Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

Приятни ви дръпки в неделя,аз заминавам на Пампорово да се дърпам по ски пистите! smile001

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Любовта към марката е ПО-ГОЛЯМА от всички дразги породени от разни действия!

Саше ела, Аз искам да дойдеш. Дори ще мина да те взема ако искаш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако отпадне Копитото,може и аз да дойда. :smt033

Помисли над варианта да си оставиш колата на НИМ и да се возиш при някой ;). Иначе пътя до Копитото е супер(вчера се качвахме с Фреша до там с едно Sedici) и, честно казано няма какво да те притеснява. smile027

Едвам ме нави ! smile168

Аз предлагам да се дръпна от НИМ до Копитото с Сашо! Който пръв стигне горе почва да брои минутите до пристигането на следващия. Примерно...3 минути закъснение = 3 каси арианка! Ко ше кажеш? М?

Аз предлагам да се дръпна от НИМ до Копитото с Сашо! Който пръв стигне горе почва да брои минутите до пристигането на следващия. Примерно...3 минути закъснение = 3 каси арианка! Ко ше кажеш? М?

Аз съм с летни регенерати, не мога по снега да се състезавам че ще я изтърва в дерето. Така като гледам желаещите да доида са 0, а и идеята да седим само 10 мин не ми допада, не съм навит да набия 20лв за гориво за да отида там къдеот не съм желан, та за сега съм пас

Айде,ако искаш ще те взема,та да не даваш 20 лв. за бенЗ. smile056

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз на НИМ в 14 ще гледам да дойда, пък после мое и да ме домързи за по-нагоре.

Сашо! Идваш на НИМ и стига си се правил на Лили Иванова. OMVто е обикновено място за срещи когато е студено. На мен много трудно ми става студено и предпочитам на НИМ, но утре го дават да вали. А ако вали и в Неделя къде ше ходим. Аз примерно пък не обичам по Ст. град. 6 год от живота си прекарах там и не ми е интересно. И кой ти каза, че там е евтино.

Предлагам да се съберем на НИМ и после да решаваме къде и кво ша праим. аре стига спам.

П.С.- Сашо имаш ЛС.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък, по закона на Мърфи, най-вероятно ще ви пропусна. Дъщерята си навехнала в час по танци крака, куца кат Слави Трифонов. Та за неделя може и да отсъстваме, боба се мести за Март месец най-вероятно.

Поздрави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък, по закона на Мърфи, най-вероятно ще ви пропусна. Дъщерята си навехнала в час по танци крака, куца кат Слави Трифонов. Та за неделя може и да отсъстваме, боба се мести за Март месец най-вероятно.

Поздрави.

Ей, че лоша работа! Да беше от каратето - да каже, че си е струвало, а то от танци! Съжалявам. Тя е печена и бързо ще се оправи. :smt017

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Извинявам се за спора който предизвиках вчера, реално погледнато найстина е глупав и безмислен и съжалявам,

но просто вчера поради някаква причина ми беше супер криво, нищо не ми се е случило, просто смятах че живея в свят на идиоти по някаква причина, не е ясно от какво се зароди това ми настроение,

Съжалявам

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

....

но просто вчера поради някаква причина ми беше супер криво, нищо не ми се е случило, просто смятах че живея в свят на идиоти по някаква причина...

А, по тая точка си безкрайно прав, Сашко smile048 Идиоти около нас коооолкото искаш, че и много повече, всеки ден се убеждавам в това..

ъъ, и никой да не се засяга, нали, говорим за повечето хора около нас, на база това на което се натъкваме по цял ден.. и нощ smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък хич не обичам да се говори така. "Всички са идиоти, негрите са негри, турците са гадни, циганите са еди-какви-си, само Левски и Нокия." Това малко прилича на т. нар. "сейв дъ мен манталитет" - адски тесногръд и необоснован. Всеки един от нас има някакъв характер. Едните са по-приказливи, другите по-тихи, третите са над тези неща, а четвъртите обичат дръпки. Всеки си има някакви интереси и странични занимания, но в едно мини общество, като това тук, е редно да се спазват някакви елементарни норми, ако искаме да няма "трусове". Ако не ти се идва - не е необходимо да го правиш. Никой не те задължава. Не е редно да коментираш от дистанция как било тъпо, как това и как онова. Особено, ако нямаш по-добра идея предвид. То така или иначе, на всяка среща се разделяме пак на някакви групички по още по-тесни интереси. Но аз няма да седна да рева, че в последно време съм единствения човек със 120-ка, който се вясва на НИМ.

Утре времето най-вероятно ще е хубаво, като днес. Няма да е студено и няма да има проблем да си поприказваме на чист въздух. Ако има навити - може и на още по-чист въздух да се качим. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако има навити - може и на още по-чист въздух да се качим. ;)

Аз и Фреша за това идваме smile048 smile049.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

оправиха ли ти шкодилака ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

оправиха ли ти шкодилака ?

Нъцки... с "бляскав Шевролет Круз" ще се появим smile048.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

... с "бляскав Шевролет Круз" ще се появим smile048.

Аман от извънклубни автомобили. smile004

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Синоптиците са големи гадове. Уж обещаваха слънце и топъл въздух, а в нашата махала вали сняг! :evil:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Синоптиците са големи гадове. Уж обещаваха слънце и топъл въздух, а в нашата махала вали сняг! :evil:

Стига бре...на Орлов мост грее слънце smile049.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз сложих летните гуми току що а вие за сняг говорите. Аз съм със сигурност само до НИМ че нагоре ако тръгна към Витоша, нямам шанс да изкатеря баира.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги Дидка и Еджкрузър! Написахте се вече, което означава, че ще Ви чакаме!!! Само да пропуснете да дойдете в Неделя на паркинга на НИМ (Национален Исторически Музей). Ще има санкции под формата на бира, кафета и други подобни екстри. Чакаме ви. Подготвени са и клубни стикери за вашите Шкоди. Лично аз ще се радвам да се запознаем.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги Дидка и Еджкрузър! Написахте се вече, което означава, че ще Ви чакаме!!! Само да пропуснете да дойдете в Неделя на паркинга на НИМ (Национален Исторически Музей). Ще има санкции под формата на бира, кафета и други подобни екстри. Чакаме ви. Подготвени са и клубни стикери за вашите Шкоди. Лично аз ще се радвам да се запознаем.

Най-вероятно и аз ще дойда,че стикера ми се разкапа,та трябва нов. А и дано времето се запази хубаво,че тъкмо я измих :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предлагам тази неделя, ако е хубаво времето да се организираме и след сборния пункт на НИМ в колона вместо към Копитото за разнообразие да се отправим към някоя картинг писта - примерно Дунев в Ст. град или към Красна поляна, до стадион Септември. Там който желае ще може да потренира за шампионата на клубовете, а останалите просто да позяпат с биричка в ръка smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.