Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

Неделя го дават минимална -11, максимална -4 smile026 , ама този път ще гледам да се появя с цялото домочадие.

karaul също даде заявка да дойде с неговото домочадие, тъй че колегите с лапета, ако ги доведат, ще стане весело.

Очаква се да има и сняг :D .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В тази връзка... На 20 декември, неделя, някой ще се престраши ли да дойде? :roll: Пада се 3-та неделя.

Аз smile004. Съдейки по масовите сбирки, които е имало посред зима и на отрицателни температури, сигурно още доста хора ще се престрашат smile048 А ако има сняг и дойде Пепи, може да ни покаже що е то дрифт на сняг smile001.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз освен да взема котките... smile048 Що се отнася до температурите - студеничко ще е, но ако има сняг - ще направим голям Шкода-снежен човек. Да взема ли морков?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В тази връзка... На 20 декември, неделя, някой ще се престраши ли да дойде? :roll: Пада се 3-та неделя.

Все още не се познаваме, което си е добър повод да опитам да мина в неделя :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Неделя го дават минимална -11, максимална -4 smile026 , ама този път ще гледам да се появя с цялото домочадие.

karaul също даде заявка да дойде с неговото домочадие, тъй че колегите с лапета, ако ги доведат, ще стане весело.

Очаква се да има и сняг :D .

Там съм, ако има още лапИщаци ще е забава :)!!!

p.s. Дано и сняг да има.....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като ше се водят и дечурлигата, отлагам изселването на песа и дъщерята за 23-ти :mrgreen: и идваме и ний на Бояна семейно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще е като на 1 юни! :smt004 Всички ще сме с пуснати фарове и ще е пълно с дечурлига. =D> Освен морков (за носа на снежния човек), да вземем балони и хвърчила, а?

ти към родителите ли ще си ... или към децата ;) ?!? :-k

...

и аз май ще бъда ... живот и здраве у неделята ;) ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, простете че не чета внимателно раздела за калентари и стикери, но не разбрах в неделя ще има ли бройки от Календар 2010 ?????

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, простете че не чета внимателно раздела за калентари и стикери, но не разбрах в неделя ще има ли бройки от Календар 2010 ?????

Поздрави

Би трябвало днес да ги получа, тъй че неделя ще има календари ;).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гога, да ми запазиш един, че няма да успея за срещата тази неделя... Да не се размина с украсата на стената! Ще се видим през седмицата, за да си го откупя.

Единственно ако Пепи не се уреди с календар /че нали не чете раздела smile004 / може да му отпуснеш моята бройка, а аз ще почакам smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гога, да ми запазиш един, че няма да успея за срещата тази неделя... Да не се размина с украсата на стената! Ще се видим през седмицата, за да си го откупя.

Единственно ако Пепи не се уреди с календар /че нали не чете раздела smile004 / може да му отпуснеш моята бройка, а аз ще почакам smile027

И за тебе има, споко :). Ще се радвам да се видим на по бира(тъмна) smile027.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По спомен поръчах два, та и Велко да отмъкне единия пак ще си имам smile092

Иначе неделя се надявам да съм на линия със smile129

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще се опитам да пусна "авто пилота" ако утре вечер не съм прекалил в smile035 Фенса smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

maxrpm ,ако има повече от старите бараки и аз съм там!

Не се колебай да доидеш, всеки един е еднакво важен за мен, за това и ти пратих лично. Както се очертава за сега ние сме там, за сега имаме акумулатор и бензин в събота ще си долея масло. Писах и на Nuclear и на някакъв пич - Гущера, ако доидат и аз и греен уич ставаме 5. Joeless няма гражданска, Skoda105RS не съм го питал тои пича си знае

имам гражданска бе! И зимни галошки си имам, утре отивам и за хакумулаДор и съм on point (http://www.youtube.com/watch?v=FEC7YnUV6_8) с фасче smile092 а пък и снежец има, нека видим как се врътка матилдичка smile103 Само да няма пак много навалица. Пък ако има може да се разходим до някъде :smt004

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пък ако има може да се разходим до някъде :smt004

До местенцето, където Матилда нощува миналия уикенд smile004. Там сигурно е около 300 пъти по-непроходимо в момента smile091.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гога, за там май ще трябва 120-ка да си купуваш :lol: Че вече вицове и легенди се разказват. Румстъра се прибрал в центъра, Октавиа и Ауди с 300 зора, а 120-ка - без замисляне се е качила smile035

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Към младежите със 120-ки и всякакви такива истински Шкоди. ( \:D/ )

Предния път се чувствах доста странно в компанията на колеги с новите модели. Ако тръгна да им се оплача, че нещо не ми работи по колата - няма да е удобно. smile021 За това ви моля, който може да дойде, за да не излезе, че само аз съм "насериозена". smile091

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.