Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

П.С.- Ники (coverdale) много се извинявам и дано не ми се сърдиш за пликчетата. Следващия път бирата е от мен.

Мишо,немаш ядове!Аз и затова отворих багажника за да се ползва куката на кората! smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Aз предлагам да се срещнем направо с чичо около коледа. За тази неделя ако има ще отсъствам, ще отида при баба да ме нахрани, за да имам сила после повече да настъпвам педалите :lol:

може ли и аз да дойда при баба? ... :oops:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ти внимавай, макс, кой каниш при баба си smile021 да не стане после "бабо, защо са ти толкова космати ръцете, и толкова големи очите" smile091

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

... за да имам сила после повече да настъпвам педалите :lol:

А ти с педалите какво точно ще правиш, че не разбрах? :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега аз мисля да мина през НИМ към 14-14.30 с жената и детето.ако е хубаво времето ще поседим и се надавам да направим лафа.Предната неделя имаше среща но тя уж беше извънредна.дано и този път се съберем.

П.П пфф е няма начин да не се прецака темата и мен ме интересува ще има ли среща или не, но някои хора я ползват като чесало на езика(пръстите) :evil:

аре малко по-сериозно не ми се четат по 2-3 страници глупости за да видя ще има или не среща.

от 30+ страници 20 боза,ако ще се борим за най-дълга тема да почваме да цапаме.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми аз мисля да мина към 14ч. през НИМ. Дано приключа до тогава с "предпразничния" пазар, който са замислили вкъщи ](*,). Ама времето май няма да е от най-хубавите smile049

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако времето позволява може и ние да минем

а някой Никулайчо няма ли да доде ... с каса бира например ;) може и с шаранче ... smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Понеже ни е доста близо и ние с Младежа ще наминем. :D

младежа се казваше Ники нали ;) ??? ...

п.п. Любомиров... това са камъни в твойта градина батка ... не се прави, че не чуваш и не виждаш темата smile001

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Питай пак на Ивановден, дали се казва Ники. smile048

оооо ма то и ивановден наближило ;) ... ама тогава ще е повече за греяно винце а не за бира smile001

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам повод да почерпя, нали щерката беше рожденничка вчера, упс, оня ден, че вече минало 12, та: :mrgreen:

П.С. Абе, (тез които не идвате на срещите). ИДВАЙТЕ БЕ! Нашият клуб се оказа щедър... Нахранват те, напояват те... А ако останеш и до края - събираш неизпитите безалкохолни и пак си напред... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ще има от туй: viewtopic.php?f=1&t=8165&p=90324#p90324

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам повод да почерпя, нали щерката беше рожденничка вчера, та: :mrgreen:

П.С. Абе, (тез които не идвате на срещите). ИДВАЙТЕ БЕ! Нашият клуб се оказа щедър... Нахранват те, напояват те... А ако останеш и до края - събираш неизпитите безалкохолни и пак си напред... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ще има от туй: viewtopic.php?f=1&t=8165&p=90324#p90324

изкушението е голямо... ще взема и аз да дойда :-k

smile035 \:D/ smile035

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Който дошъл - дошъл. Който ял - ял! Сега и някакви снимки, ако има... да видят несериозниците какво са изпуснали. smile004

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Виновен съм, че пропуснах. Но си имам оправдание - зетя е именяк, трябваше да го уважа подобаващо smile048 Следващата седмица се надявам пак да съм на линия.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я ми намерете един топъл гараж покрай вас,че жената вече ме гони,а кат гледам сте задружна дружина :D .

Като те изгони мoже да дойдеш у нас да спиш за for free, но ще трябва бързо да се разберете с жената, защото дивана за спане не става много smile001

мен ми трябва топъл гараж за 3-4 коли, пък легълце си имам/преходно/ smile091 и при тях става само да има баня за тях.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сори, че и аз пропуснах, ама моя малкия също е именяк и нямаше търпение да си отвори подаръците и да яде от тортата...

мен ми трябва топъл гараж за 3-4 коли, пък легълце си имам/преходно/ smile091 и при тях става само да има баня за тях.

Какво съвпадение! :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Понеже ни е доста близо и ние с Младежа ще наминем. :D

младежа се казваше Ники нали ;) ??? ...

п.п. Любомиров... това са камъни в твойта градина батка ... не се прави, че не чуваш и не виждаш темата smile001

Колеги, нямаше как да мина днес,много гости много нещо:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На тебе и на Ники Ковърдейл ви е простено, да сте ни живи и здрави. smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На тебе и на Ники Ковърдейл ви е простено, да сте ни живи и здрави. smile027

айде айде пак оправдания ... smile011

Ти недеи се занимаваи с другите ми кажи в София ли си или в намайн, защото ти засякох колата на скоро преди седмица две в движение, кога се връщаш и кога ще е срещата с теб специално за да дойда. (24 и 25 до късния следобяд съм на вилата)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Темата е за срещи на НИМ! За други такива си има "Ти ли беше" и цял раздел "Всеки за всичко"!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.