаш да е http://Ivcho.tk , устройва ли те? :D

Nавремето Satan 2006ta с 1000мб то си беше вдигнал един форум и там 10тина приятели се псувахме и спамихме , като ни е кеф. Ако искаш , може да го повторим, компа в хола е free... ;)

Редактирано от maxrpm
Публикувано

Мен не ме замесвай, освен ако искаш банан от мен. Пробвай да създадеш нещо и тогава ще си говорим.

Банан си имам в гащите, ако искаш да имаме форум в който да си цапаме на воля и да се лигавим, не е проблем . ;) Ама името "Kura mi qnko" си е за мен!!!

Редактирано от maxrpm
Преди 3 часа, ID A написа:

Вземи едно php, пусни два езика, два скина и дай линк на нас непросветените. Даже час ти отпускам.

Не знам дали се усещаш, но току що се изпика върху нечии труд. Това не са ти темите в телефона.

Чак сега се прибрах и ти прочетох цялото мнение, не , не съм се "изпикал" върху ничий труд , да , аз найстина нямаше да плащам 100$ на месец (170лв) за да може 50 човека да имат форум ,Юли го прави , заради ентусиазма си, никой не му ги възстановява, форума в един момент ще изчезне и аз няма да се очудя, но това което желая е елементарно. Факт е че Админа не иска, и срещу това няма какво да се направи , решението си е само негово.. ;) 

Няма смисъл с тая тема само карам Юли да измисли нов вариант на изречението "Няма да стане!" :) Очаквам даже утре да се обади и да каже - виж ся пичага , ще изтрия темата, защото е безсмислена, но това което ти искаш , няма да стане .... :D

Редактирано от maxrpm
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.