Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

Аз съм съгласен. Наистина ми е интересно. Много малко хора писаха в темата за събора, затова наживо :)

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също ще се опитам да дойда, че да се запознаем на спокойствие, пък и да има време, че на събора минах за 6-7 обиколки и после тръгнах. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко камерен състав, но беше хубаво. Благодарности на Дианчето че ме метна до Буземска. Дайте да и намерим таван за ОК1 на хубава ценичка... ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Че какво ни бе малко ама от сърце, остава Гената да качи снимките.

А сега де - от таблото мина на тавана ли диване  :tongue_1: тавана лесно, няма после кой и да го монтира. Ще го претапицирам споко, но ще е  след морето.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За таблото те обработвам бавно, с теб, трябва да се действа бавно, постъпателно, ако ти дам повече зор, ще се зайнатиш да остане и това ще е края, все се надявам че докато стана на 50, ще го смениш, то такава грозотия... Пък тавана... пускаме една тема и става ясно как става. Подозирам че ще излезе повече пари да се тапицира. Естествено, че морето е преди един таван... Той даже не дразни толкова, само не знам с какво лепило може да се залепи, без да избие на петна....

Редактирано от maxrpm
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма да стане без да се претапицира, а и във форума има тема как да си го направиш сам. Да де ма да не забравяме че аз съм жена и сама не мога  :fiu:

Затова си карам колата на майстори за по лесно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами като не можеш сама, правиш на мъжо ти една салатка, подкупваш го и така... ;)

Ей оспамихе темата.  :doubledown:

Повярвай ми и ти толкова салати не можеш да изядеш, колкото съм направила. (Апропо той ракия не пие само бира и по много  :eusa_think:  а къде я побира щиглежа му със щиглец не знам  :question:  ) Ама и това не помага ши знаиш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С мъжо ти може и да се харесаме, някоя събота или неделя, особено ако има мач, щом пие само биричка е мой човек, пък Октавията, ще я оправим някога, след морето ... ;) Ма първо, с колата,почваме знаеш от кое... :)

Редактирано от maxrpm
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Нещо днес няма посещаемост,сигурно от времето

Редактирано от Andro73
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ама ти там ли си? Ако знаех щях да се закача да дойда с теб, ама като не вдигна щорите от сутринта и реших, че не си в София

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ама ти там ли си? Ако знаех щях да се закача да дойда с теб, ама като не вдигна щорите от сутринта и реших, че не си в София

Не, бях на вилата и от там минах попътно,попекох се 10 минути и си тръгнах.Следващия път ще се организираме.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък оправях хладилник, звъннах на Гената да ми даде телефона на Чавдар, ма беше изключен,  Гената каза че се прибира от Боровец и  ляга, че е умрял за сън, аз се оправих с демонтажа на осезателя на фризера ... Ако някой знае от къде може да се купи термостат за Siltal фризер  висок  2 метра , да пише... :D

Редактирано от mRt
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лятото срещите винаги са по-слаби. Отпускарски сезон е. А Гената, май от запой се е прибирал :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Aбе пак си има сянка, там под борчетата си е хлад  и аз ви оставих миналата година на събора за да се топна в Бургас на плажа, мръсен беше малко, ама това си е голямата вода, все пак. Пък и Дианчето е на море знам какво е, всеки на някъде ходи, но бащата каза че бирата му е прекалено топла в хладилника и иска фризера да  работи и се принудих да разбирам и от термостати за фризер с огромни осезатели ... Затова и не дойдох днес, да се видим.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Надявам се да успея този път и да се запознаем. Предполагам ще има клубни карти ?

Редактирано от nikolayadm
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Почти на всяка среща има клубни карти, стикери и лайстни ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.