Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

Защо няма никой? :(

Днес не е Неделя за среща , а и не се събраха желаещи за извънредна среща ... :sorry:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес не е Неделя за среща , а и не се събраха желаещи за извънредна среща ... :sorry:

Да де, но се надявах тайно да има някой. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, и аз ще искам 2 лайстни+стикер. Който ще носи материалите да ме предвиди. До след малко ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес се получи солидна среща, имаше бързи автомобили :banger_2: Марто си знае

Чакаме снимки.Връщам си думите назад за клубните РС-ки...днес преброих поне 5 :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз докато бях , бяха 4 + на колегата зелената ОК1 , която обаче пък наистина е много красива.

Наистина днес доста приятна и многобройна среща , а и времето беше с нас :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Meн днес много ми хареса, седях близо 2 часа, то си пролича, много се зарадвах че имаше нови VRS ки, наредиха се много шкодички, все още ме гложди мисълта как да сложа кръглите халогени от фелиция\oктавия на октавия 1, но това ще го мисля , ако някога , да не дава господ, си взема октавия 1. И аз чакам снимки ;)

Редактирано от maxrpm
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първия път изключи от скорост, пък аз си ти казах още там , че фелицията е боклук , като нищо не може да прави, поне гумите да изпиля. Не може да стъпи и на малкия пръст на една 120ка, знаеш защо я купих , сега съжалявам , ама ...:D

Редактирано от maxrpm
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чакаме снимките, днес Марто доста направи.

Днес наистина беше много добра срещата !

Сядам да наглася фотото ... :fiu:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

УтрИ? Ще има ваг калабалък на НИМ,ако не бъркам. Викам и ние да се включим :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Според мен се очертава голяма среща, макар да има риск от дъжд :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.