Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

Aко има сняг може да се качим, поне които са екипирани с добри зимни гуми smile124 Само нека сборния час да е по-ранен - примерно между 10 и 11 сутринта на НИМ и оттам да изпълзим нагоре :)

Ако има снежец и аз съм навит, ама като гледам, повечето коУеги клонят към варианта "НИМ в 14ч". smile049

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Aко има сняг може да се качим, поне които са екипирани с добри зимни гуми smile124 Само нека сборния час да е по-ранен - примерно между 10 и 11 сутринта на НИМ и оттам да изпълзим нагоре :)

Ако има снежец и аз съм навит, ... smile049

Да не си си купил вериги?! smile001 :smt030

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако има снежец и аз съм навит, ... smile049

Да не си си купил вериги?! smile001 :smt030

А`е без ирония, много моля smile091 smile001. Сняг съм писал, не лед като огледало smile048

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а не може ли да се измисли нещо като компромисен вариант ? например сутрешно ходене до горе и по обяд НИМ ?! или аз нещо не съм схванал :oops:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако има снежец и аз съм навит, ама като гледам, повечето коУеги клонят към варианта "НИМ в 14ч". smile049

За неделя, както кажете

ЗА планината smile076

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде айде! Малко било. Много си е арно даже. Я колко народ се събрахме, че и за други клиенти имаше място дори да седнат.

П.С.- На НИМ Дени. На НИМ.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а не може ли да се измисли нещо като компромисен вариант ? например сутрешно ходене до горе и по обяд НИМ ?! или аз нещо не съм схванал :oops:

Ами може, разбира се - само трябва да сме по-експедитивни сутринта, та да имаме време поне 2-3 часа и да се върнем на НИМ към 14-15.00 ч. Само не разбрах последно кой ще е фотографа, нали целта бяха снежни снимки за календара? Аз лично не разполагам с професионална техника и умения...

Айде да се преброим кои сме за планинари и да се разберем за час и място.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз разполагам с прилична техника (Canon 500D, обаче с китов обектив) и любителски познания по фотография, може да се пробвам :-k

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Остава и да има какво да снимаме, че засега май сме само 2-3-ма мераклиите ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Остава и да има какво да снимаме, че засега май сме само 2-3-ма мераклиите ;)

Утре ще кажа на 100% дали ще дойда на Витоша. Изникна ми нещо за неделя сутрин, но се надявам да се измъкна smile117. Като гледам може и да няма много Шкоди за снимане, ама поне ще ги разходим smile092

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не сте казали нищо конкретно - не съм отишла на автомвка. smile001

Навита съм за снимки на разсъмване в гората. smile091 После ще изправяме с ръце предната престилка :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Навита съм за снимки на разсъмване в гората. smile091

А ний мързелите ще ви чакаме на НИМ в 14 ч. и ще ви се радваме на снимките.
После ще изправяме с ръце предната престилка :mrgreen:
Що? Имам чук, щанга и кат добавим и "майката" ще стане yeni smile021
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Навита съм за снимки на разсъмване в гората. smile091 После ще изправяме с ръце предната престилка :mrgreen:

Казвам нещо конкретно: 11-11:30 на НИМ и после ще ходим по шубраците smile048. Може и да хапнем в някоя хижа, и тамън в 14ч. ще се върнем за "нормалната" среща smile001 . Съгласни?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не сте казали нищо конкретно ...

Казвам нещо конкретно: 11-11:30 на НИМ ... . Съгласни?

:smt017

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Повече време трябва да си отпуснете, Гога, че докато се качите, докато седнете и поръчате... После - сладка хапка като се отвори и...трябва да ставате, за да се изнижете към НИМ.

Аз пропускам тази среща, че мисля да се поплацикам в едни топлички води... smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Казвам нещо конкретно: 11-11:30 на НИМ и после ще ходим по шубраците smile048. Може и да хапнем в някоя хижа, и тамън в 14ч. ще се върнем за "нормалната" среща smile001 . Съгласни?

По-добре 10.30 като начален час на НИМ, в 11 вече да потегляме нагоре, а който го раздава закъснял да ни настига по чукарите smile147

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

10.30 добре, но би трябвало да се знае и крайната дестинация? Там съм.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

10:30 - прието. Ако не се успим сме на линия. Ако се успим - можем да дойдем със закъснение. Наистина е добре да знаем къде ще се ходи, за да имат шанс и закъснелите да се присъединят. Ако не за друго - поне за обедната боб-чорба. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз в 14:00 ч. съм на НИМ. Може и по-рано да дойда, че да се порадвам на чист въздух преди да дойде групата, хапнала боб чорбата :lol: А ако някой мисли да мааа шкембе, да свирка предварително - да се нагрухтя и аз с чесън по обедно време :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.