Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Бургаски срещи! Бургаски вечери!

VALDO

Recommended Posts

Ш аз забравих днеска.. smile049

Боже, само ти да забрави, с мед ще те намажем и ще те изядем, Йети-то не дойде Йети-то!!!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 1.8k
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• VALDO

375

• Нептун

232

• skodko

181

• PRO

123

Най-много писали в темата

аэ не эабравих но колата ми е на ремонт от 5 дни наи накрая е готова smile152 утре отивам да си я взема smile117

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

5 дни??? Основен ремонт ли и правиха, че се мотаят толкова време?

П.с. На срещите може да се идва и без автомобил. Пишеш на някои от нас и минаваме да те вземем.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

... Пишеш на някои от нас и минаваме да те вземем.

Абе човек снощи реших да карам след теб, ама ти в един момент си пусна Need for Speed ли какво smile117 smile091

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе човек снощи реших да карам след теб, ама ти в един момент си пусна Need for Speed ли какво smile117 smile091

А, не аз така си карам, особено като ме изнерви някои дето стои в лявата лента и кара с 30 км/ч.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами аз те изпуснах на кръговото, че ми блокираха и двете ленти. Иначе и на мен ми скочи адреналина като те видях smile091

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре Дошъл! Аз някъде обаче съм го засичал румстера,по номера ми е много познат smile049 smile004 ... smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега това не е официално представяне [-X

Официалното представяне е на неделните сбирки!

Иначе добре дошъл!

Очакваме включването в групата на бургаските сектанти следващата неделя. Следи темата за подробности. smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За жалост не мога да се включа в събиранията, понеже съм студент в Дания и в България се прибирам рядко и за малко, но въпреки това се надявам да си бъдем полезни един на друг.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Велизаре,де ти е ебмлемата бре брадъре?!!!Само не казвай,че и в Дания ги цапцаросват!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Велизаре,де ти е ебмлемата бре брадъре?!!!Само не казвай,че и в Дания ги цапцаросват!

Колата в началото беше служебна и се паркираше пред един блок в Бургас и там са я откраднали.

П.П. Вълезар се казвам. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За съжаление тази неделя съм ангажиран. Това не пречи да се съберете на сладки приказки.

Другата седмица трябва задължително да се видим за да уточним подробности около превземането на Манастира! :smt032

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.