Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

И аз.

Браво бе! Ти стана по-редовен от някои пловдивчани :)

• Отговори 468
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• joro-120L

85

• mecho_klecho

54

• riator

40

• marin skodov

36

Най-много писали в темата

Публикувано

До утре :)

Публикувано

Срещата беше днес. :rfm:

Публикувано

Мда, грешката е в моя телевизор. Мислех си, че днес сме 30-ти.

Изтървах Ви, но до другия път :)

Публикувано

Ей пишете някой път да се включа и аз :) 

Публикувано

Драснете едно ЛС че така от единия за другия ден и при положение че няма определен график трудно ще се вредя.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Пишете кога ще е следващата среща.Аз съм нов и искам да се включа. Надявам се че приемате нови хора:)

Публикувано

Ако някой беше влязъл да прочете темата можеше и днес да се видим :)

Ако искате оставете ми някакъв телефон на Лично съобщение и ще ви се обадя следващият път като се събираме, но да предупредя обикновено е спонтанно и вече няма точен час и място на срещите, когато някой се присети звъни на другите.

Лек ден

Публикувано

Ето 0988380888 Наско

Публикувано

Е, то не е късно и утре да го направим :)

Публикувано

Ок, час и място?

Публикувано

0889 259482 Радо

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Втори месец няма организация , не се ли правят редовни срещи?

Публикувано

Много сме зле Пловдивчани, включвам и себе си в това число. Аз от 2-3 седмици съм си в Пловдив и се надявях, че ще се организира нещо, но уви. Ако има навити аз съм за.

Публикувано

и аз съм за ! до четвъртък съм в плд след това пак др та седмица :) 

Публикувано

След работа всеки ден след 5 съм на линия. Ако има и други като мен ще я нагласим

Публикувано

Ами айде утре да правим нещо, че аз в Петък тръгвам и скоро няма да имам възможност. Какво мислите?

Публикувано

Къде и в колко?

Публикувано

Юнаци, аз планирам пътуване за Пловдив утре вечер.

Петъкът със сигурност ми е зает, ако има вариант за събота или неделя ще пиша/звънна.

Поздрави

Публикувано

Не знам къде нормално се срещате. Примерно на края на гребната или на някоя бензиностанция?

Публикувано

Юнаци, аз планирам пътуване за Пловдив утре вечер.

Петъкът със сигурност ми е зает, ако има вариант за събота или неделя ще пиша/звънна.

Поздрави

Ако се организираме и успееш да дойдеш утре вечер ще е супер.

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Сряда 6.05 е един среден ден в който нито да ходиш някъде нито да работиш така че спокойно който не празнува Гергьовден може да се включи. Аз съм на линия цял ден. Ако не можем през деня, 19:00 ЕКО Младежки хълм

Публикувано

Днес за 19.00 часа съм навит на Еко-то. Ако има други желаещи да пишат. Да не си пия сам кафенцето :)). 0876 611 159 Филип

Публикувано

Няма да си сам, спокойно, ако има и други желаещи да идват. 0988380888

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте на всички.

Ако искате можем да направим една среща утре (неделя 17,05,2015) на Сентрал Парк на Младешкият хълм.

Има горе долу паркинг, сравнително сред природата е, ако сме повече хора ще съберем повече маси, който иска може да дойде с децата си има катерушки.

Аз ще съм там към 11 часа, колкото повече хора дойдат толкова по-добре :)

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.